Mi a véleményetek? Járok egy fiúval, de addig nem akarok szakitani még össze nem jövök egy másikkal.
Figyelt kérdés
Még fiatalnak érzem magam, hogy hosszabb távon lekössem magamat, szerintetek nagyon etikátlan vagyok és a fiúk ismerkednének olyan lánnyal akinek van barátja.Persze, ha sikerülne megismerkednem olyannal akivel minden téren jól kijövünk akkor komolyabb kapcsolatban is gondolkoznék, de addig járok valakivel, kiismerem, és közben megismerkedem másokkal is és azzal járnék tovább aki jobban tetszik. Vagy mindenki igy csinálja csak én lelkizek ezen. 21L2014. szept. 24. 10:42
91/94 anonim válasza:
Hehe, még te írod, hogy álszentek a hozzászólók, nagyon komikus vagy. Te maga vagy az ellentétek halmaza!
92/94 anonim válasza:
Hagyjátok már rá, oldalakkal ezelőtt is megírtam, hogy pusztán provokáció, amit itt művel. Szívem szerint provokációért jelenteném is a kérdést, de meghagyom az utókornak archívként az egészet, hadd nevessen még néhány generáció ezen az elcseszett nőnemű bohócon.
93/94 A kérdező kommentje:
92-es nehany hsz-ben kicsit tul lett ez reagalva es ne dramazzon ezen senki, mintha csak velem tortenne ilyen. Kozben meg sokan elnek meg ilyen helyzetet hazassagban is gyerekekkel es az mellett ismerkednek es ha jobb partnert talalnak siman otthagyjak meg a csaladjukat is. En ehhez kepest egy jelentektelen rovid ideje tarto kapcsolatban erzem ugy, hogy adjak-e eselyt a folytatasra, vagy ismerkedjek meg masokkal es lepjek tovabb. Ugyhogy azert sok embernek ez nem bohockodas, hanem hasonlo szituaciot elnek at, meg ha elitelendo akkor is letezik sokszor ilyen elethelyzet. Reszemrol a tema lezarva.
2014. szept. 25. 22:18
94/94 anonim válasza:
Szerintem hagyd ott a srácot. Nálad csak jobbat érdemel. Előbb utóbb (ha nem egy csiga szintjén van agyilag) úgyis ő fog elhagyni téged. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!