Miért van itt ennyi szerencsétlen tutyimutyi pasas?
Én is ezt tapasztalom!
Rengeteg mostanság az ilyen pasi!
Főleg itt...de gondolom itt van a gyülekező helyük,hisz anonim kisírhatják magukat!
Van egy 50 akárhány százalékos pasi,aki szerint az összes nő démon,meg mindegyik egy r..banc,és megkeserítik a férfiak életét.....ha meglátom valahol a hozzászólásait,már fogom a fejem,hogy hogy lehet valaki ennyire sötét,bár lehet hogy ő tényleg beteg....
Ja én is sokszor azon vagyok, hogy jaj jaj már megint egyedül vagyok... DE persze csak másoknak szoktam ezt mondani, hisz örülök, hogy hamar kiderült ki-kicsoda és nem kellett egy életet leélni egy unalmas valakivel. :D
Így legalább a remény mindig megmarad. :)
A kérdés inkább az:
Miért van ennyi uncsi nő? :)
Nekem is eszembe jutott ez a srác a kérdést olvasva. :D
Mindig azzal jön, ha egy srác csúnya, akkor az csinálhat bármit, lehet bármennyire jó ember, okos, kedves, akkor sem fog kelleni a nőknek.
És mivel ilyen a hozzáállása, be is teljesíti az elképzelését.
Egy régebbi kérdés alatt vitatkoztam is vele erről, hozhattam fel neki példákat, érveket, de mindet kiforgatta.
Az ilyen gondolkodású emberek úgysem fogják belátni hogy a nem előnyös külsőt igenis lehet kompenzálni (és nem, nem a pénzre gondolok).
"Most nem azért, de a csajozás szerintem nem egy atomfizika."
Hát őszintén, bár csak az lenne. Azt legalább meg lehet érteni. Bár alapvető törvényszerűségek a csajozásban is megfigyelhetőek. Akarva, akaratlanul mindenki ezen törvényszerűségek alapján meg tudja becsülni a saját esélyeit a másik nemnél. Legtöbbször ezek korábbi élményekből táplálkoznak, részben a magabiztosság is innen eredeztethető. Hiszen aki 10-ből 1 lánynak kell, az már jó aránynak mondható. Na, de aki több száz közeledésből csak folyamatosan visszautasításokat kap? Ő is előbb-utóbb rájön, hogy nem a nőkben, hanem benne van a hiba, és a visszajelzések alapján belőhető, hogy pontosan mi is. A saját példám szerint én törpe vagyok, dagadt és ocsmány, ezért nem kellek egy lánynak sem, és nem is fogok. Ezt már rengetegszer hallottam. Aki roppant előnytelen külsővel rendelkezik az örökre egyedül marad. Ez a világ rendje. (Bizonyos halmozottan hátrányos külső jegyeket már semmi nem képes kompenzálni.)
Miért van ennyi uncsi nő? :)
miért van ennyi betegesen féltékeny,anyuci kedvenc,életképtelen pasi??
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, de ne add fel! Nyilván, mivel rosszabb eséllyel indulsz egy jóképű, magas és izmos férfinál, ezért nem fogsz annyi nőnek kelleni, de ez nem azt jelenti, hogy senkinek. Az atomfizika iránti érdeklődésedből következik, hogy valószínűleg okos és művelt lehetsz. Hidd el, van olyan lány, akit sokkal jobban érdekel egy intelligens és önmagára igényes ember, mint a csajok kedvencei. Az a lényeg, hogy legyen tartásod és kitartásod!
A csajozás tanulható is, ha ennyire nem jön az ihlet :D
Tényleg nem kéne ennyit nyavalyogni és mindent a csajra fogni, hogy bunkó, meg szemét stb..
Lassan már nekem kínos...
Egyébként a legbunkóbb nőt is meglehet szerezni és a nőket szinte bármire rálehet venni, csak picit bele kell látni a fejükbe. :D
Csak bátrabbnak kéne kicsit lenni, ennyi az egész, a legtöbb pasi meg se meri szólítani a kiszemeltet.
Szval fel a géptől és húzás csajozni, gondoljatok bele nincs sok veszíteni valótok :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!