Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet valaha is barátnőm ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaha is barátnőm ha ilyen szegény vagyok?

Figyelt kérdés

Sajnos eléggé rossz körülmények között élek, tudom hogy a lányok többsége azért nézi az anyagiakat is, hogy milyen pasi kell neki egy csóróval tény hogy egy lány sem jönne össze. A közeljövőben nagy változás nem lesz mert anyáméknak kell segítenem ha kapok munkát egyáltalán. Már lehetett volna csak én hátráltam meg mindig mert mit szólt volna ha megtudná az igazságot... Csak ahogy telik az idő ez egyre rosszabb, a hiányérzet kis depresszióval társulva. Remélem nem sokan vannak így.

http://www.youtube.com/watch?v=WmsI9GPOfQo

2012. febr. 26. 15:38
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
67%

Mozdulj ki az anyagi javak világából! Komolyan mondom az embereket boldogtalanságra kárhoztatják a konzumidiotizmussal. Azzal, hogy annyit érsz, amennyi pénzed van. Sok a pénzed, értékes ember vagy, nincs pénzed, értéktelen. Ez hazugság! Ez a gondolkodás kell a fogyasztói trásadalomnak, hogy sokat költsél, lássák rajtad a pénzt, vedd a semmire se használható holmikat nagyon drágán, hogy mindenki láása, hogy van pénzed, ez a konzumidióta társadalom. Mivel magad betagoltad a konzumidióták közé, fölvetted az értékszemléletüket, ezért ez a visszacsatolásod önmagadra. CSAKHOGY, a valóság az, hogy pusztán a pénz senkit sem tesz értékessé, és a pénz hiánya értéktelenné, vannak még olyan emberek, akiket nem fertőzött meg a pénzszemlélet, vállalnak három négy gyereket, mert amit adnak abból az értékből nem jut kevesebb, akkor sem ha több gyerek születik.

Ezért azt javaslom, hogy olyan közösséget keress, ahol emberi értékmérőt használnak, nem a pénzt teszik értékhordozóvá. Erre kiválóak a vallási közösségek, rengeteg fiatal jár oda. biztos van valamilyen vallásod, vagy szülődnek, nagyszülődnek volt, menj el a helyi egyetemista csoportba, vagy valamelyik helyi közösségbe, amelyiket az egyházad szervezi. Rád fér, hogy valódi értékek mentén tanulj meg gondolkodni, és így magad is érékesnek tudd látni!

2012. febr. 26. 16:23
 12/33 A kérdező kommentje:
Éppen ez a baj hogy az egész társadalom ilyen, tehát ha nem tudsz alkalmazkodni akkor halott vagy sajnos...
2012. febr. 26. 17:48
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
láttam már diplomás utcaseprőt takarítót is diploma nem minden nagy adag szerencse is kell
2012. febr. 26. 18:02
 14/33 A kérdező kommentje:
Így van. Nagy szerencse és nagy ismeretségi kör is legalább ugyanannyi mint tanulás. Nekem egyik sincs meg :(
2012. febr. 26. 19:32
 15/33 anonim ***** válasza:
65%
Ha egy lány belédszeret és ha igazán szeret nemfogja azt nézni hogy csóró vagy... egyszerűen szeretni fog... Kész enyii
2012. febr. 26. 20:27
 16/33 anonim ***** válasza:
75%

Ez utóbbi kijelentésed azért hibádzik. Könnyebbé teszik a dolgokat, de még azt sem mondanám. Nálam például az volt a helyzet, hogy bizonyos állásban volt a főnök fia, folyamatos veszteség és hasonlók jellemezték azt az ágat, beosztott voltam. Aztán volt egy főnökcsere, nézte a rólunk készült paksamétát, és úgy gondolta, nekem jobban kézre állna egy ilyen munka, és adott egy esélyt.

Akik protekcióval kerülnek be valahova és nem értik a dolgukat, azok vagy nem sokáig maradnak, vagy az aki ajánlotta őket nagyon sok befolyással bír.

2012. febr. 26. 22:20
 17/33 A kérdező kommentje:
Természetesen ilyen is van, igen de mindenki a tanulásról papol közben meg sok egyéb tényező számít még a normális élethez. Azért köszönöm a véleményeket.
2012. febr. 27. 17:21
 18/33 anonim ***** válasza:
81%

sz.rd már le a pénzéhes picsuszokat

vannak normális csajok, akiknek baromira nem az anyagiak számítanak, hanem az hogy milyen ember vagy..

a mai világban lehet egyik napp házad, kereseted, másnap meg el kell adnod mindenedet mert megesznek az adósságok

2012. febr. 28. 19:10
 19/33 A kérdező kommentje:
Én nem a pénzéhes pic.ákra bukom hanem az átlagos kinézetű és külsejű lányokra csak sajnos én azoknál is alacsonyabb színvonalon élek :(. És ebből kifolyólag nagyok agátlásaim is és itthon ülős vagyok, tehát nekem nagyon nagy változáson kellene végig mennem de a pénz az első aminek lennie kellene ahoz hogy bármi is történjen.
2012. febr. 28. 19:56
 20/33 anonim ***** válasza:
64%
én leszarom, hogy egy fiúnak mennyi pénze van:)
2012. febr. 29. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!