Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bemutatom a barátomat a szüleimnek. (? ) (bővebben lent)

Figyelt kérdés
fél éve járok egy sráccal, és most jött el az az idő hogy bemutassam őt a szüleimnek. Ő már nagyon erölteti, és én sem bánom, csak egy a baj, szegények vagyunk(de nagyon) és olyan mintha egy szeméttelepen élnénk...ugyértem hogy egy mini utcában, egy lepukkadt családi házban lakom, kívül-belül csóri ház, a kert sem valami szép, és még külön szobám sincsen, hugommal vagyok egyszobába, és ajtó sincsen h kicsit kettesben legyünk...:// Nemfélek h ezért elhagy vagy valami, csak hülyén érzem magam emiatt...
2011. dec. 7. 15:39
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Ha tisztaság van bent, nincs büdös, nem koszosak a falak, nincs tele a konyha mosatlannal, fel van mosva, a szennyes nem hever a földön, akkor szerintem nincs gond. Esetleg feldobhatod a szobádat fenyőággal, gyertyával, készíthetsz neki teát, sütit.
2011. dec. 7. 15:48
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
mesélj neki előre az otthoni helyzetről, hogy ne érje váratlanul... amúgy nyugi :) nem az anyagi hátteredet szereti hanem Téged :) az embert :)
2011. dec. 7. 15:48
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

első kettőnek igaza van. :) nyugalom!:)

Ne érezd hülyén magad amúgy..nem tehetsz róla,hogy szegényebbek vagytok.És,ha szegények is vagytok,attól még nem érsz kevesebbet,erről ennyit.

2011. dec. 7. 15:50
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Én hasonló érzésekkel fogadtam a párom első látogatását otthon... De semmi gáz nem volt. Nem érdekelte egy pillanatig sem az anyagi körülmény. Azóta a férjem.
2011. dec. 7. 15:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Unokatestvérem barátja kertesházban lakik, hatalmas tv, mindenkinek külön szoba, és kettő autó..Unokatesomék panellakásban laknak, 6an vannak, és egy macskájuk is, aki nem mindig hagy kellemes illatot az alomban..Mégis 4éve csodálatos párt alkotnak, mivel egymást szeretik, és nem a másik anyagi gondjával törödnek..Persze a lánynál ilyen szűkös helyen is mindig figyel a rendre, a tisztaságra, a jó illatra, a macskára ami elengedhetlen, de mégis nehéz a gyerkőcök miatt:)
2011. dec. 7. 16:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát remélem igazatok van ://
2011. dec. 7. 17:45
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
Ha meg nem akkor keress valaki mást, mert az ilyen nem érdemel meg. Téged szeressen, ne a körülményeket!
2011. dec. 7. 17:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez csak fordítva szokott gondot okozni.
2011. dec. 7. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!