Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet valaha is barátnőm ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaha is barátnőm ha ilyen szegény vagyok?

Figyelt kérdés

Sajnos eléggé rossz körülmények között élek, tudom hogy a lányok többsége azért nézi az anyagiakat is, hogy milyen pasi kell neki egy csóróval tény hogy egy lány sem jönne össze. A közeljövőben nagy változás nem lesz mert anyáméknak kell segítenem ha kapok munkát egyáltalán. Már lehetett volna csak én hátráltam meg mindig mert mit szólt volna ha megtudná az igazságot... Csak ahogy telik az idő ez egyre rosszabb, a hiányérzet kis depresszióval társulva. Remélem nem sokan vannak így.

http://www.youtube.com/watch?v=WmsI9GPOfQo

2012. febr. 26. 15:38
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Üdv.

Látom neked is eléggé nehéz a helyzeted még úgy hogy diplomád is van. Elég sok mindent leírtál ami a szín tiszta igazság és totál így látom én is a dolgokat, örülök hogy akkor nem én látom csak így ezt a hatalmas igazságot. A külföldi melóval kapcsolatban is így van sajnos hogy ha nincs biztos ember akkor annak csúnya vége lehet, de ha itt marad az ember annak biztosan az lesz. Tehát előbb utóbb lépni kell. Próbálok én is tanulni és elhelyezkedni valahol de a protekció nagyon sokat számít.

Sok sikert neked is a továbbiakban.

2012. márc. 3. 12:43
 32/33 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyan ebben a helyzetben vagyok csak én még visszahúzódó és félős is vagyok. Nem mellesleg még csúnya is. De valahogy talpra kell állnia az embernek. Én abban bízok hogy a sok szenvedésem után ha nem is gazdag leszek,de legalább meg tudok élni egy olyan lánnyal aki azért szeret aki vagyok és én is viszont imádom.
2014. aug. 3. 01:49
 33/33 anonim ***** válasza:

Érdekes,hogy olyan kérdések nincsenek,hogy

"Szegény lány vagyok,lehet így valaha barátom?"

szerintem ha lesz pénzed ne költsd senkire,csak magadra.

2014. okt. 23. 06:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!