Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van itt ennyi szerencsét...

Miért van itt ennyi szerencsétlen tutyimutyi pasas?

Figyelt kérdés
A legtöbb férfinél azt látom, hogy állandóan nyavalyog, mint valami kislány, hogy a nők ilyen meg olyan szemetek, és állandóan csak sajnáltatják magukat. Most nem azért, de a csajozás szerintem nem egy atomfizika. Férfitársaim, szedjétek már össze magatokat, és ne legyetek ilyen anyámasszonykatonái, mert akkor nem csoda, hogy nem jut nektek egy normális nő sem!

2013. aug. 26. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
18%

Jah igen ám.Csakhogy a csajozáshoz is két ember kell egy pasi és egy csaj!

Ha a csaj bunkó akkor cseszheti.

2013. aug. 26. 15:51
 2/71 anonim ***** válasza:
A mai pasik nagy része el van lányosodva.. Pedig szerintem egy férfi legyen férfi, és viselkedkedjen is úgy, minden helyzetben, és nézzen is ki úgy..
2013. aug. 26. 15:54
 3/71 anonim ***** válasza:
63%
Első válaszadónak TÖKÉLETESEN igaza van! Osztom a véleményét, az éremnek két oldala van ám!
2013. aug. 26. 15:54
 4/71 A kérdező kommentje:

És akkor mi van, ha bunkó a nő? Van helyette ezer másik, nem kötelező nála leragadni.

2013. aug. 26. 15:55
 5/71 anonim ***** válasza:
76%

Ez az oldal a gyűjtőhelye az ilyen srácoknak, rengetegen sírnak itt hogy a nők milyen szemetek.

Az életben hál' sok férfi is van, akik nem keseregnek folyton és nem ítélik el az egész női nemet, mert volt pár kudarcuk.

Itt rengeteg a mártirkodó rinyap/na és csodálkoznak miért nem kellenek a nőknek.

2013. aug. 26. 15:59
 6/71 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem beszélve kérdező, hogy ez a "légy magabiztos" szöveg rendkívül fals, és semmi alapja sincsen, mert a minap magabiztos voltam egy társaságban, de szó szerint minden csaj tett rám magasról, még csak nem is válaszoltak, rám se néztek! Ráadásul én nem vagyok visszahúzódó a lányokkal szemben, mégse érdekeltem őket soha!
2013. aug. 26. 15:59
 7/71 anonim ***** válasza:
* hál' isten
2013. aug. 26. 16:00
 8/71 A kérdező kommentje:

Attól, hogy EGY BIZONYOS társaságban nem kellesz a nőknek, az csak egy dolog. Kevés olyan férfi van, aki majdnem minden nőnek bejön. Én is voltam már olyan munkahelyen, hogy az ottani nők le se szartak, pedig volt jó pár csaj. Mégse sírt a szám.

2013. aug. 26. 16:05
 9/71 anonim ***** válasza:
54%
A csajozás valóban nem egy atomfizika. Ha jól nézel ki, megy magától, ha nem, sehogy se fog menni. Az utóbbi kategóriába tartozó fiúk, férfiak szoktak keseregni, teljesen jogosan.
2013. aug. 26. 16:11
 10/71 anonim ***** válasza:
83%
Persze, hogy két oldala van, de elgondolkoztató, hogy milyen lehet az a pasi, akinek egy női elutasítás tönkrevágja a modorát és hisztis pcsát csinál belőle. Egy hisztis, féltékeny, nyávogós pasi = bizonytalan pasi. Az pedig senkinek se kell.
2013. aug. 26. 16:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!