Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaha is barátnőm ha ilyen szegény vagyok?
Sajnos eléggé rossz körülmények között élek, tudom hogy a lányok többsége azért nézi az anyagiakat is, hogy milyen pasi kell neki egy csóróval tény hogy egy lány sem jönne össze. A közeljövőben nagy változás nem lesz mert anyáméknak kell segítenem ha kapok munkát egyáltalán. Már lehetett volna csak én hátráltam meg mindig mert mit szólt volna ha megtudná az igazságot... Csak ahogy telik az idő ez egyre rosszabb, a hiányérzet kis depresszióval társulva. Remélem nem sokan vannak így.
http://www.youtube.com/watch?v=WmsI9GPOfQo
Először is ne halgass Deniz-t mert még depisebb leszel...
Másodszor meg ne legyél depis xD
szerintem nem, az én barátnőm velem volt amikor rosszul mentek a dolgok, és most is amikor már nagyon jól megy. szóval szerintem csak az elkényeztetett lányoknak fontos, az olyanokkal meg ne foglalkozz
18/F
persze lehet
de örülj neki legalább nem lóvédért fog szeretni
Te rendes vagy.
Ha van Isten, le fog rád nézni.
Hány éves vagy? Tanulj és nem leszel szegény. Ha minden percet amikor magadat sajnáltatod tanulással töltenéd, akkor mire felnőnél tudnád úgy rendezni a dolgaidat, hogy legyen azért pénzed.
Édesanyám takarítónő volt, gyak. zsíros kenyéren nőttem fel, elhatároztam hogy gazdag leszek, és most mindkettőnk házát én tartom fenn, van kocsim és feleségem, meg félretett pénzem.
Minden fejben dől el, vagy nyafizol, vagy férfi leszel és azt mondod "ha a boldogsághoz pénz kell, akkor szerzek pénzt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!