Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van itt ennyi szerencsét...

Miért van itt ennyi szerencsétlen tutyimutyi pasas?

Figyelt kérdés
A legtöbb férfinél azt látom, hogy állandóan nyavalyog, mint valami kislány, hogy a nők ilyen meg olyan szemetek, és állandóan csak sajnáltatják magukat. Most nem azért, de a csajozás szerintem nem egy atomfizika. Férfitársaim, szedjétek már össze magatokat, és ne legyetek ilyen anyámasszonykatonái, mert akkor nem csoda, hogy nem jut nektek egy normális nő sem!

2013. aug. 26. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 A kérdező kommentje:

Na jól van fiúk, ilyen hozzáállással ne is csodálkozzatok, hogy nem kellettek senkinek. Hozzáteszem, én se vagyok jó pasi, mégis mindig volt csajom, ha akartam.

Különben is, ti elvárjátok, hogy jó nőtök legyen, ha nem néztek ki jól, milyen alapon? Ti se vagytok kíváncsiak akkor ezek szerint a lány belső értékeire, csak az, hogy jól nézzen ki, meg villoghassatok a haverok előtt. Ez nem szánalmas egy kicsit?

2013. aug. 26. 19:09
 32/71 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok kommentet olvastam valahol mindenkinek igaza van biztosan. Senkit nem is akarok megbántani.

De az utolsó a 28-as amit írt, na az a konkrét, és ahogy már írták előttem, az utolsó sorában van a lényeg.

2013. aug. 26. 19:10
 33/71 anonim ***** válasza:
Hát kérdező bocsi de az utolsó a 31-es válaszodból az jön le hogy te nem is férfi vagy hanem nő :)
2013. aug. 26. 19:11
 34/71 A kérdező kommentje:
#33: akkor biztos p*csöslány vagyok, mert tudtommal az van a lábam között :D
2013. aug. 26. 19:12
 35/71 anonim ***** válasza:

Látom mindenki lepontozott :D

Nem vagyok jó pasi, mégis egy gyönyörű, okos barátnőm van.

Az egésznek annyi a titka amit leírtam feljebb. Egy szóval nem mondtam, hogy minden nőnél bevállik. Van olyan, akinek elsőre nem tetszik a stílusom és finoman lekoptat. Van olyan aki bunkón szól, arra azt szoktam válaszolni, hogy "bocsánat, nem a láttam a seprűjét" vagy valami ilyen hülyeséget és az többnyire megtöri a jeget és elneveti magát a lány. De persze van olyan hogy nem, akkor le kell kopni. Sokat nőztem régebben, volt pár rövidebb kapcsolatom, meg pár egyéjszakásom.

Szerencsére rátaláltam a barátnőmre több mint 1 éve.

Amúgy annak is van jó oldala, ha ronda vagy. Biztos lehetsz benne, hogy nem a külsőd miatt szeret beléd valaki. :D

2013. aug. 26. 19:14
 36/71 anonim ***** válasza:
Hát ezen jót röhögtem: "Amúgy annak is van jó oldala, ha ronda vagy. Biztos lehetsz benne, hogy nem a külsőd miatt szeret beléd valaki. :D" :)
2013. aug. 26. 19:16
 37/71 anonim ***** válasza:

#31 Ki mondta, h elvárjuk, h jó nőnk legyen? Én egy csúnyának is örülnék, ha normális, de a normális lányok külsőtől függetlenül mind foglaltak. Ha nem lennének azok, akkor se kellenék nekik ilyen külsővel.

#35 Ha a barátnőd valóban gyönyörű és okos, akkor jó pasi vagy, csak legfeljebb te nem tartod magad annak. Olyan pedig nincs, h egy lány nem a külsőd miatt szeret beléd.

2013. aug. 26. 19:20
 38/71 A kérdező kommentje:
#37: menthetetlen vagy. És nem a külsőd miatt, hanem a hozzáállásod miatt. Azt se tudom, hogy nézel ki, de ilyen hozzáállással lehetnél a világ legjobban kinéző férfija is, akkor se kellenél senkinek. Bocs. Először is fejben kéne változnod...
2013. aug. 26. 19:23
 39/71 anonim ***** válasza:

38.Ne add be ezt a dumát.

Igen a hozzáállása is baj.Viszont tényleg,ha külsőre nem mozgat meg semmit a lányokban esélyes sincs bizonyítania.Ő igen is férfi akit érdemes megismerni.

Mert rögtön elhajtják.

2013. aug. 26. 19:33
 40/71 anonim ***** válasza:

37#

Köszi a bókot, de nem vagyok jó pasi. :D kaptam is már meg lányoktól, hogy csúnya vagyok, de hát van ez így. Számomra nem fontos a külső, szóval a magam esetében sem tulajdonítok neki nagy jelentőséget. Vannak olyan nők, akiken látszott hogy nem is értették hogyan mertem odamenni hozzájuk, sütött róluk a felsőbbrendiségű érzés. Vannak ilyenek, ezt el kell fogadni.

Ha férfiként viselkedsz, nem egy önbizalomhiányos kislányként, akkor találni fogsz olyan nőt, aki túllát a külsődön.

2013. aug. 26. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!