Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van itt ennyi szerencsét...

Miért van itt ennyi szerencsétlen tutyimutyi pasas?

Figyelt kérdés
A legtöbb férfinél azt látom, hogy állandóan nyavalyog, mint valami kislány, hogy a nők ilyen meg olyan szemetek, és állandóan csak sajnáltatják magukat. Most nem azért, de a csajozás szerintem nem egy atomfizika. Férfitársaim, szedjétek már össze magatokat, és ne legyetek ilyen anyámasszonykatonái, mert akkor nem csoda, hogy nem jut nektek egy normális nő sem!

2013. aug. 26. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
A kérdező egy provokátor. Jelentve a modoknak. Majd akkor beszélj jól lakottságról, ha afrikai éhező vagy kérdező.
2013. aug. 26. 20:16
 52/71 A kérdező kommentje:
#62: lol?? :D Ez most hogy jön ide?
2013. aug. 26. 20:18
 53/71 anonim ***** válasza:

Amúgy azzal egyetértek, hogy a jó benső nem ér semmit ha nem hagyják megmutatni.

Viszont egy jó kezdés erősen megnöveli az esélyeidet hogy bizonyíthass.

2013. aug. 26. 20:22
 54/71 A kérdező kommentje:

#52-t akartam írni bocs. Most miért vagyok provokátor? Nézz szét az itteni válaszok között! Csomó férfinak a legnagyobb baja, hogy nincs önbizalma, mégis a nőket hibáztatják, és saját magukkal is elhitetik, hogy azért nincs senkijük, mert nem néznek ki jól.

De tudjátok mit? Legyen nektek igazatok. Siránkozzatok továbbra is a számítógép előtt, ahelyett, hogy összeszednétek magatokat.

55/71 anonim ***** válasza:

#50 Én viszont annyira ronda vagyok, h bottal se piszkálnának meg. Amíg nem tapasztaltad, milyen így az élet, addig úgyse fogod megérteni.

Ha ugyanúgy néznénk ki, az esélyeink is egyformák lennének a csajozásban, mivel a lányoknak más nem számít, csak a külső. Egyébként ha nem lennék ilyen rusnya, nem ért volna annyi kudarc, tehát ennyire negatív se lennék.

56/71 xKakashix ***** válasza:

#51 Jól érzed magad? :D

Kérdező picit elírtad azt a #62-t, de annyi baj legyen. :D

57/71 anonim ***** válasza:
én nem csináltam problémát a csajozás nehézségeiből. mivel biszex vagyok, úgy döntöttem, hogy csak férfiakkal nyomom. megspórolom az udvarlást
2013. aug. 26. 20:25
 58/71 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nem érted meg amiről beszélek.

Nem nézek ki jól, nem forognak a női fejek utánam az utcán. Viszont erős a jellemem, a barátnőmet annyira meg tudom nevettetni, hogy már sírni szokott a nevetéstől, egyetemen jól tanulok, és imádok élni, ami szimpatikussá tesz sok ember szemében.

Barátnőm gyönyörű, ezerszer jobb kinézetű férfit is találhatna, de nagyon szeret engem. Akkor hogy is van ez?

2013. aug. 26. 20:32
 59/71 anonim ***** válasza:
többen is írták, hogy szemét módon utasítanak el a nők. Nem akarnak úgy járni mint én: járni akart velem egy ronda csaj a suliban. elutasítottam, de mondta, hogy legyünk barátok. sokat nem barátkoztam vele, csak néha odajött, 1-2 percet dumáltunk, meg mindig köszöntünk egymásnak. Hálából a barátnőinek azt hazudta, hogy járunk.(2-3 hétig hazudta ezt) Később pedig csaj ismerősöm kérdezte, hogy miért szakítottam vele. meg több lányismerősöm is kinevetett. mondván, hogy jártam vele, most meg letagadom. Ezek után csak olyan lánnyal álltam szóba akivel járnék is.
2013. aug. 26. 20:41
 60/71 anonim ***** válasza:
#58 Mondtam már: mindenkinek nem tetszhetsz, de legalább van olyan, akinek tetszel, ilyen a barátnőd. Nem a jellemed, a humorod v a tanulmányi eredményeid miatt van veled, hanem a külsőd miatt, mert még ha szerinted nem is nézel ki jól, szerinte igen.
2013. aug. 26. 20:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!