Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek? Járok egy...

Mi a véleményetek? Járok egy fiúval, de addig nem akarok szakitani még össze nem jövök egy másikkal.

Figyelt kérdés
Még fiatalnak érzem magam, hogy hosszabb távon lekössem magamat, szerintetek nagyon etikátlan vagyok és a fiúk ismerkednének olyan lánnyal akinek van barátja.Persze, ha sikerülne megismerkednem olyannal akivel minden téren jól kijövünk akkor komolyabb kapcsolatban is gondolkoznék, de addig járok valakivel, kiismerem, és közben megismerkedem másokkal is és azzal járnék tovább aki jobban tetszik. Vagy mindenki igy csinálja csak én lelkizek ezen. 21L

2014. szept. 24. 10:42
 41/94 anonim ***** válasza:
100%
A hozzád hasonló "nőket" lőném egyenest a Dunába, hogy a sodrás vinné el az uszadéktetemüket a Duna-deltáig.
2014. szept. 24. 12:18
 42/94 A kérdező kommentje:
38-as azért ne essél tulzásokba, nem rögtön fogok több férfival fetrengeni, hanem ha megtetszik valaki, megismerkedem vele, és ha ugy érzem vele jobb lenne, akkor szólok az ügyeletes ökörnek és elmondom, hogy bla-bla..de legyünk barátok.
2014. szept. 24. 12:22
 43/94 anonim ***** válasza:
hmm 41 -es 12:18, ez maga a költészet!
2014. szept. 24. 12:25
 44/94 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én nem szivesen lennék melletted ügyeletes ökör, hogy minden nap rettegve ébredjek, mikor jön a bla-bla rész...
2014. szept. 24. 12:31
 45/94 Költőnő? ***** válasza:
100%

ja, ha a barátnőid így csinálják neked is így kell...

ha holnap neonhupilálra festi mki a haját, akkor Te is. Hát ez teljesen jól van így. Miért is várná az ember, h vki ne bégessen együtt a nyájjal, igaz?

Nem adnék olyanok véleményére akik egy tisztességes kapcsolatot nem csináltak még végig.

Egy kapcsolat soha nem azonos intenzitású.

Egy kapcsolat soha nem az előzőeken vagy a környezeten múlik.

Egy kapcsolat boldogsága v épp kudarca mindig két emberen múlik.

Egy kapcsolat alapja nem a játszma, hanem a kölcsönös tisztelet és kommunikáció.

Egy kapcsolat alapja a kölcsönösség.

Egy ember alapja pedig a gerinc.

Ezt így érted???

2014. szept. 24. 12:31
 46/94 A kérdező kommentje:
41-es a hozzám hasonló nőkért mindent megtennél,hogy járjanak veled.. ugyhogy erről ennyit.
2014. szept. 24. 12:32
 47/94 anonim ***** válasza:

"27-es azért ennél mindig sokkal szinesebb az élet, én már nem merek olyat mondani, hogy biztos nem ér ilyen vagy olyan dolog, mert mindig belefutok sokszor akaratomon kivül. Meg nincs ráirva senkire belülről mit gondol, meg én is addig csinálom csak ezt ameddig nem találok mindenben megfelelőt, nem akarok 98 %-os kapcsolatban élni életem végéig, még kompromisszumokat se akarok kötni. Viszont szerintem is kapcsolatfüggő vagyok, nem tudok egyedül élni."

Kedvesem olyan kapcsolat nincsen ahol nem kell kompromisszumot kötni. Aki házas vagy hosszú kapcsolatban van ,az ezt tudja. Pontosan úgy lesz harmonikus az életed, hogy adsz is és kapsz is. Te is változol folyamatosan és ha hozzákötöd az életed valakihez, akivel együtt is akarsz hosszútávon maradni, mindenképpen alkalmazkodnod kell. Én megmondom őszintén soha nem fektetek túl sok bizalmat egy olyan valakibe, aki nem tud alkalmazkodni, hanem inkább átugrik egy másik kapcsolatba.

És pont itt van a problémád gyökere, mert alkalmazkodás nélküli kapcsolatot akarsz ami rózsaszín sziruppal van leöntve.

2014. szept. 24. 12:34
 48/94 A kérdező kommentje:
45-ös érteni értem, csak nem igy müködik, legalábbis az én kapcsolataim.
2014. szept. 24. 12:34
 49/94 anonim ***** válasza:
Ha kapcsolatfüggő vagy, és olyant akarsz, akinek feléd nincsenek (nem lehetnek) elvárásai, de akire teljes biztonsággal számíthatsz, akkor tudom, hogy mi a megoldás. Tarts egy kutyát.
2014. szept. 24. 12:40
 50/94 anonim ***** válasza:
100%

"a hozzám hasonló nőkért mindent megtennél,hogy járjanak veled"

meheheee - tehát nemcsak csaló rbanc vagy, hanem pökhendi kevély is.

Ha így marad egyedül fogsz megvénhedni, ennyi rosszat nem visel el senki, semmilyen külsőért.

2014. szept. 24. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!