Mi a véleményetek? Járok egy fiúval, de addig nem akarok szakitani még össze nem jövök egy másikkal.
Figyelt kérdés
Még fiatalnak érzem magam, hogy hosszabb távon lekössem magamat, szerintetek nagyon etikátlan vagyok és a fiúk ismerkednének olyan lánnyal akinek van barátja.Persze, ha sikerülne megismerkednem olyannal akivel minden téren jól kijövünk akkor komolyabb kapcsolatban is gondolkoznék, de addig járok valakivel, kiismerem, és közben megismerkedem másokkal is és azzal járnék tovább aki jobban tetszik. Vagy mindenki igy csinálja csak én lelkizek ezen. 21L2014. szept. 24. 10:42
3/94 anonim válasza:
Senki nem csinalja igy, mert ez egy undorito fereg dolog.
4/94 A kérdező kommentje:
Miért vagyok buta?
2014. szept. 24. 10:51
6/94 anonim válasza:
-.-" qurv@ra nem vagy korrekt
7/94 anonim válasza:
Gusztustalan dolog ez...nagyon buta vagy.
9/94 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek mindenki lezárja a kapcsolatát és úgy kezd csak el mással ismerkedni, mert eddigi tapasztalataim nem ilyenek voltak.
2014. szept. 24. 10:55
10/94 anonim válasza:
Normalis emberek igen. A dramazo szanalmas emberek persze azt csinalnak amit akarnak, de ne lepodjenek meg ha az egesz eletuk csak szenvedes es csapongas lesz. Eleve eselytelen egy normalis hapsit bevonzanod, mert az ilyenek nem kezdenek kapcsolatban levo lanyokkal. Eleve minek vagy a mostani szerencsetlennel, ha egyaltalan nem gondolsz ra hosszu tavon? Tetszik a penztarcaja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!