Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés

A barátom tnap össze-vissza tapogatott, odalent is, pedig eleinte mondtam neki kedvesen, h ma nincs hozzá kedvem. Utána csak folytatta, én meg kétszer is ráütöttem a karjára, úgy, h ott maradt a nyoma.

Nekem ugye ez szarul esett, így "megsértődtem"... Utána jött, h ugye nem haragszok, meg kérdezte, h erőszakos volt-e.. azt mondtam, h igen (tudja, h ki nem állhatom, ha olyanra akar rávenni vki, amit nem szeretnék!

Ma délután beszélnénk, de semmi kedvem hozzá...:( 17L

2013. jan. 27. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyökér egy barátod van...
2013. jan. 27. 10:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan akadtál ki, de ennyire nem kéne, hogy beszélni se akarsz vele. 18f
2013. jan. 27. 10:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jogosan. Nem lehet ráerőltetni az egyik ember akaratát a másikra.
2013. jan. 27. 10:48
 4/7 anonim ***** válasza:

És miért kell ütögetni?

Azért általában van kedved hozzá,vagy mindig elutasító vagy vele?

21/L

2013. jan. 27. 10:53
 5/7 A kérdező kommentje:
sokszor van, de mikor nincs, azt látja rajtam..
2013. jan. 27. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem egészen. Ha így folytatod, elhidegültök egymástól. Az, hogy szóba sem akarsz állni vele, már egy kicsit sok.
2013. jan. 27. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Ha nincs kedved csinálni, akkor állítsd le, de azért nem kell egy ilyen miatt egy hétig haragudni rá, hiszen ez természetes hogy vágyik rád, és utána be is látta az igazad. Ne vedd ilyen véresen komolyan. :)
2013. jan. 27. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!