Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki a szülinapi ajándékomon?
Figyelt kérdés
Szüleinkkel élünk, én tanulok, ő dolgozik. A minap volt a 20. szülinapom, és egy paradicsom szeletelőt kaptam tőle. 5 év után, a 20. szülinapomra!2013. máj. 22. 13:33
1/13 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ezalatt az 5 év alatt már minden lehetséges romantikus ajándékot megvett neked? Lehet, csak szimplán kifogyott az ötletekből...
2/13 anonim válasza:
Ez célzás h tanulj meg fözni:DD
3/13 anonim válasza:
Ez akkor lenne gyönyörű,ha amúgy allergiás lennél a paradicsomra :D
Amúgy te mondtad neki,vagy jött magától?
4/13 anonim válasza:
Ha szereted a paradicsomot, és többször látta, hogy szeleteled, elégedetlen vagy az eredménnyle vagy ilyesmi akkor figyelmes volt. Más okot nem tudok miért erre esett a választása:D
5/13 Hanariko válasza:
háát... elég fura ajándék, az biztos. mondjuk én örülnék mert imádom a paradicsomot, de tény hogy nem egy általános ajándék. sztm beszéld meg vele, de ne akadj ki.
Esetleg "bosszúból" minden kaja mellé csinálj paradicsom salátát, amíg meg nem unja azt enni XD
6/13 anonim válasza:
őrülj neki, legalább nem felejtette el, szerintem ez fontosabb
hát látszik soha nem értettem az ilyen egyéneket mint Te, bocs N
7/13 anonim válasza:
Ha nicer dicer-t kaptál akkor örülj neki :)
8/13 anonim válasza:
Na biztos lehetsz benne, hogy utána sokszor kapna paradicsomot tőlem szeletelve. Paradicsomot nem adott hozzá?
Mondjuk én ha egy botmixert kapnék, annak örülnék. Hát, szeletelőnek nem annyira, mivel már van... :D
9/13 anonim válasza:
Én biztos, hogy hozzá vágtam volna. A paradicsom szeletelőnél még a semmi is jobb.
10/13 anonim válasza:
6 évesen engem is érdekelt, hogy mit kapok... ma már egy kicsit érettebb vagyok és egy SMS-nek is tudok örülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!