Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van itt ennyi szerencsét...

Miért van itt ennyi szerencsétlen tutyimutyi pasas?

Figyelt kérdés
A legtöbb férfinél azt látom, hogy állandóan nyavalyog, mint valami kislány, hogy a nők ilyen meg olyan szemetek, és állandóan csak sajnáltatják magukat. Most nem azért, de a csajozás szerintem nem egy atomfizika. Férfitársaim, szedjétek már össze magatokat, és ne legyetek ilyen anyámasszonykatonái, mert akkor nem csoda, hogy nem jut nektek egy normális nő sem!

2013. aug. 26. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:

Tudod ki mondta ezt nekem?

" Amúgy annak is van jó oldala, ha ronda vagy. Biztos lehetsz benne, hogy nem a külsőd miatt szeret beléd valaki."

A kedves barátnőm. :D

Haverok szokták azzal szivatni hogy biztos fizetek neki hogy velem legyen, vagy hogy akkora a farkam, azért szeretett belém, vagy hogy régen biztos ő is csúnya volt, azért adott nekem esélyt. :D

Nem a külsőm az, amiért szeret. Ha csak a külsőbe szeretne bele, miért nem vmi modell külsejű férfibe szerelmes? Megkaphatná őket.

2013. aug. 26. 21:22
 62/71 anonim ***** válasza:
Ronda férfiként is azt tapasztalom, hogy fontosak a belső tulajdonságok, mintegy szorzó tényezőként működnek. Jó, durva összehasonlításnak tűnhet, de valahogy ha 10-es skálán pontozzuk a külső és belső tulajdonságokat, akkor megkapjuk azt a valószínűséget, ami alapján a lány járna veled. Ha 10-es külső mellé 10-es belső párosul, akkor nyilván az esély: 100% (nyilván egyéb tényezőket is figyelembe kellene venni, szóval nagyon durva az általánosítás, csak a példa okáért degradálom a párválasztás nehézségeit a 10-es szorzótábla szintjére; nem is beszélve róla, hogy különböző lányok által ugyanazon férfire adott pontszámok némi szórást is mutathatnak). Na, de ami a lényeg, hogy fiatalabb korosztályban erősen férfitöbblet uralkodik. A továbbiakban engedtessék meg egy kis naivitás: minden nőhöz csak egy férfit rendelünk (valójában nyilván nincs így, inkább egyfajta dinamikus egyensúlyi állapot következik be, de nagyjából ugyanazon szereplőkkel). Könnyű belátni, hogy így bizony lesznek olyan férfiak, akik egyedül maradnak. És mi alapján választódik ki ez az alsó, reménytelen réteg? A fent említett szorzat alapján. (Valójában a külső tényleg egy hangyányit jobban beleszámít a dologba evolúciósgenetikai okokra visszavezethetőleg.) Most ismét a saját példám hozom fel: Nálam a szorzat körülbelül úgy néz ki, hogy belső 3-9 (attól függ milyen típusú a lány), külső viszont típustól függetlenül: 0. Azonban 0-val bármit szorzunk 0 lesz, így az esélyem, hogy valaha is párom legyen: 0. (Eddig 27 év alatt tökéletesen megállta a helyét, még egy randi sem jött össze soha, mert az összes lány undorodik a külsőmtől.)
2013. aug. 26. 21:37
 63/71 A kérdező kommentje:

#62: jók a meglátásaid Májköl!

Akkor viszont próbálj a külsődön dobni annyit, hogy ne nulla legyen. Ha már nem nulla, akkor a valószínűség sem lesz az. Például sportolással, és olyan ruhákkal, amelyek jól állnak neked. Ha csak 1-es szintre sikerül felfejlesztened a külsődet, az a bizonyos valószínűségi-szorzat máris nem lesz nulla :)

2013. aug. 26. 22:03
 64/71 anonim ***** válasza:
#61 Márpedig ha annyira rondának tartana, biztosan nem szeretett volna beléd. Esetleg azt tudom elképzelni, h átlagos vagy, mert a nők az átlagos férfiakat is lerondázzák, de azt is csak akkor, ha nem régóta vagytok együtt, különben már lecserélt volna egy jóképűbbre.
2013. aug. 27. 07:23
 65/71 anonim válasza:

Itt elég nagy hülyeségeket írnak páran...

Ezt sem lehet meghatározni, hogy mi tetszik egy pasinak egy nőben, mert amikor szerelmes vagy, nem tudod eldönteni, hogy mi az ami tetszik benne, hanem csak egyszerűen szerelmes vagy.

Azért gyönyörű számodra, azért jófej, vicces, mert szerelmes vagy, könyörgöm.

