Mi a véleményetek? Járok egy fiúval, de addig nem akarok szakitani még össze nem jövök egy másikkal.
Mégis mit gondolsz, természetesen én.
Én még tanulok, ő fizet mindent.
miért kezd olyan érzésem lenni, h neked csak megszületni volt nehéz? o.O
Ha az ember életében nem kellett küzdjön semmiért, honnan is tudná, minek mi az értéke...
" Ez nem a pénzről szól, de idáig még soha életemben nem fizettem semmit, mindig a fiúk fizettek.. "
Most már kezd kamuszaga lenni az egésznek. :D
Fú, volt az a film, amiben az amcsi rendőrnek elrabolták a lányát Franciaországban. Végigüldözött mindenkit, és többek között összeakadt egy leánykereskedővel, aki meg akarta ölni. Persze kiszabadult, és kérdőre vonta a leánykereskedőt, mire az:
- Higgye el, uram, ez csak üzlet, nem a maga kislányáról szól! Nincs ebben semmi, amiért haragudnia kellene, -- ez az egész nem egy személyes ügy!
A rendőr DURR lelőtte.
- Nem személyes ügy, mi? Na most már az.
Taken a címe, jó kis film volt...
(amúgy nekem is. Kicsit nehéz elhinnem h ilyen tényleg van)
Egy barátom mondta, hogy a nők akár egy életen át dolgoznak azért, hogy megváltoztathassák a férfit, hogy aztán mondhassák a férfinak, hogy "te régen nem ilyen voltál, én nem ebbe a férfiba szerettem bele".
Kérdező, ezen gondolkodj szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!