Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van olyan sok huszonéves...

Miért van olyan sok huszonéves magányos férfi?

Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 23:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
60%
A lányok minden gondolata szinte a pénz körül forog, a társukat is külsőségek alapján keresik, nyilvánvaló, hogy a sok csóró pasi alapból kiesik a pixisből...
2014. okt. 26. 00:03
 12/81 anonim ***** válasza:
18%
Mert vagy csúnya, vagy bunkó, vagy átba szták, vagy mert nem akar csajt.
2014. okt. 26. 00:12
 13/81 anonim ***** válasza:
50%
Hát én pl. egy magamnakvaló unalmas xar ember vagyok, azéééé...:d
2014. okt. 26. 00:13
 14/81 anonim ***** válasza:
26%

"egyedül lakom,van kocsim,egyetemre járok,sportolok,jó cuccokba járok"

Szinte csak olyan tulajdonságaid vannak, amiket pénzel vettél?

És még a nők felszínesek...

2014. okt. 26. 00:15
 15/81 anonim ***** válasza:
21%

A válaszokból azt szűröm le, hogy azért, amit Woody Allen bácsi mondot: "Azért mert egy férfi nő kapcsolatban mindkét fél mást akar, a nő a férfit, a férfi meg a nőt."

Azaz a férfiaknak van egy elképzelésük, amit valahonnan szednek, de majd ha egyszer lesz kapcsolatuk, rájönnek ennek a valósághoz nincs sok köze (típikus, hogy a nőknek csak a pénz kell), aztán jönnek majd, hogy "húú, hát ezt is rosszul csináltam"...

2014. okt. 26. 00:41
 16/81 anonim ***** válasza:
100%
Vannak 30asok is :S
2014. okt. 26. 00:49
 17/81 anonim ***** válasza:
80%

#4-esnek és #5-ösnek rohadtul igaza van!

De leírom a ssaját tapasztalataimat is. Minden szingli nőnek van egy ideálja, ami elsősorban a külső, a kinézet alapján számukra a tökéletes férfit jelenti. Egy barna szeműre vágyó nő sosem fog összejönni egy kék szemű férfival. Egy minimum 190 centi magas férfira vágyó nő sosem fog összejönni egy 182 centi magas férfival. És a többi, hadd ne sorolgassam a a nők felszínességének megnyilvánulásait. A férfiaknak általában nincs konkrét ideáljuk, hogy kizárjanak egy kicsit alacsonyabb, más szemszínű, hajszínű stb. nőt, mi srácok a nők minimum 75-80%-ával el tudnánk képzelni egy kapcsolatot, ellenben a nőknél ez a szám a férfiak többségére nézve bosszantóan kicsi, a férfiak legfeljebb 10%-a mellett tudnák magukat elképzelni, mert a többség, a 90% egyszerűen kirostálódik a legnevetségesebb tényezőkre hivatkozva. A nők toleranciája nevetséges az igényeik, az elvárásaik terén. Érdemes még azt is megfigyelni a nők esetében, hogy egy átlagkülsővel rendelkező férfit sokkal hamarabb otthagy nevetséges "okok", "hibák", "vétkek" miatt, amíg egy deltás, macsó alfahím mellett hűen kitart még akkor is, ha a legmocskosabb dolgokat is követi el a férfi.

Röviden összefoglalva, a nők a férfiak max. 10%-át tartják potenciális párjelöltnek a röhejes, már-már teljesíthetetlen elvárások miatt.

2014. okt. 26. 02:25
 18/81 anonim ***** válasza:
18%

Annak is van ám egy bája, amikor minden nap elsírják az ügyeletes szánalomcsomagok, hogy milyen gonoszok a nők.

;)

2014. okt. 26. 02:57
 19/81 anonim ***** válasza:
75%
18. Lehet, hogy szánalomcsomagok, meg minden nap sírnak, de attól még igaz!
2014. okt. 26. 07:12
 20/81 anonim ***** válasza:
82%
14-es! Te meg egy irigy ember vagy. Írtam volna oda még,hogy van egy kitűnő érettségim,egy nyelvvizsgám is már 4 éve? Te vagy a felszínes,ha 2 mondat alapján ítélkezel, és önbizalmad meg annyi sincs,hogy ettől már irigy is leszel másra. Grt! Egyébként az autómra én gyűjtöttem össze,talán szégyellnem kellene?
2014. okt. 26. 11:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!