Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak akkor van egyenjogú...

Miért csak akkor van egyenjogúság, amikor a nőket érinti hátrányosság? Az ismerkedésnél miért nincs egyenjogúság?

Figyelt kérdés

Ha a nő hátrányban van valamiért (munka, fizetés, karrier stb), akkor fel vannak háborodva, hogy hol van itt az egyenjogúság. Viszont a legtöbb nő elvárja, főleg az ismerkedésnél hogy előreengedjék, fizessen a férfi a randin. Szórakozóhelyeken a nők mehessenek be ingyen stb stb. Ha ilyenkor a férfiak egyenjogúságot akarnak, akkor jött a duma, hogy bunkó pasi meg ez így illik stb stb.

Nem kell, hogy egyenjogúság legyen, valóban a nő az nő udvaroljunk neki, fizessünk a randin, mert ez hagyomány, viszont akkor vezetést adjunk a nő kezébe, mert a hagyomány nem engedte,hogy a nő vezető pozícióba legyen, mivel a nő gyengéd törékeny, akit óvni kell, ezért nem képes céget vezetni.

2013. dec. 21. 16:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#18 akkor zz biztoszn mindenhol másképp van, de a fizetésnél tudjuk, mi a helyzet sajnos
2013. dec. 21. 18:05
 22/24 anonim ***** válasza:

Pont az ilyen kisebbségi komplexusos hímsovinisztákat szoktam olyan szinten lealázni INTELLIGENCIÁVAL, hogy az öngyilok szélén próbálják összekaparni a szétesett önbecsüléseket.

Attól, hogy lenézed a nőket, még ugyanaz a semmirevaló sz.@rcsimbók maradsz. :)

2013. dec. 21. 19:58
 23/24 anonim ***** válasza:
Meg ne haragudjon a világ hogy nem vagyok hím soviniszta pusztán az összes nőt lotyónak tartom.Saját tapasztalat és életfelfogás.Sose kértem hogy ismerjék el normálisnak mert nem zavar mások véleménye,értékrendje.Pusztán így viszonyulok a nőkhöz és ha majd egyenlőség lesz a nő és férfi között tehát mindenkinek lesz kukija és puncija akkor lehet egyenlősdit játszani addig meg engedtessék meg hogy a betonozást Bélára bízzam a ruhámat meg Kati varrja meg.Egy céget meg teljesen mindegy ki vezet mert Bélából és Katiból fog élősködni.
2013. dec. 22. 06:13
 24/24 anonim ***** válasza:

Kérdező te magad olyan vagy,mint az a nő,aki az egyenlőséget akarja,de csak előnyökkel.

Szerintem úgy lenne normális,ha az azonos munkakörben dolgozók nemtől függetlenül azonos fizetéseket kapnának.

Ez az udvariaskodás meg egy hülyeség.Mindennek az árát felesben kell fizetni.Amíg egy férfi nem képes elismerni,hogy egy nő is alkalmas ugyanarra,mint egy férfi.Most nem a fizikai munkákra gondolok(bár nekem az anyukám bolti eladóként 30-40 kg-s zsákokat cipel,de most nem ez a lényeg) és egy nő nem veri ki a fejéből azt,hogy azért,mert ő nő neki természetes hogy mások fizessenek helyette,addig nincs változás.Amúgy a gyerekkel egy férfi is otthon tudna maradni a szoptatás után semmi akadálya.Válthatják egymást,így lenne az igazságos.Mindenki tapasztalja meg a másik oldalt.

2014. febr. 1. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!