Miért van itt ennyi szerencsétlen tutyimutyi pasas?
21#
Ne p/csogj már ennyit, pont a hozzád hasonló borúlátó srácokra irányul a kérdés. Egy ilyen negatív embertől még egy optimistának is elmenne minden életkedve.
A sok majom aki fikázza a másikat,hogy csak picsog sír az mehet a fenébe!
Igen is tönkre tehet egy férfit az undorító bunkó elutasítás! lányok is kiveszik a részüket ebben az "lefajzásban" mert sok pasi így is kell nekik.
Akit nem egy nő utasított el hanem legalább 8-10 attól érthető hogy tele van a töke az egésszel.
Az hogy valakinek megy attól még nem biztos hogy másnak is fog. Van akinek nehezebben megy.
Mondani bármit könnyű, oktatni is könnyű, csak megtenni nem az, és ha a sok oktatás bíztatás tanítgatás ellenére is mindenki nemet mond a srácnak, akkor mégis mit csinálna minthogy itt vagy bárhol máshol a kínjait mondaná?
Senkit nem kell leszólni, hogy ez most sírós vagy puhány vagy akármi. A mai világban nem könnyű érvényesülni sehol sem, nem csak nők terén.
23as: nem a külsőd az elsődleges probléma veled, hanem hogy búvalb...ott vagy. Bármilyen szép nőt le lehet venni a lábáról, ha jó arc vagy. Én sem vagyok egy nagyon szép látvány, de művelt vagyok, és szeretik az emberek a társaságomat.
A csúnyábbaknak többet kell letenni az asztalra, hogy észrevegyék őket, hisz a nők miért is állnának szóba olyannal, aki külsőleg nem tetszik nekik és bensőleg sem találnak a srácban semmi olyat ami megfogná őket. Nem szoc.munkások, hogy minden férfival törődjenek, akik keresik a társaságukat.
Annyi az egész, hogy a beszélgetés elején ne riaszd el magadtól valami egetrengető marhasággal, hanem azt lássa rajtad, hogy jól érzed magad a bőrödben. Viccelődni kell velük, játékosan beszólogatni nekik és utána már csak azon múlik a folytatás hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon.
Engem nem egy, és nem is 8-10 lány utasított el, hanem már legalább 40-50. Akiknek kellettem, azoknak is csak azért, h fizessek nekik ezt-azt.
Amíg nem voltam tele kudarcélménnyel, addig is mindig elutasítottak a lányok, szal nem az az oka, h "búvalb...ott" vagyok. A viccelődés, beszólogatás szintén megvan, de barátságnál többet azzal se tudok elérni, mert ahhoz jó külső is szükséges.
Aztaaaaaa! Mennyi zseni van itt, mennyi királycsávó :)
Miért gondolom úgy hogy itt álszenteskedés folyik??
Oktatás folyik 1000-el.
Na jó!
Egy szitu!
Ha nincs haveri társaság, és egy olyan nő a kiszemelt akit még nem ismerünk és ugye nagyon sokszor így van.
Mi az első?
Meglátjuk egymást! Váóóóóóó
Mondjuk vagányak vagyunk, felvesszük a szemkontaktust figyeljük stb.
Még vagányabbak vagyunk odamegyünk, bemutatkozunk stb és megkérdezzük leülhetünk e. (mondjuk)
Ha a csajnak nem tetszel akkor azt mondja Nem!
Ergo??? Semmit nem ér a belső ha esélyed sincs rá hogy megmutasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!