Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van itt ennyi szerencsét...

Miért van itt ennyi szerencsétlen tutyimutyi pasas?

Figyelt kérdés
A legtöbb férfinél azt látom, hogy állandóan nyavalyog, mint valami kislány, hogy a nők ilyen meg olyan szemetek, és állandóan csak sajnáltatják magukat. Most nem azért, de a csajozás szerintem nem egy atomfizika. Férfitársaim, szedjétek már össze magatokat, és ne legyetek ilyen anyámasszonykatonái, mert akkor nem csoda, hogy nem jut nektek egy normális nő sem!

2013. aug. 26. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:

"És ha találsz egy olyan ocsmány, ronda, törpe, dagadt lányt amilyen te vagy( már bocs te irtad ezt magadrol ) attol az meg siman osszejohetne, csak nyilvan neked nem lenne jo, mert nagyravagyo vagy."

Nem jöhetne össze, mert az ilyen lányoknak is csak jó, v minimum átlagos pasik kellenek. Tudom, mert nem egy ilyennél próbálkoztam már, ugyanolyan eredménnyel, mint a szép csajoknál.

2013. aug. 30. 13:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!