Mi a véleményetek? Járok egy fiúval, de addig nem akarok szakitani még össze nem jövök egy másikkal.
<< Összességében, barátoddal szemben bár etikátlan, de a versenyképességed szolgáló magatartásforma az, hogy más srácokkal is ismerkedsz, tehát a természet törvényeivel igazolható. >>
Ha az ilyen csajokat közszemlére cölöphöz kötik, hogy a nyílt utcán bárki megerőszakolhassa, az is a természet törvényeivel igazolható.
" mert mindenben számithatok rá, biztonságérzetet ad "
aha.....
Kérdező, te nagy tévedésben élsz.
"nem akarok 98 %-os kapcsolatban élni életem végéig".
A kapcsolat nem egy erőforrás, amit százalékosan lehet a maximumig terhelni. Kompromisszumok nélkül nem fog menni.
teljesen rosszul gondolkozol a dolgokról. A régiekben áldozatként látod magad és most majd jól "revansot" veszel.
Egy dolgot érts meg: Egy kapcsolat mindig két emberes móka. Ha Téged korábban kihasználtak, azt TE hagytad. De azok azok a srácok voltak. Most meg vki más van. Ez az egyik.
A másik az, h fejből próbálsz megmagyarázni vmit, amit a Te önző egódat igazolja. Ez nagyon csúnya dolog.
Kapcsolatfüggő vagyok - de nem érdekel
Megszivattak korábban - most nekem is jogom van hozzá.
Persze, ha veled tenné vki ugyanezt, az igazságtalan volna, ugye?
Mások érzéseivel nem szórakozunk, mert jöhet még kutyára kamion, visszakaphatod Te még ezt ezerszeresen.
Úgy beszélsz a "kapcsolataidról" mint amiből olyan sok volt, hogy messzemenő következtetést vonsz le belőlük, miszerint a pasikkal nem érdemes rendesnek lenni, mert mind átvág.
Nem vagyok egy nagy matekos, de elgondolkoztat, hogy 21 évesen mégis hány "kapcsolat" alapján van ekkora életbölcsességed a pasikról. Mert ha elegendő számú hozzá, akkor vagy nagyon fiatalon kezdted az ipart, vagy eddig is gyakran cserélgetted, vagy eddig is "átfedésekkel" tatottad őket. Akkor most ki is a hunyó? De talán neked se késő még utánaszámolni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!