Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom soha nem ismeri el ha hibázik, milyen módon értessem meg vele, hogy ő sem tökéletes?
Sosem értettem az ilyen embereket, mint a kérdező.
Van egy nagyon nagy problémád a pároddal, ami egyébként baromi kézenfekvő, hogy olyan jellegű, ami előbb-utóbb véget vet a kapcsolatotoknak, de nem veszitek észre.
Ilyenkor jön, hogy de amúgy szeretjük egymást meg bla bla.
Lehet hogy te szereted, de ő biztos nem úgy és annyira, mint amennyire azt kellene.
Akkor csak szeresd, majd rájössz. Meg is érdemled.
Valahogy a férfiak nem szeretik elismerni, ha hibáznak, mert ők tartják magukat a mr. tökéletesnek.
Az én férjem is hasonló.Mindent ki-és megmagyaráz,és mindenből ő jön ki jól.
Túl sűrűn én se mondhatom, hogy sokszor hallottam volna azt a szót, hogy bocsánat, vagy hogy neked volt igazad..
Mi férfiak így vagyunk összerakva. Mi vagyunk az ISTENEK ti meg az oldalbordáink.
Erről a szintről minden pasi.
Ha szereti és tiszteli a párját akkor megtanulja értékelni is.
Ha ez megvan akkor már kifogja tudni mondani, hogy bocsánat meg azt, hogy elnézést.
Ilyenkor dicsérjétek meg, nézzetek rá párás tekintettel stb. Ez büszkeséggel tölti el, így máskor is megfogja tenni.
Ha ilyenkor az jön, hogy na ugye, megmondtam, kinevetés. Akkor csalódik és visszabújik a barlangjába. És vissza tér a kezdeti állapothoz.
* Erről a szintről minden pasi.
Erről a szintről indul minden pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!