A szüleimet nem érdekelte, hogy nincs csajom, de hogy nincs munkám, azért bezzeg birnak hőbörögni?
Mert, amikor 1 évig jártam le "ismerkedni" pesten mire lett barátnőm, akkor nem érdekelte őket a sikertelenségem viszont most, hogy fél éve nem tudok elhelyezkedni nagyon keresett végzettséggel, azon mélységesen fel vannak háborodva.
Olyanokat mondanak, hogy nem értik, hogy az én végzettségemmel, hogy nem lehet találni állást.
Bezzeg azt sosem mondták, hogy fiam nem nézel ki olyan rosszul, mégis hogyhogy nincs senkid?
Komolyan nem veszik észre a korrelációt?
Kit érdekel, hogy van-e párkapcsolatod, ha önállótlan senki vagy, aki élősködik a szülein??? Ha az Anyád lennék, jól szétrúgnám a s...gged, mert milyen dolog már az, hogy a k...rváidat az én pénzemből eteted, öltözteted.
Remélem érted már, hogy miért fontosabb, hogy legyen munkád, és miért nem érdekli Őket, hogy nincs csajod.. Mert ha lenne, Ők pénzelnék azt is... -_-
Ti tényleg azt hiszitek, hogy a nőket kötelező eltartani? Az már régen rossz, ha ez az alapfeltételezés, hogy a nőnek venni kell dolgokat. Apróságok beleférnek, de nehogy már rajtam éljen!
De megértem azokat, akiknek a pénzcsinálás megy, és abból probálnak meg nőt is szerezni.
Na de pl nekem még az is jo lenne, ha csak dugni lenne egy csajom (vagy több), de még ez se jön össze, nem még hogy barátnő.
Jóképü haverjaimnak meg vagy 2-3-4-5-6(kinek mennyi) dugopajtija.
hát te csak veszekedni akarsz.. olvass vissza, ezt egy szóval se mondtam, csak azt h a munka fontosabb, mint egy kapcsolat, mert ha van munkád, nem a szüleid nyakán lógsz......
15éves korom óta vállalok diákmunkákat.
23, l
Na, hát én örültem volna, ha anyámék elküldenek dolgozni, de mindig csak a pénzt adták. Én meg szépen jártam az egyetemet, mert azt hittem majd attól minden jó lesz. De mondjuk ők is ezt hitték.
Én csak kerti munkákat csináltam a családdal. De el vagyok halva, mikor olyan ember kap munkát, aki életébe egy napot nem dolgozott végig, engem meg nem vesznek komolyan, mikor azt mondom, hogy nem riadok vissza a kétkezi munkától diplomás létemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!