Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A szüleimet nem érdekelte,...

A szüleimet nem érdekelte, hogy nincs csajom, de hogy nincs munkám, azért bezzeg birnak hőbörögni?

Figyelt kérdés

Mert, amikor 1 évig jártam le "ismerkedni" pesten mire lett barátnőm, akkor nem érdekelte őket a sikertelenségem viszont most, hogy fél éve nem tudok elhelyezkedni nagyon keresett végzettséggel, azon mélységesen fel vannak háborodva.

Olyanokat mondanak, hogy nem értik, hogy az én végzettségemmel, hogy nem lehet találni állást.

Bezzeg azt sosem mondták, hogy fiam nem nézel ki olyan rosszul, mégis hogyhogy nincs senkid?

Komolyan nem veszik észre a korrelációt?

2013. júl. 10. 11:06
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:

Érdemes szitu,de ember BME gépész diploma,miért nem pályázol külföldre?Most komolyan.

Miért nem képzed magadat tovább ipari gép programozónak?

Miért nem tanulod a nyelvet és tényleg húzol el?

Itthon mit vársz?

Mondjuk suli mellett el kellett volna menni dolgozni is és akkor lenne tapasztalatod és mehetnél dolgozni.

Amúgy van ebben igazság ha van egzisztenciád tuti van nőd,mert igenis egy önmagára igényes csajnak fontos,hogy lássa az ő pasija sikeres karriert futott be aki tehetős,vezetői ambíciókkal,ez van fogadd el,a nőkhöz igenis kell a pénz,mert pénz nélkül hova viszed el őszintén?

Max a parkba.

Kapd magadat össze bazz mérnök vagy térj észhez ember.

Ezt olvasd csak el,ez a srác egy hatalmas példaképem nekem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

Merits tőle,van mit tanulnunk tőle hidd el.

2013. júl. 25. 14:28
 62/67 anonim válasza:
elég nagy tajparaszt vagy ahogy elnézem. de apád is szóval nem csodálom hogy nincs barátnőd, az alma nem esik messze a fájától. Az élet nem a nőkről szól, előbb menj el dolgozni gyűjts pénzt az önálló életre és utána foglalkozz a nőkkkel mert egy életképtelen bunkóhoz senki nem megy feleségül. Ha meg csak kangörcsöd van akkor menj ki a tarcsai útra ott vannak k*rvák. atyaissten.....na az ilyen embereknek nem kéne szaporodni. hál isten a természet szelektál
2013. júl. 31. 14:52
 63/67 A kérdező kommentje:

még egyszer leirom, már talán 1001edjére is:

a 15-16 éves fiuknak akkor mégis miért vannak jobb és több csajaik, mint nekem?

Dolgoznak, keresnek? NEM!

Jól néznek ki? IGEN!

2013. júl. 31. 15:26
 64/67 anonim ***** válasza:
Alapvetően neked nem volt több csajod fiatalabb korodban sem ezért nincs most se. Nem vagy csajozós alakat. A 8 osztályos tajparaszt aki tanulás helyett a nőket hajtotta most is ugyan azt csinálja neki több lesz. Most nem fogok neked kiselőadást tartani de nekem sikerült elhelyezkednem 1db OKJvel 5hónap munkanélküliség után és nem azért nincs diplomám mert hülye vagyok csak azért mert nem tudtam volna miből fizetni, szüleim se. A te társadalmi körödből kell partnert választanod a lehető legjobb egzisztenciával szüleid és a társadalmi elvárások alapján az, hogy boldog legyél az nekik nem számít. Jelenleg annyit tudsz tenni hogy asszimilálodsz a környezetedhez mint a majmok. Ha úgy viselkedsz mint a többiek elöbb utobb bevesznek a partyba és ugyan úgy tudod élni a többiek üres felszínes érzelemmentes életét.
2013. júl. 31. 15:46
 65/67 anonim válasza:
azert van a tinedszereknek sok csajuk mert azok komolytalan gyerekek. ök csak szorakoznak, azt hiszik baromi komolyak az érzelmeik de közben 5forintert barkit megdugnanak mert mason se jar az eszük. ne 15 èvesekhez hasonlitsd magad kicsit elörebb tartasz mar...legalabbis reméljük
2013. júl. 31. 16:44
 66/67 A kérdező kommentje:
amikor én 15 éves voltam, senki se mászott rám ÉÉÉÉÉRDEKES!
2013. júl. 31. 16:48
 67/67 anonim válasza:
mert akkor meg mashogy müködtek a dolgok. en csak 21 vagyok de amikor envoltam 15 akkor se voltak meg ilyenek a tinik. el vannak züllve probalnak gyorsan felnöni aztan roncs lesz belölük. manapsag a kislanyok azer masznak ra a pasikra mert azt hiszik akkor fogjak öket megbecsülni akkor lesznek menök csak nem veszik eszre h közbe büdös kvakká vâlnak. nem érdemes ezen agyalni, eltorzult vilag ez a mai nekem ennyi idösen nem jart eszemben a szex. persze voltak pettingek stb de tudtam h nevetseges ha azt gondolom h ezek a kapcsolatok komolyak es egyiket se tartottam olyannak h szexeljek. felejtsd el a tiniket azok ostobak
2013. júl. 31. 18:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!