Tényleg ez a három tulajdonság megléte a legfontosabb egy férfinál az ismerkedésnél, hogy férfiasság, határozottság, sportos helyes külső?
"sajnos, vagy nem sajnos a sportosság már nem alapfeltétel,"
Aki azt gondolja, hogy a sportosság annyira fontos egy kapcsolatban az jó buta! Ha két nem felszínes ember összetalálkozik és összeillenek, akkor nem a sportos test lesz a meghatározó. De ezt felszínes pichák úgysem értik...
Sajnos jól látod a helyzetet Kérdező,nagyon szánalmas és szomorú hogy a világ idáig fajult,de ez van.
Annyira a külsőségekre épít a mai világ,hogy én magamról mindig azt mondom,én valami kívülálló lehetek.Sosem értettem őket,a belső tulajdonságok sokkal fontosabbak szerintem.Azok alapján lehet valamit kezdeni a másikkal,míg kinézet alapján szinte semmit.
Nettó hülyeség.
Én 27 évesen kifejezetten vékony vagyok, mégis topnőkkel kavarok. Nyáron volt, hogy 5 csajszi volt párhuzamosan ( már azt se tudtam, kivel találkozok délután ), volt 40 éves felsővezető milf, de 18 éves diákcsajszi is, akinek imponált a határozottság, meg persze hogy nem függök semmitől. Nem hiszed el? Nem érdekel. Az egész ott dől el, hogy van-e önbizalmad, és a "felszedés" után mennyire tudsz vele nőként bánni, és mennyire vagy hajlandó felvenni a férfiszerepet.
Ne legyél okos, kedves, aranyos! Ne legyél nyuszi, aki lesi a nő minden kívánságát! Lesse ő a tiedet! Persze lehet hogy megfogod ezzel a csajt ( kevés esély van rá ), de pár hét után vérunalmas leszel. Melyik nőnek kell ilyen pasi? Aki kiszámítható, aranyos, tisztelettel bánik a nőkkel, és akkor se lép félre, ha a csaj "megvonja" a szexet 1 hétre? Egynek se. Persze lehet hogy ezt mondják, de titkon mindegyik másra vágyik.
Legyél pasi célokkal, ambíciókkal, aki képes egyedül is talpon maradni! NE FÜGGJÉL A NŐKTŐL! Egyébként is, miért kell kolonc a nyakadba? Mert ha így fogod fel, ha "felnézel" a nőkre, egy idő után azzá válik, mert hagyod.
Legyen stílusod! "Óccsóbó" is fel lehet öltözni rendesen. Használj parfümöt; Davidoff The Game minden női ismerősöm szerint eszméletlen, esetleg Ralph Lauren Red. Az ápoltság, az igényesség szexibb, mint bármilyen kockahas.
Legyél határozott, te vagy a férfi az isten szerelmére, te mond meg hogy mi legyen, ne ő; persze tehetsz a kedvére néha, hogy ő döntse el pl hova menjetek, vagy vezethet az ágyban. A férfiatlanság nem azt jelenti, hogy dagadt vagy vékony vagy, vagy mennyi van a számládon, mennyi a nettód, hanem hogy mennyire tudod adni a férfiszerepet a kapcsolatban, és a nő mennyire érzi magát nőnek melletted.
Nyilván némi háttér ( anyagi, önbizalom ) kell az önbizalomhoz. Lehetsz akármekkora kripli, ha a nő megérzi rajtad, hogy tudod mit akarsz és van önbizalmad, az meg fogja fogni.
Ha majd éjjel 1kor smst küldesz a csajnak, hogy 3ra nála vagy, de addig ugorjon el gumiért; fél 3kor meg megírod neki, hogy nem jó a 3, mert csajjal vagy és elhúzódik, és még ezek után is keres, akkor jó úton leszel cimbi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!