Miért van olyan sok huszonéves magányos férfi?
zsuzsi-muzsi, mégis melyik része az ostobaság? Nem értem, te magad is elismerted hogy igaz...
"a nőknek valamilyen szinten igenis fontos a pénz emésszétek már meg!!!"
Egész konkrétan itt...
De tudod mit, te legalább őszinte vagy, nem hajtogatod egyfolytában hogy egy szó sem igaz az egészből. Ennyivel jobb vagy a többinél, ez nem sok ugyan de azért valami, kár hogy sikerült lerontanod azzal a "de ettől még csak azért nem fogok egy pasit választani,mert teli van lével.sőt volt is olyan pasim aki gazdag volt,mégis otthagytam egy hónap után" résszel.
Nem lepődök meg hogy a nők nem tartják férfinak azt aki nem virítja a lóvét, ez a 21. század, korunk modern emancipált nőjének ez JÁR, meg hisz megérdemli, ne vesse senki a szemére, igenis kijár neki "mert miért ne" alapon, hisz erről szól az egyenjogúság nem? (legalábbis szerintük) hogy nekik akkor már mindent lehet.
Hja szépségeim, elvárásaitok azok lehetnek, csak nem biztos hogy teljesülni fognak. Erre úgy 50 éves kor körül fogtok majd rájönni, amikor már késő.
"lemegyek a haverokkal a helyi sörözőbe aztán ennyi az össz érték amit fel tud mutatni az életében,nem érdekli azon kívűl semmi...se sport,se kirándulás,csak lenyomja a melót aztán kész"
Ez ugyanígy igaz rátok is, a nők nagy részével 2 értelmes mondatot nem lehet váltani, a szappanoperákon, shoppingoláson meg a csúnyaszemétszűznyomilúzer pasik ócsárolásán kívül egyébről nemigen lehet beszélgetni veletek. Az hogy "se sport" az meg kapásból nem igaz, az általatok annyira gyűlölt foci vajh micsoda, ha nem sport?
A melót pedig,drága, azért nyomja le, hogy előteremtse azt az összeget, amit neked 2 mozdulat elshoppingolni a plázában. Mit gondolsz aranyom, miből, honnét lesz a pénz? Elültetem az ötezrest és kinő a pénzfa, nincs aki leszakítsa csak úgy hervad rajta, vagy mit gondoltál!?
"amelyik fiúnak ez nem tetszik,hogy nekünk nőknek fontos a biztonsá,azt sajnálom,de keresgéljen másik bolygón vagy vegyen el egy tyúkot,mert nincs a világon olyan nő akinek ne lenne fontos,hogy a párja hazahozzon egy tisztességes keresetet"
Nem keresgélek sehol, elég volt belőletek. Elvárni azt nagyon tudtok, nagy paripa arccal, igen, az igények egylevegővel felsorolása az kiválóan megy, aztán mikor oda jutunk hogy na és mit is adtok cserébe, csak duzzogást meg szájhúzogatást kapunk.
Ja és NEM akarok se családot, se gyereket, úgyhogy a monológod jó részére immunis vagyok.
Ugyanolyan álszent, sunyi, pénzéhes nő vagy mint a nagytöbbség, de azért aranyos ahogy megideologizálod :D nagyon nagy problémák vannak a fejedben, ha szerinted így kellene kinéznie egy kapcsolatnak, de te tudod, ahogy mondtam, elvárások azok lehetnek dögivel, hogy teljesülnek-e az már más kérdés...
Nem szorulok rá a sajnálatodra. Ha nő lennék, semmiképp nem az lenne a fő szempont, hogy kőgazdag kigyúrt tapló tinóállattal jöjjek össze. Nem fogod elhinni,szépségem, 3 lánytestvérem is van, és valahogy egyikükben sem ez a mentalitás lakozik. De azért keresd csak a ricsiriccs pénzeszsák pasidat amíg meg nem öregszel. Miattad és a többi hasonló turbófeminista szüfrazsett miatt ilyen negatív a megítélésetek, amire most rá is raktál egy jó nagy lapáttal. De nekem aztán mindegy, itt bazinagy jogállam van minálunk, úgy tolsz ki magaddal ahogy neked jólesik :)))
"nektek mik az igényeitek"
Kezdjük máris azzal hogy a lány legyen őszinte, ne legyen felszínes és ne legyen anyagias. Ha ezeket majd sikerül teljesíteni, akkor sorolom a többit. Mert a bő 80%-nak még ezek se mennek.
