Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek? Járok egy...

Mi a véleményetek? Járok egy fiúval, de addig nem akarok szakitani még össze nem jövök egy másikkal.

Figyelt kérdés
Még fiatalnak érzem magam, hogy hosszabb távon lekössem magamat, szerintetek nagyon etikátlan vagyok és a fiúk ismerkednének olyan lánnyal akinek van barátja.Persze, ha sikerülne megismerkednem olyannal akivel minden téren jól kijövünk akkor komolyabb kapcsolatban is gondolkoznék, de addig járok valakivel, kiismerem, és közben megismerkedem másokkal is és azzal járnék tovább aki jobban tetszik. Vagy mindenki igy csinálja csak én lelkizek ezen. 21L

2014. szept. 24. 10:42
 81/94 A kérdező kommentje:
Dowd-ba azért csalodtam, azt hittem kicsit nyitottabb, de vaskalaposnak tünik, különösen az 59-es hsz-e. Azért szerintem tuldramatizálta ezt az egészet. Fiatal vagyok még, lehet nem akarom magam még teljesen lekötni, komolyabb kapcsolatot kezdeni, ismerkednék. Most épp van barátom, de ő se hibátlan, valószinű nem vele fogom leélni az életem, de persze vannak nagyon jó tulajdonságai is, ezért kicsit meginogtam, hogy érdemes-e ismerkednem és ha ugy alakulna szakitanom. Erre azt kapom, hogy számitó vagyok, stb.stb.már le is vezette az egész életemet. Gratulálok neki, ami persze szerintem rendkivül siralmas lesz. Azért remélem ő boldog lesz és lesz ereje ilyen jó hsz-ket irni. Különben hogy mindenki megnyugodjon tanulok és jó végzettségem lesz ha végzek, tehát életben nem leszek az a kis szerencsétlen akit látni véltek a lelki szemeitek előtt és egyedül is jól fogok élni. Biztos lesz olyan is, hogy ugy fogom érezni, jobb egyedül, mint teli kompromisszumokkal egy társ mellett.
2014. szept. 24. 17:41
 82/94 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg kár volt kiírni a kérdést, ha ennyire magabiztos vagy. Bár osztom az egyik hozzászóló véleményét: ez az egész pusztán provokáció.
2014. szept. 24. 18:50
 83/94 anonim ***** válasza:
Egy rendes történetet azért kitalálhattál volna. Kissé már belecsavarodsz a hazudozásba. Hiába szeretnéd feltüntetni hogy jó lány vagy és rendes, kihasználod a barátod amíg tudod.
2014. szept. 24. 18:53
 84/94 anonim ***** válasza:
Szerintem elsőbb zárd le ezt a kapcsolatot és ugy ismerkedj.
2014. szept. 24. 20:42
 85/94 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked annyi eszed van, mint egy hanyattdöntött kockacukornak. Fogd már fel, hogy nem az a fair play, amit te csinálsz, te agyoniskolázott. Tanulj is még jó sokáig mert rádfér.
2014. szept. 24. 20:51
 86/94 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok privátot, de nem akarok gyk-n ismerkedni.
2014. szept. 25. 07:52
 87/94 anonim ***** válasza:

Nem is normális aki veled ismerkedne :)

Egyébként, KAMU! Csak provokálod a GYK népét.

2014. szept. 25. 09:49
 88/94 A kérdező kommentje:

Nagyon sokan irtak, voltak akik megirták, hogy készüljek fel mert sokan le fognak ribizni. De senkinek nem válaszoltam, azért is irtam ide ki.

Majd akkor is ilyen előitélettel legyen sok hsz-s, akiket otthon várja a párjuk és közben flörtölgetnek. Jó délelőtti flörtölgetést.. álszentek

2014. szept. 25. 10:35
 89/94 Költőnő? ***** válasza:
Na most én pl spec rohadtul nem szoktam flörtölgetni, ezt akármelyik privim v bmely ismerősöm elmondhatja. Mert én hiszek a párkapcsolatomban. Ja és még mielőtt azzal jönnél, h akkor az emberem biztos h flörtölget mással, akkor erre a válaszom; nem hinném. Biztosat persze nem tudhatok de tudod, a jó kapcsolat többek között pont azért jó, mert nem vágysz mellette másra.
2014. szept. 25. 14:00
 90/94 A kérdező kommentje:
Aki nem flörtöl az ne vegye magára, csak az gondolkozzon el, aki erényeskedik, közben meg le-föl csapja a szelet mindenkinek.
2014. szept. 25. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!