Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ilyen szerencsétl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen szerencsétlen? Nem merek leszólítani egy lányt sem. Pedig volt már barátnőm is. Idősebb volt nálam pár évvel (mondjuk ő nem volt korrekt velem sosem igazán). Én 24 vagyok és pasas.

Figyelt kérdés

Nem vagyok annyira jó képű, de igazából rondának sem érzem magam. Nem vagyok gazdag, középosztálybeli családból származom. Örök vesztesnek érzem magam a nőkkel való kapcsolat teremtési "próbálkozásaimban"! Egyetlen csinosabb nőnek sem tetszem. Legalábbis nem nyilvánítják ki felém.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. márc. 21. 22:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Próbálkozz kevésbé csinossal.
2012. márc. 21. 22:10
 2/13 anonim ***** válasza:
Viszont volt már nőd:) Tehát ha annyira rossz lennél, tuti nem jött volna össze veled.
2012. márc. 21. 22:13
 3/13 anonim ***** válasza:

Tipikus külsőközpontű pasas...egyetlen csinosabb nőnek sem? Lehet nem az átk*rós p*csáknál kéne próbálkozni, lehet mutatósak de minden ujjukra akad pasi miért ragadnának le nálad?

Kéne neked egy kis önbizalom, feltételezem csendes vagy, a lánybarátok is segíthetnek

2012. márc. 21. 22:14
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Utolsó, félreértés elkerülése végett, azét írtam, hogy "csinosabb", mert valóban így van, hogy csak azoknak jövök be, akik molettebbek, vagy kicsit ápolatlanabbak, vagy hasonló. S a külső megfog, belső megtart aranyszabálynak élve, igen is számít nekem, hogy milyen lány van az oldalamon. Nem akarlak megbántani, de szerintem rám próbáltad húzni a negatív tapasztalatodat (projekció). Kérlek ne tedd! Én nem full extrás nőt akarok, csak egy olyat, aki nekem tetszik és azért mindent megtennék. :)

2012. márc. 21. 22:19
 5/13 anonim ***** válasza:
szegedi vagy???
2012. márc. 21. 22:23
 6/13 A kérdező kommentje:
Miért kérdezed ezt?
2012. márc. 21. 22:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Semmi rossz szándék nincs bennem. :D Csak kíváncsiság...
2012. márc. 21. 22:29
 8/13 anonim ***** válasza:

Ma már ezt a kérdést feltetted,nemde?

Miért nem mersze leszólítani senkit?Mitől félsz?

2012. márc. 21. 22:57
 9/13 A kérdező kommentje:
Ezt most teszem fel először. Valaki más tehette fel. Azért nem merek, mert elegem van abból, hogy elküldenek a retekbe...sikert akarok...
2012. márc. 21. 22:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Gyurjál! Egyből megnő majd az önbizalmad és ami a legfontosabb: a kisugárzásod! Hidd el fel fognak figyelni rá a csajok.
2012. márc. 21. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!