Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van itt ennyi szerencsét...

Miért van itt ennyi szerencsétlen tutyimutyi pasas?

Figyelt kérdés
A legtöbb férfinél azt látom, hogy állandóan nyavalyog, mint valami kislány, hogy a nők ilyen meg olyan szemetek, és állandóan csak sajnáltatják magukat. Most nem azért, de a csajozás szerintem nem egy atomfizika. Férfitársaim, szedjétek már össze magatokat, és ne legyetek ilyen anyámasszonykatonái, mert akkor nem csoda, hogy nem jut nektek egy normális nő sem!

2013. aug. 26. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:

Hűű akkor Tájföldön élsz?

Ott állítólag sok nőnek varrnak fel p..öcst. :)

(nem kell komolyan venni)

2013. aug. 26. 19:36
 42/71 xKakashix ***** válasza:

Lepontoznak pedig jót írtam :D

Egyébként a hozzáálláson kéne változtatni igen és a szöveg is sokat számít, ha eleve olyan kérdést teszel fel a csajnak amire szinte minden nő pozitívan válaszol, akkor máris egy lépéssel közelebb vagy, csak nem kéne ilyen könnyen feladni.

Ja és sokan mondták (nem itt), hogy én nem teperek a lány után, mert esélytelen, hát pedig igenis hajtani kell értük mert nem fognak az öledbe hullani.

És átlagos srácnak tartom magam külsőleg, viszont én edzek mellette.

Valamit valamiért. :)

2013. aug. 26. 19:38
 43/71 anonim ***** válasza:
85%

Te jó ég mi van itt!!

Kezdem azt hinni,hogy tényleg hisztis pitsa lett a pasik nagy részéből!

Most is hisztiztek,nem veszitek észre,hogy mekkora baromságokkal példálóztok??

Ha odamegy egy pasi a lányhoz,megkérdezi bejön e neki,akkor nemmel válaszol,így esélye sincs megmutatni a belő értékeit.....

Mi van?

1.Ez ugyanúgy fen áll a lányoknál is,nem értem miért kell ezt az esetet csak az egyik nemre kivetíteni!

Szerintetek ha egy lánynak megtetszik egy pasi,akkor tök mindegy hogy néz ki,biztos esélye van a kiszemelt pasinál???? Ne már! :DD

2. Abban mi kivetnivaló van amúgy,ha őszinte a lány,és a pasi szemébe mondja,hogy nem az esete?

Mert az jobb lenne ha azt hazudná,hogy "bocs!Nagyon az esetem vagy,de van barátom!" vagy valami más lekoptató szöveg?

"Ebben az 1 mondatban van benne az igazság: "Semmit nem ér a belső ha esélyed sincs rá hogy megmutasd."

Ha pár elutasító beképzelt ribi után,belenyugszik az illető,belepihen a vereségbe,és ahelyett hogy tovább próbálkozna,normálisabb lányoknál,elkezdi az összes nőt okolni,szapulni a saját kudarca miatt,akkor könyörgöm emberek!!

miért csodálkozik hogy nem sikerül neki barátnőt találnia ilyen stílussal

???

Én nem akarom elhinni,hogy egy normális,rendes,kedves csávó nem tud magának összeszedni egy barátnőt,mikor fogyatékos (nem nézem le őket),tolószékes (most jön majd hogy gazdag,konkrétan ismerek egy ilyet,minimálbért keres)

mozgássérült pasikat látok párkapcsolatban,nem modell alkatú,de csinos,átlagos barátnővel az oldalán!

De!

Amit a pasik itt nem fognak beismerni,nekik is (általában) ezek a tipikus fullos beképzelt ribik tetszenek,mert van egy olyan szexuális kisugárzásuk,ami bevonzza őket,néha pont azt tetszik meg nekik bennük,hogy elérhetetlennek tűnnek,kényszerét érzik,hogy csak azért is bepróbálkozzanak náluk.....

Nyitni lehetne erről

l is egy külön témát,hogy a pasik miért szólják le a csajokat,hogy csak a bunkó pasik kellenek nekik,mikor ők is szeretik az ilyen beképzelt,pláza cica agyonsminkelve,egész csocse kinn csajokat......

Az én legjobb barátnőm,egy félénk,rendes,kedves lány,aki nem öltözködik feltűnően,nincs agyonsminkelve,de nem is csúnya,mégis kerülik a pasik,mert nincs meg benne az a kisugárzás,ami a kihívóan öltözködő,kevésbé félénk,magáról tudja hogy jól néz ki típusú csajokban.....

