Csajozás közben mi volt a legdurvább elutasítás, ami
ért titeket?
51/65 A kérdező kommentje:
jo de nem midegy h azert utasit vissza a csaj mert esélytelen vagy, vagy azért mert neki nem elég kényelmes a szitu. Mert ugye a csajok mindenáron el akarják kerülni, hogy könnyüvérünek tünjenek és emiatt olyna pasikat is leráznak, akiktöl am akarnak valamit. Mondjuk ilyenkor meg is érdemelnék, hogy elveszitszék a lehetöséget
Most erre mit mondjak? A gyökerek mindig is gyökerek maradnak, arra nem képesek, hogy felismerjék, hogy a fejükben van a baj, mert az ugye nem látszik, csak más veszi észre. Aztán az ilyenek jönnek azzal a szöveggel, hogy ők normálisak, pedig nem. Szóval kedves kérdező. Maradj a seggeden, a csajozás egyik formáját sem neked találták ki.
2014. jan. 11. 12:59
53/65 A kérdező kommentje:
a sikeresnek születtt emberek meg a magas lóról még csak el se tudják képzelni milyen az amikor az embert az adottságai korlátok közé szoritják és hogy milyen esélyei vannak onnan kitörni. amugy meg dögölj meg
# 53
Figyu, ha a kacsa nem tud úszni, nem a kérdező a hülye :D
2014. jan. 11. 13:07
55/65 A kérdező kommentje:
de mondom én komolyan nem értem, hogy miért csak a pasiknak kell kidolgozni a belüket a szexért.
56/65 A kérdező kommentje:
mármint olyna pasiknak akik nem joképünek születtek.
# 57 Jól van, nyugi, tudjuk :)
Leesett, mikor harmadszorra leírtad. Te is találsz majd magadnak tutit, én hiszek abban, hogy mindenkinek megvan a párja valahol a világon. S.zarjál bele az elutasításba, teljesen természetes dolog.
2014. jan. 11. 13:10
58/65 A kérdező kommentje:
már olyan szinten botrányos elutasitásokat kapok, amiket nem lehet csak ugy elröhögcsélni.
# 59 Viszont ebben a gyakori biztosan nem tud segíteni neked. Itt valamit neked kell kitalálnod, hogy ne utasítsák el a közeledéseid.
2014. jan. 11. 13:13
60/65 A kérdező kommentje:
ajj régen minden buliba kavartam valami csajjal, minimum smárolás. Csak akkor még buta voltam és 9re már lenn voltam bulizni, johogy kevesebb esély volt hazavinni csajokat akkor, mivel egyszerübb záráskor azt mondani, hogy irány haza. MErt akkor viszonylag egyértelmü, hogy ez egy okos megoldás.
De akkoriban 120%on kellett pörögnöm, hogy menjenek a dolgok, és ez nagyon megeröltetö. Régen volt hogy simán odamentem akkor is, ha több pasi is ott ólálkodott a csaj körül, aztán abba a pillanatba elszéledtek. Meg simán lenyultam csajokat a társaságaiktól és a kutya nem jött oda ugatni meg elrángatni.
Kapcsolódó kérdések: