Csajozás közben mi volt a legdurvább elutasítás, ami ért titeket?
Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 12:06
2/65 A kérdező kommentje:
jóvan
2014. jan. 11. 12:08
3/65 anonim válasza:
Engem sem. Elgondolkoztál már hogy esetleg az a természetes ha nem utasítanak el? Valamit elrontasz szerintem.
4/65 A kérdező kommentje:
jaj de nagy májerek vannak itten
2014. jan. 11. 12:11
5/65 anonim válasza:
Rossz nővel kezdtél!
Én mindig csak olyan nőhöz mentem oda, olyan nővel randiztam, akinél tudom hogy nem utasít el. Így még engem se utasított el senki. Nyilván nem fogok odamenni egy szőke bombázóhoz. :D
6/65 anonim válasza:
Nem utasítottak vissza nagyon, csak ahhoz megyek oda akin látom hogy bejövök. Felismerem milyen típusú a lány.
23F
7/65 anonim válasza:
Tényleg, kérdező én csak olyan lánnyal kezdenék akivel megvan a közös szimpátia. Még engem se utasítottak el:) bár volt egy lány aki nehezen adta magát...
8/65 anonim válasza:
Engem sem utasítanak el. Mivel a kisugárzásom miatt eddig egy kivétellel mindig a nők szedtek fel. :-) Én csak magamat adom, kapnak erre de durván.
9/65 anonim válasza:
Nem vagyok egy nagy májer de még nem nagyon utasítottak vissza. Közepesnek gondolom magam így közepes csajokat célzok meg, nem az ilyen fullos bombacsajokat.
10/65 A kérdező kommentje:
kisugárzás? Jaj ne. Kisugárzás nagyobb része mndig abból jön, hogy jóképü e vagy meg sportos és magas e.
2014. jan. 11. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!