Jogosan akadtam ki ezen?
A történet annyi, hogy az év elején megismertem egy lányt, randevúzgattunk, napi szinten beszéltünk, udvaroltam neki, sokszor keresett stb. Sőt, személyesen meghívott egy hétvégére, hogy töltsük együtt, meg beszéltünk egy közös külföldi utazásról is. Én ennek nagyon örültem, de főleg a gesztus számított nekem, hogy ő az, aki elhív, akit szeretek. Eltelt egy hónap, és pár héttel a lefoglalt hétvége előtt kaptam tőle egy elutasítást, hogy hát, ő nem hiszi, hogy ebből több lehet, maradjunk barátok... Elég fura volt, mert semmi olyat nem csináltam, amiért ezt kellett volna tennie, hirtelen változott meg a viselkedése. Ebben a lelkileg összetört helyzetben, kb fogalmam sem volt, hogy mi legyen… Mondtam neki, hogy hát így akkor nem hiszem, hogy el tudnék menni, mert nekem ez fáj. Azt mondta, hogy jó, most nem tudja mi legyen, max akkor majd elhívja valamelyik barátnőjét. Aztán persze kiderült, hogy nem vmelyik barátnőjével ment el, hanem ha jól tudom a volt barátjával. Erről nincs pontos információm, de tuti, hogy az a srác lehetett az, a facebook-ból ez kiderült számomra. És hát persze ezeket a „hol vagyunk most” dolgokat muszáj volt kiírni az idővonalra is, pláne úgy, hogy én is lássam...
Miután vége lett a találkáknak, már utána is rosszul esett, hogy látom a bejegyzéseit. Akkor még úgy voltam vele, hogy oké, majd megszokom, ez van. De amikor már arra sem volt tekintettel, hogy nekem további fájdalmat okoz ezekkel a hétvégés posztokkal, miközben tudta, hogy szeretem, akkor azt gondoltam, hogy jó ennyi nekem elég… és töröltem az ismerőseim közül. Persze ő ezt szinte azonnal észrevette és kérdőre vont, hogy miért tettem. És hát kaptam a választ, hogy ő nem akart ezzel megbántani. Írta, hogy reméli, hogy sikerül majd rendeznünk valamikor a helyzetet. Azóta nem beszéltünk egymással.
Én egyébként nem voltam féltékeny a srácra, mert szerintem nincs miért. Nem hiszem, hogy sokkal jobb lenne, mint én, bár nem ismerem. Azt viszont tudom róla, hogy nem igazán szerethette ezt a lányt, legalábbis elég hamar véget ért közöttük a kapcsolat és a lány elmondása alapján a fiú hagyta őt ott, ok nélkül.
Jogosan akadtam ki ezen? Ti hogyan reagáltatok volna?
Együtt vagytok? Nem. Együtt voltatok mikor posztolt? Nem. Akkor meg nem, nem jogos, közöd sincs a lányhoz. Máskérdés, hogy szereted, de ez egyéni probléma.
A lánynak semmi oka rá, hogy rád tekintettel szervezze az életét, mert semmivel sem tartozik neked.
Szar egy helyzet, ez tény, ettől még nem tartoztok elszámolással egymásnak.
hát ha akartál volna tőle valamit, el kellett volna menned vele a hétvégére...
gondolom mivel a volt barátja dobta, jöttél te mint " vigasz " csak hát gondolom miután a volt barát megtudta h neki is van valakije, elkezdett rá nyomulni és kibékültek
ha neked kellett volna az a nő, mivel még úgymond hivatalos kapcsolat nem volt köztetek nem kellett volna kiszállnod ebből az egészből hanem beszélni vele, kicsit lazábban kezelni a dolgokat, hogy vagytok a barátoddal? stb.. stb.
Szerintem jogos, én is kiakadtam volna, csak én az ominózus nyaralás után instant letiltottam volna a lányt és elfelejtettem volna.
Miért nem tetted te is ugyanezt?
Hatalmas ziccert hagytál ki.
Lehet, hogy pont az utazás lett volna ahol magadba bolondíthattad volna.
Külföld, új táj, ój környezet, az ember is kicsit máshogy viselkedik. Nincs ott helyben sem barát, sem barátnő, csak te.
És ha volt valami azt itt tovább lehetett volna érlelni. Aztán lehet csak lett volna egy két szex, de annyival is beljebb lennél, így meg itt sírsz.
Bocs haver, de ez nagy lúzerség amit műveltél.
Még ha ő pattintott volna az utazásról azt mondom, ja ejtett, de te pontoztad ki magad.
És így a kiakadásod minden alapot mellőz. Lehet, hogy neked szar, de mi köze hozzá a csajnak? Semmi. Te nem mentél, a facebookját meg nem vagy köteles nézegetni, tiltás/törlés nélkül is le lehet tiltani embereket a hírfolyamomról, ha nem akarom látni. Te nem, hogy letiltottad volna, szerintem magad mentél a lapjára. Azaz helybe mentél a pofonért. Megkaptad, és most nyivákolsz, hogy fáj.
Egyrészt én nem nyivákolok, csak feltettem egy kérdést, ti pedig válaszoltatok.
Itt többen írták, hogy kihagytam egy lehetőséget. Nem hagytam ki semmit, mert beszéltem vele személyesen. Sőt abban maradtunk akkor még, hogy megbeszéljük, hogy mi legyen ezzel a hétvégével. Sőt, mondtam neki, hogy barátként is szívesen elmegyek vele. (hátsó szándék nélkül!) Mert úgy voltam vele, hogy barátként is jól érezhetjük magunkat. És higgyétek el, hogy jól érezte volna magát velem, ez biztos. Úgyhogy az, hogy nem együtt mentünk, az nem az én döntésem volt. Mikor rákérdeztem ismét, hogy akkor elmennénk-e együtt? persze csak barátként!, azt mondta, hogy már tárgytalan a dolog. Sztem itt néhány válaszoló azt gondolja, hogy a csaj elutasított, de azért velem akart eljönni mégis. Dehogyis, ez ellentmondás! Sőt, saját maga mondta, hogy csinálhatunk programot, de max 1 naposat, szóval ebbe egy hétvége nem fér bele. És még 1 napos progira is szívesen mentem volna vele és hívtam is. Csak aztán nem lett belőle semmi, de nem miattam.
Arról van szó itt, hogy valszeg újra képbe került az ex. Ez a lány sosem volt biztos semmiben, az érzéseiben meg pláne nem. És higgyétek el, én türelmes voltam hozzá és kitartó voltam. Amikor más már feladta volna én nem adtam fel.
Persze most már igen, mert értelmetlen küzdenek. Majd küzdök egy olyan lányért, aki jobban értékel. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!