Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés

Szóval röviden a történt hogy összejöttem egy pasival. Úgy tűnt hogy csak szexkapcsolat lesz belőle semmi komolyabb. Ez volt így 2 hónapig.

Szóba került hogy hogyan legyen tovább mert megyek haza, legközelebb jövő ilyenkor megyek vissza. Megbeszéltük hogy majd beszélgetünk meg tartjuk a kapcsolatot. Sokszor felmerült hogy lehetne komolyabb a kapcsolatunk hogy járunk meg ilyesmi. Erre ő csak annyit mondott hogy ő szívesen járna velem de kicsit később.

Végül hazajöttem, egyszer beszélgettünk, megkérdezte mi van rajtam(farmer, póló, deszkás cipő) és erre bevágott egy ilyet hogy: "miattam megváltoznál" akkor megkérdeztem hogyan is érti mire a válasz: "minden téren". Itt kiakadtam majd kértem hogy magyarázza már el miről is beszél.

Végül kinyögte hogy arra gondol hogy öltözzek nőiesebben(kivágott felső, szép cipő, csípőnaci) meg hogy ne rejtegessem magam mert csinos vagyok. Itt már tomboltam. Tudja nagyon jól hogyan öltözködöm és hogy másfajta ruhákban nem igazán érzem jól magam.

Ez után elküldtem melegebb éghajlatokra gondolkodni hogy mit is kér. Ezek után kb 1x szer beszéltünk. Csak én érzem azt hogy nem akar felvállalni így hogy sportosabban öltözködöm, neki egy szép nőies csajra van szüksége akit lehet mutogatni a haverjainak hogy neki milyen nője van? Jogosan akadtam ki ezen a dolgon? Hogy lehet ennyire undorító köcsög? Mondaná azt hogy nem akar velem járni és kész.

2013. jan. 25. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket magasról le kell sz.rni.
2013. jan. 25. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha annyira járni akarna veled, nem érdekelné hogy öltözködsz, igazad van. Épp ezért felejtős a járás téma. Ha akkor nem ment bele, mikor először kérdezted, és most is csak feltételekkel jönne össze veled, felesleges ezt a témát húzni.
2013. jan. 25. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt jogos. Ti nők mindent túl reagáltok tudom mert párom is ilyen és csak később jön rá hogy nem volt teljesen igaza. Mondhattál volna neki egyszerűen nemet vagy hogy most még nem majd ha kialakult valami több. De nem neked egyszerre fel kell háborodnod.
2013. jan. 25. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:

jogos,csak felvágásra kellesz neki miután átalakított az ő szája íze szerint

lapátot neki

2013. jan. 25. 21:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezek után világosan megmondtam neki hogy felejtsük el szépen egymást minden szempontból..
2013. jan. 25. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy igazad van, DE nem ő küldött el téged "melegebb éghajlatra"!

Szerintem sem kell megváltozni másért, DE

én ismerek egy goth csajt, aki a suliba is teljesne feketébe jár.. ennek ellenére, amikor taliztunk (bár sminkelte magát) nem volt csupa fekete a szeme, és színes ruhába jött el. Ezt csak azért mondom, mert szerintem társaságtól függően kiöltözhetnél néha egy kicsit (pl amikor taliztok).

VAGY mondd neki, hogy nem, és ha zavarja a stílusod, akkor nem kell veled lennie. DE az, hogy te "undorító köcsög"nek nevezted, sokkal nagyobb bűn, minthogy ő arra kér, vegyél fel néha másik ruhát is. //ammúgy kérdezett, nem parancsolta, vagy kijelentette, mint te a "véleményed"//

2013. jan. 25. 21:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen lehet hogy igazad van de én inkább azon a részen akadtam ki hogy "értem megváltoznál minden téren"...
2013. jan. 25. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!