Mi a véleményetek? Járok egy fiúval, de addig nem akarok szakitani még össze nem jövök egy másikkal.
de, pontosan h így működik. Ameddig ezt nem látod be, addig önző és számító ember vagy, akinek nem jár a boldogság. Azt kapod, amit adsz. Ha számítást adsz, számítást kapsz. Ezt mondja minden kicsit is épelméjű ember, akinek már legalább egy normális kapcsolata volt az életében.
Ha nem hallgatsz a szép szóra, a Te dolgod, de tudd, h ennél nagyobb fájdalmak is lesznek még az életedben.
Gyanítom, van vmi a múltadban ami ezt okozza, senki nem születik ilyennek.
De a Te döntésed az is, h változol e. Ha nem, hát az a Te poklod lesz, ne mutogass majd másra.
Jegyezd meg jól: a fizika és a természet törvényei alapján, ami nem rugalmas, az törik.
Ha képtelen vagy rugalmas lenni; csúnyán de csúnyán fogsz törni is.
" a hozzám hasonló nőkért mindent megtennél,hogy járjanak veled.. "
A legtöbb pasi a hozzád hasonló nőkért mindent megtenne, hogy jól megdughassák, de azért az nem ugyanaz a fogalom, mint "járni valakivel"
Az a jó fázis, amikor a pasi bekussol.
Minden világos.
(említettem már, hogy tarts inkább kutyát?)
Számító vagy ez a helyzet.
Így szerelmet és boldogságot nem fogsz találni. Ellenben bántani fogsz embereket. Aljas az ilyen hozzáállás, mert fájdalmat szül.
Erre mondom mindig: rossz vér...
Szerencsére van már szemem ehhez, én biztosan elkerülnélek. Ilyen nővel egy szexre sem.
Ideje lenne elgondolkodnod az életedről, az első számadás esedékes, ha elmulasztod tönkre fog menni az életed igen hamar.
De lesz. De alkalmazkodni akkor is kell, a másik dolgait akkor is el kell viselni.
Pasid valszeg túlzásba vitte de könyörgöm itt jön a képbe amit költőnő írt. KOMMUNIKÁCIÓ
Ha nem mondod el neki mi a problémád mert félsz a konfrontációtól, a veszekedéstől és lelépsz akkor meg se adod neki a lehetőséget a változtatásra, avagy a változásra ami neked jó. Meg lehet találni a harmonikus középutat csak mondom. Nem kell egyből végletekben gondolkodni. Nekem is volt egy két olyan kapcsolatom ahol becsicskultam teljesen, szakítás is lett a vége. De basszus egyik csaj se mondta soha hogy figyelj valami gáz van. Utólag tudtam meg amikor beszéltem a csajjal.
nagyon halkan jegyzem meg, hogy a legjobb férfiak nem állnak sorba és pizinek egy szexért sem ;) Akik most sorban állnak érted az az átlag. Az igazi férfiért te pitizel, és nem is keveset. És a legkisebb jellemhiba és röpülsz is. (ugyanis a legfrankóbb férfiak pont azért lettek azok mert már megfürdette őket egy számító lotyó, és nem vállalják be többet. Mi több bizonyos életkor felett már a barátnő státuszért is könyörögni kell náluk)
Szóval az lehet, hogy sokakat megkapsz, de a legjobbaknak biztosan nem kellesz már most sem ;) És ahogy előttem írták: 30 felett a függöny lemegy az ilyen nőknél, méghozzá végleg. Maximum ráakaszkodni tudsz egy gazda pasira, de annak is mindig az a vége, hogy 40 évesen felváltanak két huszasra mint az aprót.
Nem hinném, hogy kivétel vagy. Most 21 évesen azt hiszed tiéd a világ és különleges vagy. Csak épp akinek van szeme hozzá tudja, hogy tucatjával olcsób...
hogy 40 évesen felváltanak két huszasra mint az aprót.
akinek van szeme hozzá tudja, hogy tucatjával olcsóbb
:D :D :D NA ezt jegyzem :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!