Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak akkor van egyenjogú...

Miért csak akkor van egyenjogúság, amikor a nőket érinti hátrányosság? Az ismerkedésnél miért nincs egyenjogúság?

Figyelt kérdés

Ha a nő hátrányban van valamiért (munka, fizetés, karrier stb), akkor fel vannak háborodva, hogy hol van itt az egyenjogúság. Viszont a legtöbb nő elvárja, főleg az ismerkedésnél hogy előreengedjék, fizessen a férfi a randin. Szórakozóhelyeken a nők mehessenek be ingyen stb stb. Ha ilyenkor a férfiak egyenjogúságot akarnak, akkor jött a duma, hogy bunkó pasi meg ez így illik stb stb.

Nem kell, hogy egyenjogúság legyen, valóban a nő az nő udvaroljunk neki, fizessünk a randin, mert ez hagyomány, viszont akkor vezetést adjunk a nő kezébe, mert a hagyomány nem engedte,hogy a nő vezető pozícióba legyen, mivel a nő gyengéd törékeny, akit óvni kell, ezért nem képes céget vezetni.

2013. dec. 21. 16:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
53%
tudod más dolog udvarolni és más dolog visszaélni az udvarlással...
2013. dec. 21. 16:32
 2/24 anonim ***** válasza:
Ez van sajnos ezen nem tudsz változtatni
2013. dec. 21. 16:33
 3/24 A kérdező kommentje:
*ne adjunk
2013. dec. 21. 16:33
 4/24 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem a nőknek kellene fizetni a sperma használati díjat és nem gyerektartási díjat kérni.
2013. dec. 21. 16:34
 5/24 anonim ***** válasza:

:D

Igazán hasonló volumenű példák...

2013. dec. 21. 16:39
 6/24 anonim ***** válasza:
57%

Tudod, az egyenjogúság még mindig nem a párkeresés témába tartozik. Az egyenjogúság a munkáról, a szavazójogról szól, nem pedig arról, hogy ki udvaroljon!!

Alapvető dolgokat nem lehet megváltoztatni. Máshogy gondolkodik egy férfi, és máshogy egy nő, így a cselekedetek is mások. Más "funkciói" vannak mind2 nemnek.

Ne haragudjatok, de nagyon ciki, ha ilyenen panaszkodik egy pasi. Akkor most komolyan azt várjátok el, hogy egy nő odamenjen és udvaroljon vagy mi?

Egyébként hülyeség. Én soha nem vártam el egy pasitól se, hogy fizessen első randin. Mindig magamnak fizettem, igaz volt, hogy nagyon erőltette a pasi, így engedtem -nagy ritkán. Még virágot se vártam el soha.

Komolyan nem tudom, hogy melyik bolygón élnek egyesek, én egy olyan lányt sem ismerek, aki elvárta volna, hogy fizessen helyette a pasi.

2013. dec. 21. 16:39
 7/24 anonim ***** válasza:
95%

Más az egyenjogúság és más az udvariasság.

HA a férfi elhív egy randira, fizessen. HA a nő hívja randira, fizessen a nő.

Az egyenjogúság olyanokat jelent, hogy például ha azonos munkakörben dolgoznak és azonos felelősséget vállalnak, akkor kapjanak azonos fizetést. Ez lássuk be, méltányos.

No meg hogy ne mondjanak ilyeneket, hogy a nő NEM KÉPES céget vezetni. Ez nagyon tiszta, csúnya diszkrimináció.

2013. dec. 21. 16:49
 8/24 anonim ***** válasza:

Mert a nöknek is szükségük van a pénzre, ezért ök is dolgoznak (csak a férfi fizetése nem elég, söt gyakran a nö egyedül neveli a gyerekét), és az egyéniségük kiteljesedéséhez is joguk van (karrier). A párkapcsolatban viszont azt akarják érezni, hogy a férfi férfi, és törödik velük, ezért várják sokan az udvarlást. Az , hogy fizetsz a randin, a törödés egyik jele, de elöfordulhat olyan is, hogy a lány hív meg, vannak olyanok. és a férfiak, fiúk még mindig több fizetést, zsebpénzt kapnak, mint nötársaik.

És általában azt vettem észre, amelyik nö jobban ragaszkodik a hagyományokhoz, az minden téren ragaszkodik, tehát kevésbé karrierista,éshagyja, hogy a férfi vezessen (ettöl függetlenül ma már szinte minden nönek szüksége van fizetésre, hogy támogassa a CSALÁDJÁT), aki pedig szabadabb gondolkodású, karrieristább, önállóbb, az párkapcsolatilag is szabadabb gondolkodású.

2013. dec. 21. 16:50
 9/24 anonim ***** válasza:
80%

Istenem. Egy hímsovinisztával van dolgom. Nem szívesen írok ilyeneknek, mert agyilag nagyon durván korlátozottak. Ha ennyire utálod a nőket, udvarolj pasinak és problem solved!

Egyébként attól mert pl egy nő szüli a gyerekeket, az nem akadályozza, hogy ne legyen igazgató. -.-"

Micsoda logikád van hallod.

2013. dec. 21. 16:50
 10/24 anonim ***** válasza:
79%

"Ha a nő hátrányban van valamiért (munka, fizetés, karrier stb), akkor fel vannak háborodva, hogy hol van itt az egyenjogúság."

Nem azért, de ha felnőtt lennél, lenne feleséged, gyerekeid, a te szád sírna a legjobban, ha az asszony azért hozna hónap végén kevesebbet haza, mert nő.

Hogy előreenged egy férfi egy nőt az ajtóban, azért nem egyenrangú ezzel. Kb. olyan udvariassági szabály, mint hogy az idősebbeknek előre köszön a fiatalabb. Most komolyan az fáj, hogy te szeretnél előre menni az ajtóban? :D

A randin meg annak illik fizetni, aki meghívja a másikat, aki a helyet kiválasztja, később meg lehet beszélni, hogy felesben menjen a fizetés. Ennek nemcsak udvariassági, hanem praktikus okai is vannak, mondjuk meghívsz valakit egy étterembe, de lehet, hogy az illetőnek épp egy szendvicsre sem nagyon van pénze.

2013. dec. 21. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!