Itt a nyár, egymillió jó csaj van a strandokon, balatonon, kulfoldon tengerpartokon stb. bikiniben.

Jól néznek ki, de ezért MÉGSEM VAGY BELÉJÜK SZERELMES, ember.

És igenis fontos a KISUGÁRZÁS, hozzáállás, magabiztosság.

És lehetsz te bármilyen ronda, van esélyed megszerezni egy olyan lányt aki nagyon szép, ha megtalál benned valami pluszt, ami számára fontos.

Ha jól nézel ki, akkor egyszerűen csak több nő között keresheted az igazit, de úgysem az lesz a nagy szerelmed, akihez először odamész az utcán valami nagy randiguru szöveggel.

Tegyél azért, hogy színesebb legyen az egyéniséged, ha romda vagy, ha nem. Tanulj hangszereken játszani, sportolj, táncolj, vagy még millió egy dolog van, amivel több lehetsz.

Nem attol leszel te most jo pasi, amit a páwa gyerekek gondolnak, hogy felraksz ferdén a fejeb búbjára egy fullcap-et, a-a. Ez a legtobb IGAZI lánynak nem jon be, a FÉRFIAK, pl én is;) csak rohogni tudnak ezen.

Nekem meg nem volt baratnom, eletemben eddig egyszer voltam SZERELMES( merthogy ugye a bejon, meg a szerelmes vagyok, ket kulon fogalom teljesen mas jelentessel)

14 éves vagyok, tudom, hogy nekem a testem nem az elonyos oldalam, ezert teszek is erte, edzek, mert eleg vekony vagyok.

Egyébként ez a vége, és itt a slusz poén is, hogy ezt a sok életbolcsességet, egy 14 éves srac irta. Szerintem azert ezek okos dolgok, es ne feledjetek fo az onbizalom, de csak módjával ;))))))

2013. aug. 28. 16:37
 66/71 anonim ***** válasza:

65: Nem akarok beléd kötni, de sugárzik belőled a fiatalkori naivitás. Ez rendben van is így, majd kinövöd. Ennyi idősen még én is tökéletesen egyetértettem volna veled. Csak tudod, majd amikor belecsöppensz az életbe, jön a nagy összeütközés a képzelet és a valóság között. Valószínű kapsz majd egy két pofont is az élettől, ami után fel kell állni, és alkalmazkodni a változó körülményekhez. Az adaptáció formája határozza meg, hogy mennyire tudsz majd sikeres lenni, főleg, ha a jó helyzetfelismerő képességhez kemény munka is párosul. Igen ám, ez szinte minden területre igaz. Ha keményen tanulsz, jó eredménnyel végzed el az egyetemet, jó állásod lesz, ha sokáig gyakorolsz egy hangszeren, megtanulsz játszani rajta, ha elég szorgalmasan edzel, annak is meglesz a gyümölcse. Igen ám, de a csajozás más tészta. Mint láthatod, a fent említett tevékenységekhez főleg a te kitartásod kell, míg egy párkapcsolathoz, nevéből adódóan, te hiába teszel meg bármit is, ha nem lel viszonzásra. remélem a te tested nem olyan tragikus, hogy meg kelljen ezt tapasztalnod, de tény, hogy csúnya férfi soha az életben nem találhat párt.

(Amit írtál az elején, hogy a szerelem számít: nos, valójában a szerelmes agyban a logikai döntésekért felelős agyközpontok tényleg gátlás alá kerülnek, viszont a limbikus rendszer, ami az ösztönökért is felelős (az érzelmi reakciók és sok más mellett) nem! A lányok/nők viszont ösztönösen undorodnak minden ronda pasitól.)

2013. aug. 28. 17:42
 67/71 anonim válasza:

Tisztazzuk, egyaltalan nem vagyok ronda, sot. A testem sem borzaszto, csak vekonyabb vagyok az atlagnal, es azert izom is van rajtam.

Ez most nagyon bekepzetnek hangzott, főleg ha felolvasom magamnak hangosan:D de ez nem az en velemenyem, hanem masoke, es van ennyi onkritikam, hogy ezt meg tudjam itelni en is.

Nyilván nem vagyok egy bolcsész, es sokmindenben nem volt igazam, de 14 vagyok ezt azert erteni kell.

Es eleg hulye vagy, ha azt mondod, a nok osztonosen nem vonzodnak a ronda pasikhoz, mert nem egy ronda haveromnak van baratnoje. Igaz csak babakapcsolat, de nekem azt sincs, hat majd lesz, meg nem is vagyom ra annyira, jelenleg sincs olyan lany akiel el tudnek kepzelni akarmilyen kapcsolatot is.

Es ne felejtsd el, ronda nok is vannak a vilagon, nem csak ronda pasik, nekik nyilvan nem egy adonisz lesz a baratjuk.

