Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak akkor van egyenjogú...

Miért csak akkor van egyenjogúság, amikor a nőket érinti hátrányosság? Az ismerkedésnél miért nincs egyenjogúság?

Figyelt kérdés

Ha a nő hátrányban van valamiért (munka, fizetés, karrier stb), akkor fel vannak háborodva, hogy hol van itt az egyenjogúság. Viszont a legtöbb nő elvárja, főleg az ismerkedésnél hogy előreengedjék, fizessen a férfi a randin. Szórakozóhelyeken a nők mehessenek be ingyen stb stb. Ha ilyenkor a férfiak egyenjogúságot akarnak, akkor jött a duma, hogy bunkó pasi meg ez így illik stb stb.

Nem kell, hogy egyenjogúság legyen, valóban a nő az nő udvaroljunk neki, fizessünk a randin, mert ez hagyomány, viszont akkor vezetést adjunk a nő kezébe, mert a hagyomány nem engedte,hogy a nő vezető pozícióba legyen, mivel a nő gyengéd törékeny, akit óvni kell, ezért nem képes céget vezetni.

2013. dec. 21. 16:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
57%

Itt is a normális válaszokat pontozzák. (Biztos a nőlelkű férfiak)

Néha jó lenne, ha a kérdést is lelehetne pontozni! :)

2013. dec. 21. 16:55
 12/24 Pretty_Fighter ***** válasza:

Mert most az lenne a fair,ha a férfiak kerülnének hátrányba,mint ahogy régen a nők:)

Nyugi,csak vicceltem.

2013. dec. 21. 16:57
 13/24 anonim ***** válasza:

,,a férfiak, fiúk még mindig több fizetést, zsebpénzt kapnak, mint nötársaik. " ---ezt mégis honnan veszed???

Nem hinném, hogy a fiúk több zsebpénzt kapnának, mint a lányok.

2013. dec. 21. 16:57
 14/24 A kérdező kommentje:

"Egyébként attól mert pl egy nő szüli a gyerekeket, az nem akadályozza, hogy ne legyen igazgató. -.-"

Micsoda logikád van hallod."

Egyébként attól mert pl egy nőnek puncija van meg cicije, meg ő szüli gyerekeket, az nem akadályozza, hogy fizessen a randin, kezdeményezzen. -.-

Micsoda logikád van hallod.

2013. dec. 21. 16:59
 15/24 anonim ***** válasza:

A nök általában a nehéz fizikai munkákat nem tudják elvégezni, testi adottságaik miatt. Mint pl régebben szaladni az ösemlösök után és vadászni meg hasonlók. Ma viszont a vezetö szerephez általában nem fizikai erö, hanem intelligencia és rátermettség (talpraesettség, magabiztosság, stb.) szükséges, ami a nöknek ugyanannyira adatott meg, mint a férfiaknak. Ezek nem nemfüggö tulajdonságok.

A párkapcsolatban viszont szeretjük érezni, ha férfi a férfi. És ahogy írták elöttem is, ha a lány hívha el a fiút, a lány fizet, ha a fiú, a fiú. De mindezcsak udvariasság, és nem elvárás, hanem jólesö dolog.

2013. dec. 21. 17:01
 16/24 anonim ***** válasza:
57%
:DD de szánlak! Semmi egyediség.. csak másolsz. Szövegértésed is egy nulla. Esetleg elolvashatnád újra, hogy soha nem vártam el egy pasitól se hogy fizessen. Arról nem tehetek, hogy te a pénzéhes r*bancokkal akartál összejönni. Látszik az írásodon, hogy tiszta gyerek vagy még.
2013. dec. 21. 17:02
 17/24 anonim ***** válasza:

#13 azért írtam, mert van fiútestvérem, és tudom

Nézzük a húsvétot pl, vidéken szokás, hogy a fiúk körbemennek locsolkodni, és japnak kis zsebpénzt, míg a lányok ebböl kimaradnak.

Vagy megyünk bulizni (nem saját családról van itt csak szó), anyuci ad vmennyi költöpénzt a lánynak, s kétszer annyit a fiúnak, hogy meg tudjon hívni vmi lányt is egy italra.

2013. dec. 21. 17:08
 18/24 anonim ***** válasza:
17. oké, akkor minden családban máshogy működik, pl. nálunk a húgom mindig kb. kétszer háromszor annyit kapott mint én, ebből indultam ki
2013. dec. 21. 17:10
 19/24 A kérdező kommentje:
Igen lehet himsoviniszta vagyok, mert mindig azt vártam, hogy a nő udvaroljon, illetve a nő fizessen a randin, de szerencsére ebből nem is volt probléma, mert piszok helyes vagyok és mindig volt nő, aki ennek ellenére engem akart :)
2013. dec. 21. 17:10
 20/24 anonim ***** válasza:
Te nem soviniszta vagy, hanem gyerek még. Tökmindegy, hány éves vagy.
2013. dec. 21. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!