Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek? Járok egy...

Mi a véleményetek? Járok egy fiúval, de addig nem akarok szakitani még össze nem jövök egy másikkal.

Figyelt kérdés
Még fiatalnak érzem magam, hogy hosszabb távon lekössem magamat, szerintetek nagyon etikátlan vagyok és a fiúk ismerkednének olyan lánnyal akinek van barátja.Persze, ha sikerülne megismerkednem olyannal akivel minden téren jól kijövünk akkor komolyabb kapcsolatban is gondolkoznék, de addig járok valakivel, kiismerem, és közben megismerkedem másokkal is és azzal járnék tovább aki jobban tetszik. Vagy mindenki igy csinálja csak én lelkizek ezen. 21L

2014. szept. 24. 10:42
 31/94 A kérdező kommentje:
27-es azért ennél mindig sokkal szinesebb az élet, én már nem merek olyat mondani, hogy biztos nem ér ilyen vagy olyan dolog, mert mindig belefutok sokszor akaratomon kivül. Meg nincs ráirva senkire belülről mit gondol, meg én is addig csinálom csak ezt ameddig nem találok mindenben megfelelőt, nem akarok 98 %-os kapcsolatban élni életem végéig, még kompromisszumokat se akarok kötni. Viszont szerintem is kapcsolatfüggő vagyok, nem tudok egyedül élni.
2014. szept. 24. 11:47
 32/94 A kérdező kommentje:
30-as azért vagyok vele, mert mindenben számithatok rá, biztonságérzetet ad. De érdekes, mert az előző barátom is nagyon rendes volt, ugy néz ki a "szélhámos" lányoknak mindent megadnak a fiúk.
2014. szept. 24. 11:50
 33/94 anonim ***** válasza:

<< Összességében, barátoddal szemben bár etikátlan, de a versenyképességed szolgáló magatartásforma az, hogy más srácokkal is ismerkedsz, tehát a természet törvényeivel igazolható. >>

Ha az ilyen csajokat közszemlére cölöphöz kötik, hogy a nyílt utcán bárki megerőszakolhassa, az is a természet törvényeivel igazolható.

2014. szept. 24. 11:51
 34/94 anonim ***** válasza:

" mert mindenben számithatok rá, biztonságérzetet ad "

aha.....

2014. szept. 24. 11:54
 35/94 A kérdező kommentje:
33-as ha ennyire okos vagy akkor erről mi a véleményed. Most én is végig gondoltam az eddigi kapcsolataimat, amikor rendes voltam a kapcsolatban, akkor nem igazán tett a kapcsolatunkért semmit egyik barátom sem, sőt irányitani akartak, amikor elhatározom, hogy kilépek egyszer a kapcsolatból azóta mindent megtesz/tettek értem, de ugy hogy ezt nem mondtam neki, hogy gondolkoztam arról hogy lecserélem. Ez mindegyik fiúra jellemző volt.
2014. szept. 24. 11:59
 36/94 anonim ***** válasza:

Kérdező, te nagy tévedésben élsz.

"nem akarok 98 %-os kapcsolatban élni életem végéig".

A kapcsolat nem egy erőforrás, amit százalékosan lehet a maximumig terhelni. Kompromisszumok nélkül nem fog menni.

2014. szept. 24. 11:59
 37/94 Költőnő? ***** válasza:

teljesen rosszul gondolkozol a dolgokról. A régiekben áldozatként látod magad és most majd jól "revansot" veszel.

Egy dolgot érts meg: Egy kapcsolat mindig két emberes móka. Ha Téged korábban kihasználtak, azt TE hagytad. De azok azok a srácok voltak. Most meg vki más van. Ez az egyik.

A másik az, h fejből próbálsz megmagyarázni vmit, amit a Te önző egódat igazolja. Ez nagyon csúnya dolog.

Kapcsolatfüggő vagyok - de nem érdekel

Megszivattak korábban - most nekem is jogom van hozzá.

Persze, ha veled tenné vki ugyanezt, az igazságtalan volna, ugye?

Mások érzéseivel nem szórakozunk, mert jöhet még kutyára kamion, visszakaphatod Te még ezt ezerszeresen.

2014. szept. 24. 12:08
 38/94 anonim ***** válasza:
Elmondtuk -eléggé egyöntetű- véleményeinket. Kérdezhetek? Te mit szólnál, ha a biztonságot adó ügyeletes ökör (akivel épp hivatalosan is jársz) hátad mögött még - csupáncsak biológiai okokból- 1-2 lánnyal fetrengene éjszaka? (lelkizne ugyan egy kicsit rajta, de azért etikusnak vélné)? Na? amit magadnak kívánsz, azt tedd másokkal is.
2014. szept. 24. 12:10
 39/94 anonim ***** válasza:

Úgy beszélsz a "kapcsolataidról" mint amiből olyan sok volt, hogy messzemenő következtetést vonsz le belőlük, miszerint a pasikkal nem érdemes rendesnek lenni, mert mind átvág.

Nem vagyok egy nagy matekos, de elgondolkoztat, hogy 21 évesen mégis hány "kapcsolat" alapján van ekkora életbölcsességed a pasikról. Mert ha elegendő számú hozzá, akkor vagy nagyon fiatalon kezdted az ipart, vagy eddig is gyakran cserélgetted, vagy eddig is "átfedésekkel" tatottad őket. Akkor most ki is a hunyó? De talán neked se késő még utánaszámolni....

2014. szept. 24. 12:14
 40/94 A kérdező kommentje:
37-es egy kapcsolaton belül éltem át azt, hogy eleinte ugy éreztem megteszek sok mindent, és a barátom akkor eléggé nyugodtan elvolt mellettem, mióta eljutottam odáig hogy nem maradok hosszabb távon mellette, azóta mindent megtesz. Nem volt velem még soha senki szemét, a környezetemben láttam, hogy pl. barátnőmet csalta meg a barátja. A volt eddigi barátaimmal a mai napig jó a kapcsolatom és a mai napig ha kérek tőlük valami szivességet azonnal megteszik.
2014. szept. 24. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!