Miért van itt ennyi szerencsétlen tutyimutyi pasas?
Amúgy azzal egyetértek, hogy a jó benső nem ér semmit ha nem hagyják megmutatni.
Viszont egy jó kezdés erősen megnöveli az esélyeidet hogy bizonyíthass.
#52-t akartam írni bocs. Most miért vagyok provokátor? Nézz szét az itteni válaszok között! Csomó férfinak a legnagyobb baja, hogy nincs önbizalma, mégis a nőket hibáztatják, és saját magukkal is elhitetik, hogy azért nincs senkijük, mert nem néznek ki jól.
De tudjátok mit? Legyen nektek igazatok. Siránkozzatok továbbra is a számítógép előtt, ahelyett, hogy összeszednétek magatokat.
#50 Én viszont annyira ronda vagyok, h bottal se piszkálnának meg. Amíg nem tapasztaltad, milyen így az élet, addig úgyse fogod megérteni.
Ha ugyanúgy néznénk ki, az esélyeink is egyformák lennének a csajozásban, mivel a lányoknak más nem számít, csak a külső. Egyébként ha nem lennék ilyen rusnya, nem ért volna annyi kudarc, tehát ennyire negatív se lennék.
#51 Jól érzed magad? :D
Kérdező picit elírtad azt a #62-t, de annyi baj legyen. :D
Sajnálom, hogy nem érted meg amiről beszélek.
Nem nézek ki jól, nem forognak a női fejek utánam az utcán. Viszont erős a jellemem, a barátnőmet annyira meg tudom nevettetni, hogy már sírni szokott a nevetéstől, egyetemen jól tanulok, és imádok élni, ami szimpatikussá tesz sok ember szemében.
Barátnőm gyönyörű, ezerszer jobb kinézetű férfit is találhatna, de nagyon szeret engem. Akkor hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!