Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért mindig a testem miatt...

Miért mindig a testem miatt utasítanak el ismerkedésnél? (Bővebben lent, kép is akad talán)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pasi vagyok, úgyhogy előre leszögezném, nem kérek bréről képet, van nekem is saját amit nézegethetek :)

Szóval... tavasszal dobott a bnőm, több év után, és az egyik ok az volt, h elhíztam. Aláírom, tényleg feljöttek a kilók, de ha tényleg szeretett volna, na mind1... Kellett egy kis idő, mire újra közeledni tudtam lányokhoz. Akkor azért utasítottak el, mert dagadt voltam. Tettem ellene, sok kg lement azóta, járok edzeni.

Most ha ismerkedni akarok, azzal utasítanak el, h ez nekik már sok. De nem értem, állok a tükör előtt, és egyáltalán nem vagyok az a szétgyúrt pasi, nem is akartam soha az lenni, csak kicsit formás. Plusz szálkás sem vagyok.

A minap leszólítottam egy lányt, ő azzal utasított el, h aranyos vagyok, de jobb lenne ha vékonyabb lennék.

Most akkor én nem értem a dolgot, vagy ez csak egy lerázó duma, mert mondjuk a fejem nem jön be nekik. Esküszöm nem értem, pedig 27 év alatt sok érdekességet láttam már.

Képet privátban küldök akinek kell, de a szimpla válaszoknak is örülök, ha valaki esetleg meg tudja magyarázni nekem a dolgot :)

2013. dec. 26. 19:54
1 2
 1/12 anonim válasza:
Kepet ha kuldesz, akkor mondok velemenyt. :)
2013. dec. 26. 19:57
 2/12 LePeDő ***** válasza:
Így nem sokat tudok mondani, de ha küldesz képet akkor megpróbálok.
2013. dec. 26. 20:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
ezek csak lerázó dumák:) egyszerűen nem vagy Nekik szimpatikus:D Mindenkinek nem lehetsz Te az ideális pasi.
2013. dec. 26. 20:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, nekem a macis pasik jönnek be, mindig is ők jöttek be, szeretem a plusz zsírt meg ilyeneket.
2013. dec. 26. 20:01
 5/12 A kérdező kommentje:

Ez természetes, nem is hiszem azt, hogy mindenkinek bejövök. :) Alapból nem is ilyen plázacicáknál próbálkozom, meg modelleknél, hanem átlagos lányoknál, nekem ők jönnek be. De az, hogy én senkinek.. :D

2013. dec. 26. 20:04
 6/12 anonim ***** válasza:
na küldd. :)
2013. dec. 26. 20:11
 7/12 anonim válasza:
Képet légyszi:) Úgy esetleg...
2013. dec. 26. 20:16
 8/12 anonim ***** válasza:
küldj képet
2013. dec. 26. 20:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Küldhetsz ide is:)
2013. dec. 26. 20:34
 10/12 anonim ***** válasza:
a testeddel szerintem semmi gond nincs, bőven edzhetsz még. Aki emiatt utasít el, az vagy hülye, vagy hazudik.
2013. dec. 26. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!