Miért van olyan sok huszonéves magányos férfi?
"hát te már csak tudod miért van a flegmálkodása a nőknek látszik, hogy sok tapasztalatod van benne:XD"
Ismerlek benneteket, ezért is utállak benneteket mint azt a bizonyost. :D
Aki itt ilyen jelzőkkel illet minden nőt, hogy femináci, r***, meg milyen flegmák vagyunk.
Egy ilyen csudás férfi el tudná mondani, hogy szerinti mit jelent férfinak lenni, mit tud ő személy szerint nyújtani egy kapcsolatban.
"Aki itt ilyen jelzőkkel illet minden nőt, hogy femináci, r***, meg milyen flegmák vagyunk.
Egy ilyen csudás férfi el tudná mondani, hogy szerinti mit jelent férfinak lenni, mit tud ő személy szerint nyújtani egy kapcsolatban."
De én kérdeztem előbb, ha már te ilyen okosnak képzeled magadat.
Nem tudod te se ugye? :D Sejtettem!
Sorolok fel néhány lehetséges variációt mi lehet szerintetek "férfias", vagy mi szokott néha lenni.
Kigyúrt. Ez lehet minimálisan is.
Gazdag.
Jóképű.
Uralkodó, de legyen inkább határozott. (Tehát ott nem ti dirigáltok.)
Vagy a papucsváltó amely' hason csúszkál előttetek.
(A többi, hogy intelligens, normálisan viselkedik, udvarias, humoros, satöbbi azt nem szoktátok figyelembe venni elég sok esetben.)
Erről ennyit, nem fogok itt többet sorolgatni, ti magatok sem tudjátok eldönteni igazából mit akartok, meg nem is érdekel túlzottan.
"Így nem csoda, hogy nincs barátnőtök..."
És ezt honnét sejted, hogy van-e valakinek, vagy nincs? :D
Mondjuk nekem semmi szükségem rátok. Más lehet nem így van ezzel, de az más.
Én csak a saját tapasztalatomat tudom elmondani. Én alapból egy introvertált ember vagyok, nem szélsőségesen csak van bennem egy ilyen vonás. Volt egy elég rossz tapasztalatom, persze nem húzom rá az összes nőre a vizes lepedőt. Nem sok korombeli lányismerősöm van, így nincs egy átfogó képem arról, mit is szeretnének a lányok, én inkább magamat adom, és az alapján döntse el a másik fél, hogy szimpatikus vagyok-e neki, általában ezzel nincs is gond. Én azt vettem észre, hogy ha szépen, udvariasan közeledik az ember, akkor nem jellemző, hogy elküldjék a nők megalázó módon. Azt megértem, ha a férfi nem veszi az adást, akkor már egyes lányok nyersebben fogalmaznak, én is ezt tenném.
A másik ok, hogy jelenleg mérnöknek tanulok (kevés a lány) és ez minden időmet felemészti, de nem sajnálom, sőt utána legalább még 1-2 diplomát szeretnék csinálni, és ez most leköt.
Hát körülbelül ennyi. Akik viszont nap mint nap lányokkal vannak körülvéve és itt mocskolódnak, nem értem őket. Talán ha tiszteletet mutatnának, nagyobb sikerük lenne. Attól még el lehet köszönni a hölgytől, ha rájössz, hogy csak szórakozik, szépen is. 24/F
Huszonéves korukra jönnek rá, hogy a nők nagyrésze feleannyit nem ér amennyit bajlódni kell velük. A maradék pedig foglalt, leszbikus, vagy elképesztően prasnya. Tessék, a válasz.
"Aki itt ilyen jelzőkkel illet minden nőt, hogy femináci, r***, meg milyen flegmák vagyunk."
Itt a Gyakorin mást se látunk. Amint kritikát kaptok, lett légyen az jogos vagy igazságtalan, ugyanazt a hisztizős szerecsenmosdatós cirkuszt kapjuk. Egyetlen normális észérvet vagy cáfolatot nem olvastam. Ezek után mégis mit is kellene gondolnunk? És mellesleg nem minden nőre írják ezt, hanem csak a nagytöbbségre. Hogy a nagytöbbség az ilyen, az szintén nem a mi sarunk.
Mellesleg meg úgy tudom, a kötekedő, agresszív, tapló pasasokat kedvelitek igazán, mert az olyan "domináns" meg "alfahím" és ettől nedvesedik a bugyi. Akkor ezekszerint már ez se jó nektek?
Nevetséges hogy ti magatok sem tudjátok, mi a francot akartok, de tőlünk várjátok el, hogy majd mi kitaláljuk. Abba kéne hagyni már ezt a bugyuta játékot.
"amikor minden nap elsírják az ügyeletes szánalomcsomagok, hogy milyen gonoszok a nők."
Ok-okozat összefüggés. Véletlen nem sejted, ennek mégis ki vagy mi lehet az oka?
Segítek: Nem az Érmelléki Kuglófember.
"a véleményemet az én szemszögemből attól még fentartom"
Elég rosszul teszed. Ment a mínusz.
"ez egy elég alapgesztus, hogyha egy nővel aki megtetszik egy buliban meghívod."
Hoogyne, hogy aztán páros lábbal ugorjon rám miszerint csak meg akarom fektetni és milyen szemét vagyok. Nem, nem adok ütőkártyát a kezetekbe.
" de hát inkább fogadjátok meg egymás kis ostoba tanácsát akkor sokra nem mentek vele ahogy elnézem."
Volt hasznos tanácsod? Akár egy is? Nem. Akkor meg mit cirkuszolsz? Mitől is vagy te jobb?
"Ezek a paraszt jellemzői :D"
Meglehet. Ennek ellenére azt látni hogy a pénzes, kigyúrt Justin Biebereknek szimultán egyszerre több csajuk is van, egymással is csalják őket agyba-főbe, de ezt mindegyik lány "elnézi" nekik.
Az is igen érdekes, hogyha egy lánynak 10 pasas udvarol, valamiért mindig a leggazdagabbal jön össze. Tehát a konklúzió: pénzzel igenis lehet csajozni. Mert a nők döntő többsége csak ezt tekinti értéknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!