Látod, nekünk legalább az őszinteség megy. Igaz, hogy abból mindig szakítás lesz, de ha te vagy az alternatíva, akkor nekem jobb, ha szingli maradok.
"tetszik nem tetszik nekünk nőknek fontosan az anyagiak,mert mi a biztonságra törekszünk a gyerekek miatt"
A gyerek ebben az esetben csak ürügy, kifogás, hogy miért egy lóvés pasas kell nektek. Pláne hogy azt a töménytelen mennyiségű pénzt, amit költötök, nem gyerekre fordítjátok.
"ha én nőként törekszek rá,hogy vigyem valamire"
Nem, nem törekszel. Csak beleülsz a kényelembe, a pasas meg tartson el. Ez, by definition, pénzéhség.
"talán nem az Önsajnálatodba kellene temetkezni,hogy azért nincsen nőd,mert nincsen pénzed"
Nem, nem azért nincs nőm, mert nincs pénzem. Éppenséggel van, csak nem vagyok olyan ostoba hogy rátok költsem. Az meg hogy külsőleg nem egyezem az ideálotokkal, az megintcsak az én hibám, ti aztán soha semmiről...
"ne fülemet-farkamat behúzva gyk-n osztani a nők gonoszságával megmagyarázni,hogy így meg úgy"
Szerinted a kérdést kiírók eddig mi a tököt csináltak? Nem azzal kezdték hogy feljöttek panaszkodni, ha átolvasnád néha-néha a kérdést, erre rájöhetnél. Persze nem teszed, hisz az nem téged igazol, meg amúgyis, ha úgyis csak trollkodsz, akkor minek.
"igenis egy férfinak kell gondoskodni egy családról leginkább anyagiakban,ha te ezt másként látod sajnállak."
Édeske, ti akartatok egyenlő jogokat, elbánást, fizetést, meg kiskutyafäszát karikára vágva, nosza, mi tart vissza titeket attól hogy karriert építsetek? Ja hogy büdös a munka, aha értem. A fene nagy egyenjogúsdi nálatok csak addig tart amíg hasznotok van belőle :DDD szép szép, csak a világ nem így működik sajnos.
"nyalogassad csak a sebeidet,nem foglak sajnálni" kontra "sajnállak"
Ez nagyon szép öngól volt, gyakran mondasz ellent saját magadnak? :D nem vagy ellenfél.
"én is képeztem magam,szereztem 2 diplomát"
Az írásodból mindebből semmi nem látszik, amilyen kreténségeket itt összehordtál, maximum 15 éves lehetsz, nagyon finom becslés szerint. Ennyi bugyutaság nem tudom hogy jöhetett ki egy emberből. Mindenesetre az ilyen és ehhez hasonló szösszenetek miatt vagyok boldog, hogy szingli vagyok :)
"na utolsó erre csak annyit mondok,hogy akkor fordulj fel nyugodtan asszony,gyerek nélkül"
Köszönöm a jókívánságot, ez elég korrekt képet ad rólad, és hogy miért is utáljuk ennyire a fajtádat :) Ne aggódj szépségem, jó eséllyel te is így fogod végezni. Elvárásaid azok lehetnek dögivel, már csak egy balekot kellene találnod aki teljesíti őket (nem fogsz). Majd gondolkozhatsz öregasszonyként egy rakat macskával, hol rontottad el :D
"a nők alapelvárást teljesítsed,hogy egy élhető keresetet megkeresel"
Lefordítom virágnyelvről:
"Hogy kicsengesd azt a havi másfél millió körüli összeget, amit a nő két kézzel elszórhat, és neked egy rossz szavad se lehet"
Máris közelebb állunk az igazsághoz, nemde?
A másik öt tucat elváráson már csak jót kacagtam, és bólogattam egy sort, hogy szép szép, igen, de mit is kapunk cserébe?
"azért azt írja,hogy van barátnője,utána meg,hogy ezért ilyen boldog szingli"
Hol írtam hogy van barátnőm? Mutasd már meg pls.
"pontosan azt hozod még mindig amit korábban....szemét nők,80%-nak a pénz kell"
Nyugodtan hisztizhetsz ezen egy sort, csapkodhatod a cicafeneked is a földhöz a nagyobb hatás kedvéért, attól a tény még tény marad. Szándékosan nem általánosítottam, sehol nem írtam hogy "mindennőlotyó" és hasonlókat, mielőtt még megpróbálnád ezt is a számba adni.
