Csajozás közben mi volt a legdurvább elutasítás, ami ért titeket?
33% nem kell fordítani, mert mások elsőre is értették mit ír. Az, hogy te most is csak félig érted, az a te bajod.
Amúgy nem volt semmi komoly elutasítás. 1-2 becsúszott, de nem volt sértő. Viszont én már utasítottam vissza több lányt is. Érdekes módon mindig olyankor találják meg az embert, mikor nem alkalmas neki...:D
40-es bulikba én is hagyom, hogy felszedjenek. közepesen kigyúrt vagyok ezért ez bejön (33%-osnak üzenem, hogy buta, sikeres diplomásként élek :D), de 20 év alatt mindig van hiba. csak annál nincs aki alig próbálkozik.
elfelejtitek amikor 13 évesen a kiscsaj nem engedte hogy lesmároljátok :DDD szelektív a memóriátok :)
aki azt mondja, hogy soha nem utasították vissza az vagy hazudik, vagy annyira fél a visszautasítástól, hogy oda se ment a nőhöz, csak akkor, ha már a nő könyörgött neki, hogy dugja meg.
A visszautasítás az ismerkedés része, és teljesen mindegy, ki hogy néz ki, mindenkit visszautasítanak néhányszor az életben. akit nem, az nem is próbálkozik igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!