Miért csak akkor van egyenjogúság, amikor a nőket érinti hátrányosság? Az ismerkedésnél miért nincs egyenjogúság?
Ha a nő hátrányban van valamiért (munka, fizetés, karrier stb), akkor fel vannak háborodva, hogy hol van itt az egyenjogúság. Viszont a legtöbb nő elvárja, főleg az ismerkedésnél hogy előreengedjék, fizessen a férfi a randin. Szórakozóhelyeken a nők mehessenek be ingyen stb stb. Ha ilyenkor a férfiak egyenjogúságot akarnak, akkor jött a duma, hogy bunkó pasi meg ez így illik stb stb.
Nem kell, hogy egyenjogúság legyen, valóban a nő az nő udvaroljunk neki, fizessünk a randin, mert ez hagyomány, viszont akkor vezetést adjunk a nő kezébe, mert a hagyomány nem engedte,hogy a nő vezető pozícióba legyen, mivel a nő gyengéd törékeny, akit óvni kell, ezért nem képes céget vezetni.
Itt is a normális válaszokat pontozzák. (Biztos a nőlelkű férfiak)
Néha jó lenne, ha a kérdést is lelehetne pontozni! :)
Mert most az lenne a fair,ha a férfiak kerülnének hátrányba,mint ahogy régen a nők:)
Nyugi,csak vicceltem.
,,a férfiak, fiúk még mindig több fizetést, zsebpénzt kapnak, mint nötársaik. " ---ezt mégis honnan veszed???
Nem hinném, hogy a fiúk több zsebpénzt kapnának, mint a lányok.
"Egyébként attól mert pl egy nő szüli a gyerekeket, az nem akadályozza, hogy ne legyen igazgató. -.-"
Micsoda logikád van hallod."
Egyébként attól mert pl egy nőnek puncija van meg cicije, meg ő szüli gyerekeket, az nem akadályozza, hogy fizessen a randin, kezdeményezzen. -.-
Micsoda logikád van hallod.
A nök általában a nehéz fizikai munkákat nem tudják elvégezni, testi adottságaik miatt. Mint pl régebben szaladni az ösemlösök után és vadászni meg hasonlók. Ma viszont a vezetö szerephez általában nem fizikai erö, hanem intelligencia és rátermettség (talpraesettség, magabiztosság, stb.) szükséges, ami a nöknek ugyanannyira adatott meg, mint a férfiaknak. Ezek nem nemfüggö tulajdonságok.
A párkapcsolatban viszont szeretjük érezni, ha férfi a férfi. És ahogy írták elöttem is, ha a lány hívha el a fiút, a lány fizet, ha a fiú, a fiú. De mindezcsak udvariasság, és nem elvárás, hanem jólesö dolog.
#13 azért írtam, mert van fiútestvérem, és tudom
Nézzük a húsvétot pl, vidéken szokás, hogy a fiúk körbemennek locsolkodni, és japnak kis zsebpénzt, míg a lányok ebböl kimaradnak.
Vagy megyünk bulizni (nem saját családról van itt csak szó), anyuci ad vmennyi költöpénzt a lánynak, s kétszer annyit a fiúnak, hogy meg tudjon hívni vmi lányt is egy italra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!