A szüleimet nem érdekelte, hogy nincs csajom, de hogy nincs munkám, azért bezzeg birnak hőbörögni?
Mert, amikor 1 évig jártam le "ismerkedni" pesten mire lett barátnőm, akkor nem érdekelte őket a sikertelenségem viszont most, hogy fél éve nem tudok elhelyezkedni nagyon keresett végzettséggel, azon mélységesen fel vannak háborodva.
Olyanokat mondanak, hogy nem értik, hogy az én végzettségemmel, hogy nem lehet találni állást.
Bezzeg azt sosem mondták, hogy fiam nem nézel ki olyan rosszul, mégis hogyhogy nincs senkid?
Komolyan nem veszik észre a korrelációt?
Érdemes szitu,de ember BME gépész diploma,miért nem pályázol külföldre?Most komolyan.
Miért nem képzed magadat tovább ipari gép programozónak?
Miért nem tanulod a nyelvet és tényleg húzol el?
Itthon mit vársz?
Mondjuk suli mellett el kellett volna menni dolgozni is és akkor lenne tapasztalatod és mehetnél dolgozni.
Amúgy van ebben igazság ha van egzisztenciád tuti van nőd,mert igenis egy önmagára igényes csajnak fontos,hogy lássa az ő pasija sikeres karriert futott be aki tehetős,vezetői ambíciókkal,ez van fogadd el,a nőkhöz igenis kell a pénz,mert pénz nélkül hova viszed el őszintén?
Max a parkba.
Kapd magadat össze bazz mérnök vagy térj észhez ember.
Ezt olvasd csak el,ez a srác egy hatalmas példaképem nekem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Merits tőle,van mit tanulnunk tőle hidd el.
még egyszer leirom, már talán 1001edjére is:
a 15-16 éves fiuknak akkor mégis miért vannak jobb és több csajaik, mint nekem?
Dolgoznak, keresnek? NEM!
Jól néznek ki? IGEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!