Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van olyan sok huszonéves...

Miért van olyan sok huszonéves magányos férfi?

Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 23:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
0%
egyébként meg a szövegkörnyezetet nem tudod értelmezni arról nem én tehetek...tudod nem csak egy mondatot kell kiragadni hanem tudni kellene értelmezni a lényegét is annak amit a másik akar mondani
2014. nov. 2. 16:19
 42/81 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem azért van annyi magányos férfi női szemszögből és most nagyon őszinte leszek:

-de sokszor fogalmatok sincsen, hogyan kellene normálisan megszólítani egy normális nőt,egy kalap alá vesztek minden nőt a ribikkel...hozzám is nem egyszer úgy jött oda nem egy pasi,hogy abszolút csak az sugárzott, hogy na ez csak megd..gni akar. egyszerűen csak oda kellene jönnötök és meghívni egy iatalra nem mindjárt úgy, hogy azt hiszitek, hogy mindent lehet olyan szöveggel. és akkor csodálkozik a pasi ha elküldöm.

-a nők flegmasága amit említettetek is ezért alakult ki, sok atrocitás ér minket a részeg disznók részéről ,meg sok pasi csak annyit akar és már nagyon nehéz egy szórakozóhelyen megszűrni a normálisakat!őszintén fogalmam sincsen hol vannak a normális pasik,sokkkal még nem találkoztam egyébként. ezért lettek a nők flegmák,mert a pasik részegsége és bunkó stílusa miatt már berögzül, hogy sajnos a normáisat is bunkón küldik el.

-ennek a bunkóságnak meg az lesz a következménye, hogy a normális pasik gyávák lesznek az ismerkedéshez,mert félnek a visszautasítástól. aztán szépen ennek a mindkét részről hülye hozzáállásnak az lesz a következménye, hogy rohadtul nehéz párt találni,mert egyszerűen nem találsz normálisat.

-mindent összevetve a pasiknak nem kellene piálni és nem kéne azt hinni, hogy az milyen menő,mert nőként eléggé undorodok egy olyan pasitól, aki alkoholszagúan jön oda,meg értelmes inteligens módon kellene leszólítani és na meg a kedvencem, hogy ne legyetek gyáva kukacok és lessetek az emberre mint a birka, hanem próbálkozzatok. de ez sajnos a fiúknál népbetegség ebben az országban, hogy nem mernek a normális pasik próbálkozni.

-és az mit mondtok, hogy a nőknek túl nagyok az igényeik hülyeség. persze nézzen már ki valahogy, de nyugi bele nincsen semmivel sem több igényünk nekünk nőknek felétek mint nektek felénk. hogy adjatok magatokra és lehessen veletek beszélgetni ennyi."

Ezt a tirpák turbófeminista hisztériát! :D

Már láttam rá példát, hogy normális "leszólítás" esetében is elküldtétek az illetőt melegebb éghajlatra, mert nem volt az esetetek (vagy nem hívta meg inni biztos, mily' pofátlanság).

2014. nov. 2. 17:09
 43/81 anonim ***** válasza:
0%
én csak elmondtam női szemszögből milyennek látom a ti próbálkozásotokat,mert úgy egyébként nagy részben csak pasik osztották egymásnak a tanácsokat és én női szemszögből egyáltalán nem ilyennek látom a helyzetet teljes mértékben ahogy ti leírjátok, hogy csak a nőkben van a hiba, hogy mi vagyunk flegmák meg lenézőek meg túl nagyok az igényeink,bőven meg van az oka annak, hogy miért vagyunk flegmák! de hát inkább fogadjátok meg egymás kis ostoba tanácsát akkor sokra nem mentek vele ahogy elnézem.
2014. nov. 2. 18:03
 44/81 anonim ***** válasza:
100%

"női szemszögből"

Muaahahahahaha! :D

"milyennek látom a ti próbálkozásotokat,mert úgy egyébként nagy részben csak pasik osztották egymásnak a tanácsokat és én női szemszögből egyáltalán nem ilyennek látom a helyzetet teljes mértékben ahogy ti leírjátok, hogy csak a nőkben van a hiba, hogy mi vagyunk flegmák meg lenézőek meg túl nagyok az igényeink,bőven meg van az oka annak, hogy miért vagyunk flegmák! de hát inkább fogadjátok meg egymás kis ostoba tanácsát akkor sokra nem mentek vele ahogy elnézem."

