Mi a véleményetek? Járok egy fiúval, de addig nem akarok szakitani még össze nem jövök egy másikkal.
még pár dolog eszembe jutott itt a hsz-eket olvasva....
Össze fogsz akadni egy hasonló játékossal és le leszel győzetve. Mert Te azt hiszed, h a dolgok így működnek. Ő tudni fogja, h nem; de le lesz ejtve magasról.
Illetve.
bár nem szeretem azt skandálni amit a tömeg, az "egyen ön is sz@rt, egy millió légy nem tévedhet" elvét szem előtt tartva, DE: Ha ott van az asztalon egy pohár tej és kb egy billió ember mondja h az fehér, tán nem kéne görcsösen ragaszkodni ahhoz, h márpedig az fekete.
Egy kutya mindenképpen tiszta haszon, mert kb 20 évenként te cserélgetheted le, és még le se kell vele feküdnöd, hogy hűséges maradjon.
Ha szeretsz síelni, meg a természetet, akkor talán egy vadászatot, természetet kedvelő, sok mozgást igénylő kutyát válassz, (az első húsz évre,) de persze erről kérdezz meg egy állatszakértőt.
Hú, hát tényleg nagy esemény lenne, ha a síelés után azt hallanánk felőled, hogy cölibátusba vonultál... Kíváncsian várjuk a fejleményeket.
Enyhe lankákon kezdd, gyakorold előbb a fordulásokat, és mindig legyél kész popsin fékezni, abból nem lehet túl nagy baj. Öltözz rétegesen, át ne ázzon.
Kedves kérdező.
Nem kell a drámázás. Ne akard világfájdalmasan eljátszani az áldozatot, mert arra készülsz, hogy elmész vele valahova, és nem feded fel, hogy mi a bajod, mi az ami bánt és aminek változnia kellene.
Igazából egészen szánallmas, hogy elkezdted azt csinálni amit a nők ilyenkor szoktak, felvonod a tagadás függönyét, a feladatot és a felelősséget áthárítod a másikra, majd ezzel együtt áldozatot faragsz magadból, és nem teszel semmit, hogy változzon valami, akármi. Majd keresel egy önigazolást és ezt addig mantrázod amíg el nem hiszed és kezded előlről az egészet.
Előre elmondom, hogy rohadtul semmi nem fog változni így és szakítás lesz. Mert én tudom, hogy az itt leírtakból nem fogtál fel semmit sem és nem is fogsz soha, mert te egy ilyen ember vagy.
Szép napot neked, én kiléptem a társalgásból.
Elmondtam mi a bajom a kapcsolatunkkal kapcsolatban, de ugy érzem ő most mindent megtesz érte, de igy nem fog müködni, mert ő nem ilyen. Mert az első pár hónapban nagyon nem ilyen volt. Valószinű ha ugy érzi biztosabb a kapcsolatunk, ujra fogja hozni a formáját. Ha elmegyek vele sielni, akkor ott biztos előjön, hogy végülis milyen is, és tudunk-e tovább együtt lenni.
Köszönöm mindenkinek a választ, még a nagyon negativ válaszokat is, mindenkinek ment a zöld, mivel a negativból is lehet tanulni, sőt lehet abból a legtöbbet.
Nem olvastam végig a válaszokat, a saját tapasztalatomat mondom. Én eddig egyszer jöttem össze olyan lánnyal, akiért nem igazán voltam oda. Vagyis először még igen, csak nagyon hamar elmúlt. Utána legbelül már tudtam, hogy másra vágyom, mégsem volt szívem szakítani vele, mert mint embert, szerettem.
Viszont nálam ez pl. olyan lelkiismereti válságot okozott (hogy hitegetem), hogy állandóan nyomorultul éreztem magam. Ha benned nincs ilyen rossz érzés, akkor ahogy gondolod, de szerintem nem szép dolog. Legalább tisztázhatnád az illetővel, lehet hogy ő se érzi hogy te vagy az igazi, és akkor folytathatjátok titkok nélkül, egy laza kapcsolatban amíg nem találtok megfelelőbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!