neem.. egyébként kedves, komoly, humoros, magabiztos, intelligens és elfogad, szeret úgy ahogy vagyok. külsőre csak annyi hogy legyen valamivel magasabb nálam és ne legyen nagyon kövér vagy nagyon sovány. magyarul egy átlagos külsejű férfival én meg vagyok elégedve. :)
2013. dec. 22. 18:02
5/9 anonim válasza:
Hozzám hasonló világnézetű, igényes külsőre és belsőre, hasonló az ízlésünk, humoros, felnőttes, nem túl nagyhangú, de önérvényesítő, vannak tervei az életben, eltartja magát.
2013. dec. 22. 18:06
6/9 anonim válasza:
Nah a sok kamu után én pasiként megmondom a frankót. Első körben megnézik hogy nézel ki. Ha ronda vagy kiestél. Ezután jönnek a belső tulajdonságok tetszés szerint:D
2013. dec. 22. 18:20
7/9 anonim válasza:
humoros,kedves, de azért lehessen egymással csipkelődni is :) őszinte..
külső::sima baratkozasnál mindegy..
komolyabbnál:ne legyen kövér, de kis vékonyka se..legyen rajta izom..legyen magasabb tőlem(165 cm) ..a többi meg vagy tetszik, vagy nem :)
2013. dec. 22. 18:23
8/9 anonim válasza:
Elég őrült lánynak tartom magam, szóval örülnék egy fiúnak, aki eléggé humoros, kapható a hülyeségekre, de azért tud normálisan is viselkedni ha kell...
Ne legyen olyan magas, mert elég pici vagyok, és kicsit kellemetlen lenne ha nem tudnám felérni :D persze ha nagyon kéne, biztos megoldanánk :D Arcra legyen kicsit kisfiús, aranyos :) Nem szeretem beképzelt srácokat, szóval a mai átlag "menő srácok" nálam felejtősek :)
2013. dec. 22. 22:49
9/9 anonim válasza:
Nekem az alacsony-vékony-aranyos fiútól lehet a hétköznapiig és a férfiasig. De ez úgy is csak az első pillantásig. Utána már ő lesz az álom férfi :) Mindenképpen legyen intelligens (ezzel nem az idióta iskolai jegyekre célzok) A humor mindenkinek kell (csak más mértékben) a kedvesség meg alap. Ennyit tudok mondani. A többi meg majd jön magától :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!