Nem akarok en kotekedni vagy mi, csak ez a velemenyem.

2013. aug. 28. 23:28
 68/71 anonim válasza:

Megegyszer elolvastam amit irtal, " csunya ferfi soha az eletbe nem talalhat part"

Most mar igenis kotekedni akarok.

Tudod hany onbizalomhianyos csunya ferfi van itt akik ezt olvassak? Hat nagyon sok.

Ne add alajuk a lapatot, hogy feladják es uljenek az ego kemencebe, mert ez a halalom.

Olyan mint facebookon a" fogadd el, hogy dagadt vagy" cimu kozossegi oldalak, hogy elfogadtatjak az emberekkel, hogy nincs mit tenni, ezert doljenek hatra a karosszekben, zabaljak a chipset, es mondjak maguknak, hogy dagadtak. De lehet fogyni is ám, habár sok munka es erofeszites, kuzdelem, de megeri. Szoval ha csak nem betegsegbol vagy kover, ne fogadd el, hogy dagadt vagy, hanem tegy ellene.

Egy ronda srac meg tud kuzdeni, hogy megtalalja a neki megfelelo not az eleteben. Gondolom te is egy ronda, beletorodok a kudarcba cimu pasi vagy, aki csak sirni tud, hogy a ronda pasik taszitjak a noket.

De azert legalabb masok hozzaallasat ne rontsad el még jobban, mert az mar nem a sajat dolgod.

Tisztaban vagyok azzal, hogy fogok egy ket nagy pofont kapni az elettol, de ez minden masodik embernel igy van, hogy van egy pillanat amikor racsodalkozik a vilagra.

Es ne mondjad nekem azt, hogy naiv 14 eves srac vagyok, mert akkor szerintem meg a picsogó, öreg, témába belefásodott "Férfi szerű" valamik vitája ez itt, akiknek nincs életük csak itt sírnak rínak mint például te is.

2013. aug. 28. 23:46
 69/71 anonim ***** válasza:

Na, azt azért jó tudni, hogy pont ahogy te is írtad, hogy nem saját véleményed szerint vagy olyan, amilyen akkor mást is jelentősen befolyásol az, hogy a környezetük hogyan látja őket. Aki a környezetének visszajelzéseinek figyelembe vétele nélkül építi fel az önképét az egy beképzelt majom, semmi több. De úgy, ahogy neked azt mondták, amit, nekem eddig mindenki(!) azt mondta, hogy ocsmány, ronda, förtelmes, hájas, dagadt törpe. Nyilván azért, mert az vagyok. A barátod, akiről írtál valószínű csak átlagos, vagy kicsivel az alatti, ekkor még találhat párt (lásd fentebb a szorzós példámat), viszont aki jogosan pályázhat a világ legundorítóbb, legocsmányabb férfijának címére, az nem.

Amúgy az önbizalmon lehet segíteni, nem is olyan nehéz, nekem van elég önbizalmam, éppen ezért rengeteget próbálkoztam már lányoknál. Mind kudarccal végződött, több száz lány utasított már vissza. Tehát remélem, hogy sokan olvassák a soraim, és legalább megkímélik magukat a rengeteg fájdalomtól. Nyilván, ha egyszer összejönne egy bármiféle kapcsolat egy lánnyal, akkor én is azt írnám, hogy nem szabad feladni, van remény. De ez úgy sem fog soha összejönni, szóval addig meg inkább megosztom a tapasztalataim, hogy tanulhassanak az én káromból, hogy ronda fiúnak 0 az esélye a csajhoz jutásra.

Ja és nyilván nem tudtad, hogy gyakorlatilag több munkát fektettem bele a csajszerzésbe, mint bármi másba. Ennek ellenére jó állásom van és elég sok mindent elértem az életben már, gyakorlatilag 27 évesen már ott tartok, ahol 30 éves koromban akartam csak tartani, de ennek ellenére egy randi sem jött össze! Szóval a csajozásba fektetett munka egy ocsmány pasinak sosem térül be, mert élből undorodnak tőle a nők.

2013. aug. 29. 07:23
 70/71 anonim válasza:

És ha találsz egy olyan ocsmány, ronda, törpe, dagadt lányt amilyen te vagy( már bocs te irtad ezt magadrol ) attol az meg siman osszejohetne, csak nyilvan neked nem lenne jo, mert nagyravagyo vagy.

De ha te ronda vagy, milyen alapon varod el, hogy csak az olesbe pottyanjon egy jo csaj. Es ahogy olvasom soraid nyilvan valo, hogy egyaltalan nem ertesz a nokoz, merthogy kozod sincs hozzajuk.

2013. aug. 30. 12:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!