Miért utasítottam el?
17 éves lány vagyok, és egészen sok kapcsolatom volt már. Nem mindegyik volt jó, sokszor megbántottak, semmibe vettek, de én is csináltam már ezt sajnos mással. A legutóbbi kapcsolatomban, aminek szeptember közepén lett vége, csúnyán megaláztak és kihasználtak.
Pár hete egy sulis kiránduláson egy srác próbált közeledni hozzám és flörtölni velem, de én valamiért nem voltam vevő rá. Kedves voltam vele, de látszott rajtam, hogy nem akarok semmit. Azóta ezt százszor megbántam és rájöttem, hogy nekem ő igenis tetszik!
Szerintetek miért viselkedtem úgy? Az előző rossz kapcsolataim alapján "menekültem el"? Tisztában kéne lennem az érzéseimmel, de ezt a döntésemet most tényleg nem értem..
A legrosszabb pedig, hogy a fiú már egy másik lánnyal randizgat. Lenne még esélyem rá valahogy, vagy inkább hagyjam már a francba? Eddig még nem fordult elő velem, hogy hasonló "semmiségeken" filóztam volna ennyit, de ezt most fontosnak érzem.
Köszönöm a válaszokat előre is! :)
Mi azt honnan tudjuk.
Te utasítottad el! Neked kell tudnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!