Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egyenjogúság van akkor...

Ha egyenjogúság van akkor miért tesznek különbséget ismerkedésnél? Vagy csak általában.

Figyelt kérdés

Hogy a férfi dolga a kezdeményezés.De ha egyelőek vagyunk akkor hagyjuk már ezt.Az kezdeményez aki akar.A nő is.De akkor ne sírjon,hogy a pasi nem mer oda menni!

A másik,meg hogy nekünk pasiknak udvariasnak "kell" lenni a nőkkel.Ők meg vagy viszonozzák vagy nem....

Változik a világ.Ez miért nem?

2013. okt. 2. 21:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Te megválsz a kiváltságaidtól önként?
2013. okt. 2. 21:14
 2/16 A kérdező kommentje:
Ha mindenki megteszi akkor én is.
2013. okt. 2. 21:16
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Life is life nana nanana
2013. okt. 2. 21:16
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Megszokás/hagyomány kérdése
2013. okt. 2. 21:17
 5/16 anonim ***** válasza:
55%
Én többek között azon szoktam elgondolkodni, hogy itt gyiken is, ha egy srác ír ki ismerkedési kérdést, van 2-3 válasza max, de ha egy lány, akkor minimum 12-13 ha nem több. Ez miért van, ha a világon több a nő, mint férfi elvileg?
 6/16 Hanariko ***** válasza:

szerintem (lány vagyok) egy nő is kezdeményezhet. az más kérdés, hogy a férfinak "illik" úgymond, mert hát... na, ez így volt régen is. De ha olyan a szitu sztm a lány is nyugodtan odamehet.

És persze a nőknek is udvariasnak kell lenni, de hát hogy nézne az ki, hogy a nő engedi előre a férfit? szerintem elég hülyén. Szóval ilyenekben nem árt a férfinak udvariasnak, illedelmesnek lennie de a nő is lehet ugyanolyan udvarias, tisztelet tudó a férfival, csak máshogy. (tiszteli őt magát, a véleményét, felnéz rá mint férfit, stb)

ez az én véleményem.

7/16 anonim ***** válasza:
63%
Ha a nőnek nem kötelessége a főzés, akkor a férfinak nem kötelezettsége a kezdeményezés. Ennyike.
2013. okt. 2. 21:18
 8/16 A kérdező kommentje:

Aha.

Egyrészt akkor ne tegyünk különbséget.

Másrészt ha nem kötelező főzni akkor nem is kötelező eltartani.

2013. okt. 2. 21:19
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mai világban már semmi sem kötelező, csak meghalni
2013. okt. 2. 21:22
 10/16 anonim ***** válasza:
79%

Az "egyenjogú" nem azt jelenti, hogy "ugyanolyan", hanem azt, hogy "egyenlö." Tehàt a fèrfiakat ès nöket is ugyanazok az alapvetö jogok illwtik meg, ès senki sem korlátozhatja a szabad döntèsüket, ettöl függetlenül azonban fennmaradtak udvariassági formàk. Nem kötelezö betartani öket, ha neked olyan baromi nehezedre esik elöreengedni egy nöt az ajtónál, de ettöl mèg ugyanolyan mèly tàrsadalmi elvàrás lesz, mint az a nèzet, hogy ha hazaèrek, akkor összeütök egy vacsorát a páromnak. Nem kötelezö, de èn speciel egy nöismerösömtöl sem hallottam, hogy az egyenjogúság nevèben ne fözött volna...

Az emberek nem gèpek, hanem èlö ès gondolkodó lènyek, ezèrt mindig is lesznek eszmèk ès èrtèkek a társadalomban. Nem kell ennyire túlkapni ezt az egyenjogúsàg szõveget, ès ne engedd elöre a nöket, ha nem tetszk, meg ne kezdemènyezz. Majd fog helyetted más, akinek kèsöbb vacsorát csinál a barátnöje...

2013. okt. 2. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!