Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétszer utasítottam vissza szegény srácot, most meg én estem belé. Mit csináljak?
Közben végig barátok voltunk/vagyunk, szó szerint mindent elmondunk egymásnak. Ti mit tennétek a helyemben? Fiúk ehhez mit szóltok?
16/L
Uh, én is pont ebben a helyzetben vagyok, tudom milyen érzés.:/ De nekem már nincs képem rá írni. Eddig szenvedett a gyerek most majd talán el tud felejteni, szóval én inkább hagyom...:( Kíváncsi vagyok te mit csinálsz majd,remélem neked szerencséd lesz...:/ Sok sikert.:/
15/L
szerintem ti sokat unatkoztok és unalmatokban beleszerettek ebbe abba.csak hogy kifejtsem a súlyos szavakat:olyanra van dögivel példa hogy valakit csak felületesen ismer az ember ezért lekoptatja mert nem lát akkor még esélyt tartós kapcsolatra de kétszer eljátszani utána meg te zúgsz belé ez azért te is érzed hogy röhej.
ha bunkó lennék megkérdezném hogy "akikre csorgattad a nyálad azok mind becsajoztak és immár visszasírod őt is?" de nem teszem
visszanyal a fagyi...:/
ez attól is függ, hogy mennyi idő telt el azóta, hogy visszautasítottad mert ha hónapok akkor hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!