2013. aug. 26. 19:44
 44/71 xKakashix ***** válasza:

#43 végre valaki aki hasonlóan gondolkodik mint én :D

Köszönöm.

2013. aug. 26. 19:46
 45/71 A kérdező kommentje:
Nekem pl sokkal fontosabb, hogy egy nő okos legyen, aztán nézem a külsőt is. Persze ha csak "arra" kell, akkor nyilván a külső a legfontosabb, de ha egy komoly párkapcsolatban nem vagyunk egy szellemi szinten, akkor hiába néz ki akármilyen jól, úgyis megunom hamar. Volt már ilyen is :)
2013. aug. 26. 19:48
 46/71 anonim ***** válasza:
28%

#40 Nyilván nem tetszhetsz minden lánynak, de attól még van olyan lány, akinek igen, tehát nem vagy csúnya. A viselkedésnek ehhez semmi köze, mivel arról az első pillanatban nem tudhatnak semmit, és mégis azonnal eldöntik a külsőm alapján, h esélytelen vagyok, bármit is csinálok.

#42 Az edzés se rossz dolog, de ha ronda a fejed v alacsony vagy, megette a fene az egészet. Teperni pedig nem érdemes egy nőért sem, mert úgyis az első pillanatban eldöntik, ahogy meglátnak, h összejönnének-e veled v sem.

#43 Ez is egy hatalmas tévhit. Bár ribikkel is összeakadtam jó párszor (de ki nem?), attól még próbálkoztam eleget normális lányoknál is, hiába. Nekik is ugyanúgy csak a külső számít. A barátnődet pedig sztem nem kerülik a pasik, csak olyan válogatós, h aki nem tökéletes külsőre, azt észre se veszi.

2013. aug. 26. 19:51
 47/71 A kérdező kommentje:
#43: osztom. Nekem is van egy ismerősöm, aki minimálbérét dolgozik egy gyárban, szóval nem lehet azt mondani, hogy gazdag, kb 170 cm és 120 kg(!), ronda, pattanásos és 24-25 éves. Mégis felesége van, aki ráadásul olyan jó nő, hogy én is simán elfogadnám. Most várják az első közös gyereküket. Igaz, ez már egy elég szélsőséges példa, de tényleg van ilyen. Akkor miről is beszélünk? :)
2013. aug. 26. 19:52
 48/71 xKakashix ***** válasza:

Nálam is fontosabb a belső persze, csak ha nem ismersz valakit akkor csak is külső alapján tudsz ítélni elsőnek :D

Ja és a jó válaszokat lepontozzák, valószínűleg olyan emberek akik meg se próbálnak leszólítani egy ismeretlen csajt, de közben sír a szájuk, hogy nincs bnőjük. :D

Pedig szerintem ez segítség is akart lenni, de mindegy ti biztos jobban tudjátok srácok...

2013. aug. 26. 19:56
 49/71 anonim ***** válasza:
100%

""Semmit nem ér a belső ha esélyed sincs rá hogy megmutasd." "

Most arról van itt szó, hogy a pasi megy oda a csajhoz. Nem arról hogy 1000 böl 1x a csaj megy oda.

Amúgy meg szerintem is teljesen igaz. Azt írják van akinek elég ha nagyon megnyerő a belsője, és abba beleszeret a másik, igen bele is tud a belsője által, HA! Van rá lehetősége! Akkor anyukám csak akkor.

Mert itt most nem arról volt szó hogy a csaj legyen őszinte és mondja meg hogy nem tetszel okés mondja meg. Hanem sokan azt hangoztatták hogy a belső is elég ő is a belsőjével fogta meg a csajt, de nincs rá lehetőség bacckikám.

Áhh mindegy mindenki csak okoskodik, biztos én is.

2013. aug. 26. 20:00
 50/71 anonim ***** válasza:
76%

46#

Ember, te tényleg menthetetlen vagy.

Tény, annyira ronda nem vagyok hogy bottal se piszkálnának meg. :D

De ha ilyen hozzáállásom lenne, egy nőnek se kellenék, sőt szerintem barátaim sem nagyon lennének. A negatív embereket kerülik a többiek.

Tegyük fel: ugyanúgy néznél ki mint én. Melyikünknek lenne több esélye hogy összeszedjen valakit?

Lepontoz mindenki, mégis egy csodás lány van az oldalom. Belegondolhatnátok abba, hogy nem a hülyeséget osztom, hanem tapasztaltam hogy ez a gondolkodás sikerre vezet.

2013. aug. 26. 20:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!