Csajozás közben mi volt a legdurvább elutasítás, ami ért titeket?
van barátom (tényleg volt nekik facebook alapján évek óta)
nem vagyok kíváncsi rád
nem működne közöttünk
soroljam?
pedig én elég sikeres vagyok :D
20 ivarérett év alatt be lehet gyűjteni néhányat.
Érdekes, hogy az első tíz miért érzi úgy, hogy hazudoznia kell, még így, névtelenül is.
Engem utasítottak már vissza többször is, de szerencsére legtöbbször azért összejön, és szerintem akit még nem utasítottak el, az nem csajozott még igazán.
jaj, de érted, mindig jönnek azzal, hogy az elutasitás meg a kudarc szerves része a dolognak, de mikor baz 1% a sikerrátád az kicsit aggasztó!
ja és amugy én még olyat nem láttam, hogy valaki elmondja az igazi kudarcait...mindig csak ilyen kis bagatel dolgokat mondanak csak el. Olyan igazán megsemmisitö erejüt senkitöl sem hallottam.. (pl, hogy tökönrugja a lány vagy ilyenek)
tini köcsög? 20 ivarérett évvel (= 30+ vagyok te gyökér) elég érdekes tini vagyok :D
ja, ezek a lányok-nők mindig visszajelölnek és nem törölnek ki. akkor látom az állapotukat. élőben nincs rájuk írva :D
Nincs semmi meglepő azon hogy néhányunkat nem utasítanak vissza. Kereslet/Kínálat. Ha az vagy aki kell neki, azt tudod adni ami kell neki, akkor miért utasítana vissza?
Lehet hogy van aki hazudja hogy nem utasították vissza, de nyugodjatok bele a tudatba hogy van aki igazat mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!