Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek? Járok egy...

Mi a véleményetek? Járok egy fiúval, de addig nem akarok szakitani még össze nem jövök egy másikkal.

Figyelt kérdés
Még fiatalnak érzem magam, hogy hosszabb távon lekössem magamat, szerintetek nagyon etikátlan vagyok és a fiúk ismerkednének olyan lánnyal akinek van barátja.Persze, ha sikerülne megismerkednem olyannal akivel minden téren jól kijövünk akkor komolyabb kapcsolatban is gondolkoznék, de addig járok valakivel, kiismerem, és közben megismerkedem másokkal is és azzal járnék tovább aki jobban tetszik. Vagy mindenki igy csinálja csak én lelkizek ezen. 21L

2014. szept. 24. 10:42
 71/94 A kérdező kommentje:

Mégis mit gondolsz, természetesen én.

Én még tanulok, ő fizet mindent.

2014. szept. 24. 15:15
 72/94 anonim ***** válasza:
100%
Tehat akkor o fizet mindent? Rogton latom, hogy honnan ered ez a nagy emberbarati "adok neki meg egy eselyt a sielesen, aztan szakitok vele" mottod. Te tenyleg nem erzed, hogy ugy viselkedsz mint egy gerinctelen fereg, es ez megdobbento.
2014. szept. 24. 15:16
 73/94 A kérdező kommentje:
Ez nem a pénzről szól, de idáig még soha életemben nem fizettem semmit, mindig a fiúk fizettek..
2014. szept. 24. 15:21
 74/94 Költőnő? ***** válasza:

miért kezd olyan érzésem lenni, h neked csak megszületni volt nehéz? o.O

Ha az ember életében nem kellett küzdjön semmiért, honnan is tudná, minek mi az értéke...

2014. szept. 24. 15:24
 75/94 anonim ***** válasza:
igen, #72 erről beszél pontosan. A szemedet kiüti annyira egyértelmű.
2014. szept. 24. 15:24
 76/94 anonim ***** válasza:
100%
Megszületnie sem volt nehéz, mert az anyja kinyomta, ő sem bírta elviselni :)
2014. szept. 24. 15:25
 77/94 anonim ***** válasza:
100%

" Ez nem a pénzről szól, de idáig még soha életemben nem fizettem semmit, mindig a fiúk fizettek.. "

Most már kezd kamuszaga lenni az egésznek. :D

Fú, volt az a film, amiben az amcsi rendőrnek elrabolták a lányát Franciaországban. Végigüldözött mindenkit, és többek között összeakadt egy leánykereskedővel, aki meg akarta ölni. Persze kiszabadult, és kérdőre vonta a leánykereskedőt, mire az:

- Higgye el, uram, ez csak üzlet, nem a maga kislányáról szól! Nincs ebben semmi, amiért haragudnia kellene, -- ez az egész nem egy személyes ügy!

A rendőr DURR lelőtte.

- Nem személyes ügy, mi? Na most már az.

2014. szept. 24. 15:34
 78/94 Költőnő? ***** válasza:

Taken a címe, jó kis film volt...

(amúgy nekem is. Kicsit nehéz elhinnem h ilyen tényleg van)

2014. szept. 24. 15:43
 79/94 A kérdező kommentje:
Az első barátom 9 évvel idősebb volt nálam és jól állt anyagilag és elég hosszu ideig vele éltem, a mostani barátom is nagyon jól áll anyagilag, egyiket se érdekelte a pénz pedig ő még csak 22 éves. Nekem kicsit furcsa mert néha tulzásba is viszi a költekezést, én kicsit visszafogottabb lennék, de konkretan sose tudtam a fiúkról hogy mennyi pénzük is van. Most se az anyagiakról szól az egész..
2014. szept. 24. 16:15
 80/94 anonim ***** válasza:
100%

Egy barátom mondta, hogy a nők akár egy életen át dolgoznak azért, hogy megváltoztathassák a férfit, hogy aztán mondhassák a férfinak, hogy "te régen nem ilyen voltál, én nem ebbe a férfiba szerettem bele".

Kérdező, ezen gondolkodj szerintem

2014. szept. 24. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!