Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy évek után az egyik fél férre ismeri a másikat?
Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 17:35
1/4 anonim válasza:
Hajjajj de még mennyire.
Nagyfater azt mondta, hogy egy élet sem elég hogy teljesen kiismerd a másikat. Mert változik.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom nálunk az a helyzet,hogy a páromba abszolút nem bizom meg van rá okom nem is egy!! :(
de mint ha megváltozott volna csak én nem vettem még észre és állandóan veszekszünk és azt mondja mikor dühös hogy nem ismerem 2éve lakunk együtt.
2013. máj. 26. 17:40
3/4 anonim válasza:
Nézd az emberek változnak, van ahol megmarad a bizalom és a jó összhang, és a tuti kapcsolat, de valahol nem.
Ez egyes helyeken természetes.
És azt mondom, hogy valami nem megy azt nem kell erőltetni.
És sok esetben csak időhúzás az egész......
4/4 anonim válasza:
'férre'... :( helyesírás ezerrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!