Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki? Nem akarok hárpia lenni!

Figyelt kérdés
A párommal sétálunk ma,erre jön egy lány szembe,elmegy mellettünk,a párom meg hátrafordul és hosszasan bámulja.Nem tudom rosszul esett, és zavaromban megkérdeztem tőle hogy " jó mi?" Ekkor esett le neki és szabadkozott hogy de ő nem is azt nézte(pedig egyértelmű),meg kezdte hogy akkor ezután csőlátású lesz,tehát ő állt nekem ,mert ezt meg mertem emliteni.Nem tudtam megbeszélni vele mert láttam hogy nem vevő rá.Én nem azt mondtam hogy ne nézzen rá senkire,csak azért túlzásokba se essünk,kicsit megalázónak érzem..ilyenkor az önbizalmam a béka feneke alatt

2013. febr. 27. 19:32
 1/10 anonim ***** válasza:
nem kell nagyon kiakadni, elég, ha megcsíped az oldalát, vagy bevágsz egy kis műhisztit, hogy ezért jár neked egy masszázs stb
2013. febr. 27. 19:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Jó.de ő rettenetesen féltékeny,a multkor azt mondja nekem,hogy facebookon ugye nem szoktam pasik képeit nézegetni...háát..
2013. febr. 27. 19:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
hát látványosan sose csinálnék ilyet. bámuljon akkor más lányokat amikor egyedül van ha már minden áron ezt kell csinálni. én sose tenném egy lánnyal sem.
2013. febr. 27. 19:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Olyan rosszul esik,most minden kedvem elment :/ az meg még jobban,hogy nem lehet beszélni vele
2013. febr. 27. 19:48
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
nem a csicskád sem a tulajdonod akkor és azt bámulja akit akar ne akarj hárpia lenni mert már az vagy..
2013. febr. 28. 09:42
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
jogaid:)super sexi cica lehetsz ha másokat nézeget...
2013. febr. 28. 09:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó te pedig irtó értelmes lehetsz,válaszaiddal magad minősited :)
2013. febr. 28. 14:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Abból amit leírtál nekem úgy tűnik, hogy védekezésből hirtelen átment támadásba. Valószínűleg a lelke mélyén bántja a dolog, talán inkább azért mert lebukott előtted. Nem azzal van a baj hogy megbámul valakit, hanem azzal hogy bezárkózik, nem kommunikál veled.
2013. márc. 7. 15:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen,nem igazán lehet vele beszélni.Hát én nem alázkodom meg egy férfi előtt sem,ha még lesz egy pár ilyen eset,akkor repül.Amikor egyedül sétálok akkor igenis van önbizalmam,látom hogy megnéznek a pasik,de ha vele vagyok akkor ugy érzem magam,mint valami pincsikutya..
2013. márc. 7. 15:29
 10/10 anonim válasza:
ha egy pasi igazán szeret, csak te vagy neki,csak te számitasz neki,akkor nem foglalkozik azzal hogy másokat nézzen,ha egyedül van vagy ha társaságba vagy bárhol
2015. febr. 1. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!