Mi a véleményetek? Járok egy fiúval, de addig nem akarok szakitani még össze nem jövök egy másikkal.
Figyelt kérdés
Még fiatalnak érzem magam, hogy hosszabb távon lekössem magamat, szerintetek nagyon etikátlan vagyok és a fiúk ismerkednének olyan lánnyal akinek van barátja.Persze, ha sikerülne megismerkednem olyannal akivel minden téren jól kijövünk akkor komolyabb kapcsolatban is gondolkoznék, de addig járok valakivel, kiismerem, és közben megismerkedem másokkal is és azzal járnék tovább aki jobban tetszik. Vagy mindenki igy csinálja csak én lelkizek ezen. 21L2014. szept. 24. 10:42
18/94 A kérdező kommentje:
A pénz az nem érdekel, mert egyértelmű hogy van. Inkább csak együttjárás után tudom kiismerni és sokszor a természetével van a bajom, minden fiúval kapcsolatban. Szóval amig járok valakivel másik fiú, aki még normális is az nem ismerkedne meg velem.. Mondjuk idáig nem jártam senkivel, azt igy is megtaláltak a flugosok.
2014. szept. 24. 11:03
19/94 anonim válasza:
A varázsgömbömben látom: 15 év múlva kérdés a gyakorin: miért nem tudok egy normális emberi kapcsolatot sem kialakítani? Mindenki eldob, mint egy használt papír-zsebkendőt.
20/94 Költőnő? válasza:
az h másik mit csinálnak egy dolog. igenis úgy korrekt, h lezárod a kapcsolatod és úgy ismerkedsz. Minden más rendkívül gyáva és gerinctelen dolog. Gondolj a srác helyzetébe. Szeret v akármi, te meg egy nap a semmiből eléállsz, h beszélnünk kell. Te mit éreznél a másik helyében?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!