Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet valaha is barátnőm ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaha is barátnőm ha ilyen szegény vagyok?

Figyelt kérdés

Sajnos eléggé rossz körülmények között élek, tudom hogy a lányok többsége azért nézi az anyagiakat is, hogy milyen pasi kell neki egy csóróval tény hogy egy lány sem jönne össze. A közeljövőben nagy változás nem lesz mert anyáméknak kell segítenem ha kapok munkát egyáltalán. Már lehetett volna csak én hátráltam meg mindig mert mit szólt volna ha megtudná az igazságot... Csak ahogy telik az idő ez egyre rosszabb, a hiányérzet kis depresszióval társulva. Remélem nem sokan vannak így.

http://www.youtube.com/watch?v=WmsI9GPOfQo

2012. febr. 26. 15:38
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

Először is ne halgass Deniz-t mert még depisebb leszel...

Másodszor meg ne legyél depis xD

2012. febr. 26. 15:40
 2/33 anonim ***** válasza:
82%

szerintem nem, az én barátnőm velem volt amikor rosszul mentek a dolgok, és most is amikor már nagyon jól megy. szóval szerintem csak az elkényeztetett lányoknak fontos, az olyanokkal meg ne foglalkozz

18/F

2012. febr. 26. 15:40
 3/33 Vicuska87 ***** válasza:
75%
Igen lehet barátnőd! A szerelem, nem az anyagiakhoz van kötve!
2012. febr. 26. 15:43
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

persze lehet

de örülj neki legalább nem lóvédért fog szeretni

2012. febr. 26. 15:43
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Te rendes vagy.

Ha van Isten, le fog rád nézni.

2012. febr. 26. 15:47
 6/33 anonim ***** válasza:
62%

Hány éves vagy? Tanulj és nem leszel szegény. Ha minden percet amikor magadat sajnáltatod tanulással töltenéd, akkor mire felnőnél tudnád úgy rendezni a dolgaidat, hogy legyen azért pénzed.

Édesanyám takarítónő volt, gyak. zsíros kenyéren nőttem fel, elhatároztam hogy gazdag leszek, és most mindkettőnk házát én tartom fenn, van kocsim és feleségem, meg félretett pénzem.

Minden fejben dől el, vagy nyafizol, vagy férfi leszel és azt mondod "ha a boldogsághoz pénz kell, akkor szerzek pénzt".

7/33 A kérdező kommentje:
Hát nehéz azt a lányt megtalálni akivel kb. egy társadalmi rendbe tartozunk. Sajnos akik itt körbe vesznek lányok azoknál én rosszabbul élek, és ezt meg is értem hogy lenéznének csak nagyon nehéz elfogadni. És még csak nem is tehetek róla ez a legszarabb... És mivel még is ember vagyok igaz nincs életem de az érzéseim még megvannak és hiányolom a szerelmet, és a szeretetet, törődést stb.
 8/33 A kérdező kommentje:
19/F vagyok.
2012. febr. 26. 15:48
 9/33 anonim ***** válasza:
62%
Ha jól nézel ki, akkor lehet, csak nem a plázacicák között érdemes keresgélned.
2012. febr. 26. 16:00
 10/33 anonim ***** válasza:
77%
Egy normális, intelligens csaj megérti, hogy nem vagytok jó anyagi helyzetben és nem is fog ebből problémát csinálni. A hisztis buta pícsák biztos, hogy a közeledbe nem fognak menni, de értük meg nem kár, én azt gondolom.
2012. febr. 26. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!