A szüleimet nem érdekelte, hogy nincs csajom, de hogy nincs munkám, azért bezzeg birnak hőbörögni?
Figyelt kérdés
Mert, amikor 1 évig jártam le "ismerkedni" pesten mire lett barátnőm, akkor nem érdekelte őket a sikertelenségem viszont most, hogy fél éve nem tudok elhelyezkedni nagyon keresett végzettséggel, azon mélységesen fel vannak háborodva.
Olyanokat mondanak, hogy nem értik, hogy az én végzettségemmel, hogy nem lehet találni állást.
Bezzeg azt sosem mondták, hogy fiam nem nézel ki olyan rosszul, mégis hogyhogy nincs senkid?
Komolyan nem veszik észre a korrelációt?
2013. júl. 10. 11:06
2/67 anonim válasza:
Ha nem az ő pénzükön élősködsz akkor szerintem nem érdeklik dolgozol e vagy sem...
3/67 anonim válasza:
Most az miért érdekelné őket, hogy hova dugod a répád?:D Őket inkább az érdekli, hogy kezdj valamit az életeddel végre, keress pénzt meg ilyesmik..
4/67 A kérdező kommentje:
Apám morális alapon baxtat. Hogy a munka nemesit meg ilyenek.
2013. júl. 10. 11:09
5/67 A kérdező kommentje:
Igen? De ha még 24 évesen sincs hova répázni, akkor azt hiszik, hogy majd a munkakeresés az igy hiphop menni fog?
2013. júl. 10. 11:10
6/67 anonim válasza:
24 évesen még otthon ülsz munka nélkül?:D
És még csodálkozol, hogy basztatnak? Hát én igencsak elsüllyednék a szégyenemben:D
7/67 A kérdező kommentje:
igen? és mégis mi a jo élet asdfasfa-át csináljak? Jelentkeztem már vagy 70 helyre, voltam interjukon is, de sose vesznek fel. Mit csináljak még ezen kivül?
2013. júl. 10. 11:13
8/67 anonim válasza:
Nem azért mondom, de szerintem is előbb végzettséget és munkát, s csak azután kellene párt találnod magadnak. Ez így logikus.
9/67 anonim válasza:
milyen végzettséged van?
am nálam is ez a helyzet :)
még jó h most találtam melót :)
10/67 anonim válasza:
Ma Magyarországon kétféle végzettség létezik: amivel nagyon nehéz munkát találni és amivel lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!