Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy a párom még nem ismeri a szüleimet?
Amikor megismerkedtetek a pároddal akkor valószinüleg megismerted és rájöttél hogy nem egy kretén.
Ezzel szemben mikor ö megismert téged, mivel nem kretén levágta, hogy Te nem palotában laksz, de takaros helyes lány vagy.
Ezen információk birtokában valószínünek tartom, hogy ha áthivod akkor nagyon nem fogja érdekelni, hogy milyen házban élsz, hiszen Téged szeret.
Ne szégyeld a múltadat és a családodat mert sosem tudod mikor látod öket utoljára. :)
aj már..
ne aggódj ilyen miatt :)
nem azért van veled.. hanem miattad.. ha normális akkor nem fog neki ez gondot okozni :)
Előbb-utóbb úgyis megtudja hol laksz.
Az én barátnőm se volt még nálunk mert nem tudott eljönni. Nem szégyenlem a házunkat de tudom hogy nincs úgy karbantartva és nem új, vannak hiányosságok.
Én voltam már náluk és az övéké sokkal jobb mint a miénk.
Arról nem tehetsz hogy a tietek nem szép. Majd ha saját házad lesz akkor tudsz arra törekedni hogy jobb legyen.
Szerintem nem az,de ne szégyelld.
Ha azért lenne így,mert a szüleiddel van gond,az még érthető,de a haz miatt még ne legyen ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!