De ha egyszer úgy ahogy leírták akkor nem értem miért problémázol, meg vizionálsz "tanácsosztogatást", amit jobb lenne ha te is hanyagolnál mert aztán azzal még ennyire se lehet menni, mert ti magatok sem tudjátok a legtöbbször mit is akartok.

Flegmálkodtok, elvárjátok, hogy a tenyereteken hordozzanak benneteket, meg meghívjanak inni, más esetekben meg (ha "alfakan" az illető) még a tizede sem kell.

Egyébként meg a hímekben is van hiba, ha már ott tartasz, ugyanis sokan ott cseszik el, hogy pitiznek előttetek.

2014. nov. 2. 18:12
 45/81 anonim ***** válasza:
0%
na meg a nagy igényekről elvárása azért a másik félre is jellemző, ha nem még inkább.legyen szép arca a csajnak, jó melle,feneke...hát már elnézést,de azért az elvárások ott is meg vannak, hogy azért nézzen ki valahogy, mi is had várjuk már el, hogy az a pasi nézzen ki valahogy ha én is adok magamra, ami nem azt jelenti, hogy legyen totál a leghelyesebb vagy a legkigyúrtabb vagy a legmárkásabb cuccok meg ilyenek,hanem hogy mondjuk azért igenis valami normális természetes izom legyen azon a pasin...elég gáz tud lenni, ha egy pasinak vékonyabb a karja mint egy nőnek vagy nagyobb a cicije...meg azért mondjuk a bőrápolás és a higiénia terén se árt ha rendben vannak a dolgok.ez azért elég alap szerintem. a pasik sokkal kritikusabbak a nőkkel mint a nők a férfiakkal szerintem.
2014. nov. 2. 18:13
 46/81 anonim ***** válasza:
0%
a flegmálkodásról meg már leírtam a véleményem ,arról meg nem tehetek hogy eggyesek megkeseredettek és idejárnak levezetni a feszkót
2014. nov. 2. 18:16
 47/81 anonim ***** válasza:
0%

Társkeresőkön pl. tucat szám jönnek az olyan levelek, hogy nem tudom elképzelni, hogy azokra egy nő is válaszolni.

A többség azt hiszi, hogy a nőknek az üres pózolás kell, amit ők férfiasságnak hívnak.

2014. nov. 2. 18:25
 48/81 anonim ***** válasza:
78%

"na meg a nagy igényekről elvárása azért a másik félre is jellemző, ha nem még inkább.legyen szép arca a csajnak, jó melle,feneke...hát már elnézést,de azért az elvárások ott is meg vannak, hogy azért nézzen ki valahogy, mi is had várjuk már el, hogy az a pasi nézzen ki valahogy ha én is adok magamra, ami nem azt jelenti, hogy legyen totál a leghelyesebb vagy a legkigyúrtabb vagy a legmárkásabb cuccok meg ilyenek,hanem hogy mondjuk azért igenis valami normális természetes izom legyen azon a pasin...elég gáz tud lenni, ha egy pasinak vékonyabb a karja mint egy nőnek vagy nagyobb a cicije...meg azért mondjuk a bőrápolás és a higiénia terén se árt ha rendben vannak a dolgok.ez azért elég alap szerintem. a pasik sokkal kritikusabbak a nőkkel mint a nők a férfiakkal szerintem."

Csak ezzel a szösszenettel az a gond, hogy fordítva azt pofázzátok, hogy "egy ronda hímnek ne legyenek igényei". Már volt rá precedens, főleg ocsmány nőktől. Ja nektek lehet mi? :D

Az egy dolog, hogy mindenkinek vannak igényei, csak nem mindegy mennyire irreálisak.

Szóval igazából semmivel nem vagytok különbek!

"a flegmálkodásról meg már leírtam a véleményem ,arról meg nem tehetek hogy eggyesek megkeseredettek és idejárnak levezetni a feszkót"

A flegmálkodást meg a flegmaságaitokért van. :D

Mondjuk ez igazából nem is feszkólevezetés, hanem jó látni a sokszor kétbites femináci vergődéseteket.

2014. nov. 2. 19:08
 49/81 anonim ***** válasza:

"A többség azt hiszi, hogy a nőknek az üres pózolás kell, amit ők férfiasságnak hívnak."

Hát akkor kíváncsian várjuk a "szakértő" hozzádörrentését milyen is legyen az a "férfias"! :D

2014. nov. 2. 19:12
 50/81 anonim ***** válasza:
hát te már csak tudod miért van a flegmálkodása a nőknek látszik, hogy sok tapasztalatod van benne:XD
2014. nov. 2. 19:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!