"nem tudlak sajnálni,hogy nem tudod megérteni,hogy mi a különbség a csak a pénzedért kellesz "
Semmi lényegi különbség nincs, ugyanazt írtad csak szépen kikozmetikázva, szépítve :) monddcsak, randin, ismerkedésnél is így szoktál indítani, hogy "de azért legyen pénze hogy majd ha lesz gyerekem felnevelhessem őket"? Nem csodálkoznék ha a pasas mérföldekre elkerülne utána. Az meg, hogy büszke is vagy erre, már tényleg a legalja.
"CSAK JOBBAN TUDOM MIT AKAR A NŐI LÉLEK!!!pofátlan! És az írásod alapján én meg téged egy megkeseredett 25-30 közötti pasasnak gondollak,aki álomvilágba ringatja magát és csak a nők borzadályosságát tudja meglátni,hogy a mi gonoszságunk miatt nem néz rád senki. "
Ezt egy percig se vitattam. A személyeskedésed meg a bugyuta sértegetéseid csak a tehetetlenséged bizonyítják. Sajnálatos módon nem ti vagytok a boldogság kizárólagos forrásai, bármennyire is fáj ez neked, nélkületek is remekül elvagyok :) A kor az stimmel, 29 éves vagyok, úgyhogy még csak azzal se tudsz dobálózni hogy biztos nem tapasztaltam eleget, hát szar má' neked. Látni meg azt látom belőletek, amit mutattok nekem, például most te is, meg kell mondjam, épeszű pasi messzire kerüli a magadfajtát.
Álomvilág, ez jó :DDDD elvárogatsz itt nagy paripa arccal, hogy te fingod a passzátot, de én élek álomvilágban :DDDDD Ezen most tényleg jót nevettem :D Vicc vagy,remélem tudod...
"Kis szívem észre kéne venned talán a magad hibáit is nemcsak itt fröcsögni a női nemre. Mert az írásod alapján egy totál utálatos,sunyi, udvarolni távolról nem tudó,ambíciótlan..."
Na csak kibújik a troll a zsákból :) mégtöbb személyeskedés, köpkölődés, sértett ártatlanság, trollkodás. Komolyan sajnálom kedves szüleidet, gyereket vártak és te jöttél helyette. Ez nekem is megy, szépségem: egy jellemtelen, felszínes, pénzéhes, önhitt és szánalomra méltó komplexusos örökvesztes troll vagy, egyetlen saját gondolatod nincs, csak okádod az ezerszer lejáratott és megcáfolt turbófeminista ömlengést, reménykedve hogy a puncipajtásaid majd jönnek segíteni, to the rescue! El kell keserítselek, ez nem fog megtörténni...
Felmutatni majd annak mutatok valamit, aki egyáltalán ér annyit hogy emberszámba vegyem. És az nem te vagy és nem is a szavalókórusod. Ti konkrétan feleannyit nem értek, ezt újra és újra bebizonyítod.
"nemcsak a világot hibáztatni minden bajodért"
Hát hogyne,megint oda jutottunk, hogy minden a mi hibánk, ti aztán soha semmiről. Jó érzés hülyét csinálni magadból? :D
"és ha te ezt komolyan gondolod,hogy a jó nőknek a 80%-nak csak a pénz a fontos,akkor öregem nincsen más választásod....tollasodj meg,ha te tényleg ezt hiszed,hogy csak azokra a pasikra bukunk"
Nem kell nekem semmit gondolnom, ezt tapasztalom mindenütt. És az a legszánalmasabb hogy meg vagy győződve róla, hogy ebből áll egy harmonikus kapcsolat :D inkább nem minősítem.
"akkora az egocentrikusságod,hogy önmagadon meg a kis komfortzónádon kívűl nem látsz meg semmit"
Majd akkor prédikálj az egocentrikusságról meg a komfortzónáról, ha képes vagy kicsit messzebbre is látni, mint a pasi havi keresete, mert ez addig csak erőtlen vergődés és képmutatás.
Kaptad is a trolloknak járó mínuszt.
Na zsuzsi-muzsi a végén csak kiderül hogy mégiscsak igazunk volt, igazoltad te magad is többszörösen ("a stílus maga az ember"). De annyit legalább a javadra tudok írni, hogy te őszintén beismered hogy a pénz a mozgatórugód. Ennyiből tényleg jobb vagy a társaidnál...
