Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom soha nem ismeri el ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom soha nem ismeri el ha hibázik, milyen módon értessem meg vele, hogy ő sem tökéletes?

Figyelt kérdés
Akár apróságokban, akár komoly dolgokban is hibázhatunk én is és ő is. Annyira infantillis, hogy mindig próbálja kimagyarázni, ha valami nemjól sül el és kiderül, hogy hibázott, vagy megbántott. Soha az 5 év alatt nem hallottam tőle azt, hogy ne haragudj, vagy bocsáss meg, vagy akár azt is, hogy nem úgy gondoltam. Aki kapcsolatban él, az tudja, nem fenékig tejfel, amivel semmi gond, hiszen meg lehet beszélni, bármi legyen is a gond. Nálunk főként a család a gond, az ő szülei elég lazán veszik a dolgokat, isznak,buliznak,én nem, emiatt távolságtartók és azt mondják nincs bennem élet és hasonló dolgok. Soha nem áll kimellettem, volt olyan, hogy azt terjesztették, hogy ők tartanak el minket és hasonlók, ami nem igaz és mikor kértem a barátomat, hogy ezt tegye helyre, ő legyintett, hogy nem fog veszekedni a családjával emiatt. Mit csináljak vele?
2013. márc. 12. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább keress egy ÉRTELMES embert, ezzel soha nem lesz nyugtod.
2013. márc. 12. 12:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Szeretemés ő is szeret,de ettől a falra mászom!
2013. márc. 12. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Sosem értettem az ilyen embereket, mint a kérdező.

Van egy nagyon nagy problémád a pároddal, ami egyébként baromi kézenfekvő, hogy olyan jellegű, ami előbb-utóbb véget vet a kapcsolatotoknak, de nem veszitek észre.

Ilyenkor jön, hogy de amúgy szeretjük egymást meg bla bla.

Lehet hogy te szereted, de ő biztos nem úgy és annyira, mint amennyire azt kellene.

Akkor csak szeresd, majd rájössz. Meg is érdemled.

2013. márc. 12. 13:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Valahogy a férfiak nem szeretik elismerni, ha hibáznak, mert ők tartják magukat a mr. tökéletesnek.

Az én férjem is hasonló.Mindent ki-és megmagyaráz,és mindenből ő jön ki jól.

Túl sűrűn én se mondhatom, hogy sokszor hallottam volna azt a szót, hogy bocsánat, vagy hogy neked volt igazad..

2013. márc. 12. 16:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyszer majd az élet leken neki egy atyait, utána már nem lesz vele gond.
2013. márc. 12. 16:53
 6/9 Bence_ ***** válasza:

Mi férfiak így vagyunk összerakva. Mi vagyunk az ISTENEK ti meg az oldalbordáink.

Erről a szintről minden pasi.

Ha szereti és tiszteli a párját akkor megtanulja értékelni is.

Ha ez megvan akkor már kifogja tudni mondani, hogy bocsánat meg azt, hogy elnézést.

Ilyenkor dicsérjétek meg, nézzetek rá párás tekintettel stb. Ez büszkeséggel tölti el, így máskor is megfogja tenni.

Ha ilyenkor az jön, hogy na ugye, megmondtam, kinevetés. Akkor csalódik és visszabújik a barlangjába. És vissza tér a kezdeti állapothoz.

2013. márc. 12. 19:26
 7/9 Bence_ ***** válasza:

* Erről a szintről minden pasi.

Erről a szintről indul minden pasi

2013. márc. 12. 19:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsónak: inkább döfném agyon magam egy cheesburgerrel, minthogy istenítsek egy pasit. Kérdező: ne alázkodj meg előtte, mert később nagyon meg fogod bánni! És ha együtt maradtok, egy idő után semmire nem fogsz menni azzal, hogy szereted, mert használni fog, mint egy tárgyat! Nagyon meg fogod bánni 20 év múlva!!!!
2013. márc. 30. 19:15
 9/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Sajnos nem igazán tudom mit lehetne tenni, de én is hasonló helyzetben vagyok és a válaszok amiket kaptál nem túl hasznosak. Az én párom is hasonló és már úgy érzem megrekedtem és még a szakításon is gondolkodtam, de közben fontos nekem és én sem akarok kidobni egy 5 éves kapcsolatot, mert korábban úgy terveztem ő lesz a férjem. Jelenleg már ott tartok, hogy nem tudok vele semmilyen konfliktust megbeszélni, mert vagy nem ismeri el, hogy hibázott és nekem kell mindig bocsánatot kérni stb. Vagy pedig megsértődik és jön a mindegy hagyjuk. Teljesen kikészülök ettől, és már a jó pillanatokban sem vagyok olyan boldog. Az a baj ha megmondanám neki nem fogadná jól és nem is hiszem, hogy belátná a problémát. Az ő szemében valszeg nincs nagy probléma. Úgy érzem túl sokmindenben kéne fejlődnie változnia, de ez nem megy úgy ha ő nem akarja. Szertném ha feljesztené önmagát ahogy én és gyakorolna öniemeretet. Valószínűleg ez lehet az egyetlen megoldás, csak nem tudom, hogy erre, hogyan vegyem rá.
2023. júl. 10. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!