"kész vicc,hogy ide milyen emberek járnak"
Az a vicc, hogy ez nem vicc. Senki nem azért minősít titeket így, mert ez neki olyan nagyon jó, elhiszed hogy lenne jobb dolguk is? De gondolom a nagy trollkodás közepette ezt már nem sikerült felfogni.
"pontosan ugyanazt hoztad utolsó előtti amit eddig,de azért én vagdalkozok üresen"
Pontosan ugyanazt hoztam, mert azóta se sikerült érdemben reagálnod rá, csak vergődtél egy sort, na meg azért mert az elmúlt pár órában sem javult a helyzet semmit. Hát ez van, én legalább nem mondok ellent magamnak :)
Azt azóta is várom, hogy hol, mikor írtam hogy nekem barátnőm van, de gondolom erre valamiért nem esik jól válaszolni, így elegánsan, kettesbe kapcsolva kikerülted...
"tele vagy gyűlölettel a nők iránt"
Akkor legalább kvittek vagyunk, kölcsönös a dolog :) de ha már itt tartunk, azt mivel magyarázod, hogy ennyi pasasnak egymástól teljesen függetlenül teljesen ugyanazok a tapasztalatai? Csak mert nekem úgy 50-60 olyan kérdés felolvasása után feltűnt a dolog, mindez úgy hogy fogalmuk sincs, mit írt előtte a másik. Bíróságon ennek már komoly bizonyító ereje lenne, csak úgy mondom.
"én viszont nem fogok magam meghalni a macskáimmal,mert nem ilyen begyöpösödött vagyok,mint te,adok a külsőmre és nemcsak siránkozok,hanem teszek is magamért"
Szerinted ezt a bolhacirkuszt amit itt leművelsz, melyik épeszű pasi fogja tolerálni 2-3 hónapnál tovább? Most őszintén. Te is ugyanúgy csak vádaskodni, ekézni tudsz, jaaa hogy neked SZABAD, aha értem, Állatfarmosdit játszunk, te vagy a mindenkinél egyenlőbb? :DDD Orwell bácsi forog a sírjában.
Úgyhogy dehogyisnem, hajaj...
"nektek még annál is fontosabb,hogy a nőnek jó melle legye,szóval"
Ez így igaz, ezzel nem is szállok vitába. Nekünk férfiaknak valóban a külső igen fontos, mert elvégre ti vagytok a "szebbik nem". Úgyhogy ez valóban így igaz. Én kimondottan bolondulok a nagy cicikért :D
(az már más kérdés hogy sok nő a külsején kívül semmit nem tud felmutatni, szóval ha a szépség elillan, akkor nem marad már semmi)
"ugyanúgy nem fogtad fel utolsó előtti amit elmagyaráztam a nőknek a pénzről való hozzáállásásról csak hajtogatod a süketelésed,a legidiótább ember vagy komolyan mondom,akivel életemben valaha beszéltem"
Na köhög a bolha :DDD el kell keserítselek zsuzsmuzs - van amit te hiszel, és vannak a tények. A kettőnek meg semmi köze egymáshoz. A bugyuta kis elképzeléseid csak a magad köré képzelt kis felhőkakukkvár világodban állják meg a helyüket, amit folyton csak önigazolásra használsz. Ha nincs agyad ahhoz hogy felfogd (vagy csak nem akarod felfogni mert nem téged igazol) arról nem én tehetek. Véleményből van 7 milliárd ezen a bolygón, tényből csak 1, és nem is lesz több soha. Éntőlem képzelheted azt is hogy a Föld belül üreges, odalenn laknak a kakamatyik és gravitáció nem is létezik, csak akkor ne sértődj meg ha valaki valahol ezért kiröhög...
"Biztos,hogy nem egy agyament,semmirekellő ambíciótlan sörhasú lúzerrel fog leállni"
A probléma ott van, hogy az agyament semmirekellő sörhasú lúzerrel is leáll, ha elég sok pénze van. Ezt mivel magyarázod? :D
"NEM HAGYTAM VOLNA OTT A KŐMILLIOMOS PASIMAT"
Hja, el is hiszem hogy egy kőmilliomos pasi, aki bármilyen nőt megkaphat a pénzéért, majd épp veled fog leállni :DDD
Komolytalan troll vagy továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!